Klare je napisao/la: Inače sam cijelom ekipom sa zadovoljan, izuzev Haasa, i uoči ove sezone itekako imamo razloga za optimizam.
Nemoj tako. Bio je dobar na desnom boku.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Klare je napisao/la: Inače sam cijelom ekipom sa zadovoljan, izuzev Haasa, i uoči ove sezone itekako imamo razloga za optimizam.
Jbt, odakle ovoga izvuče?roy_makaay je napisao/la: Jullich strpo cr7 u đep,hallo Jullich,pa šta bi bilo da je Lahm bio.![]()
Omerbavarac je napisao/la:Klare je napisao/la: Inače sam cijelom ekipom sa zadovoljan, izuzev Haasa, i uoči ove sezone itekako imamo razloga za optimizam.![]()
![]()
![]()
Nemoj tako. Bio je dobar na desnom boku.
Hahaha, eto ako ste vi zadovoljni i ja samKlare, što nisi zadovoljan sa Haasom?
I ja se pitam.Klare je napisao/la: Odakle ovaj Zjaka ispliva, momak čitavu utakmicu bio komentator.
Da, pročitao sam i ja kasnije neke stvari o malcu.Hare_BvB je napisao/la:Stvarno ovaj Jullich izvrstan večeras, mog'o bi od njeg ''General'' napravit igračinu![]()
'90. godište, ljetos doveden iz Waldhof-a....
Ma nigdje ne nađoh taj info, i ovo prethodno je bilo na quicky-wikiPodsjeti me je li mali Nico šta plaćen ili je došao kao frei igrač. Da znam jesmo li utrošili koju kintu.
@GERONIMO koje je izgubio vaceras?? Mou o Luigeronimo je napisao/la:I ja se pitam.Klare je napisao/la: Odakle ovaj Zjaka ispliva, momak čitavu utakmicu bio komentator.![]()
![]()
@code, nešto mi poznat taj slogan. Optužiću te za pirateriju.
Da, pročitao sam i ja kasnije neke stvari o malcu.Hare_BvB je napisao/la:Stvarno ovaj Jullich izvrstan večeras, mog'o bi od njeg ''General'' napravit igračinu![]()
'90. godište, ljetos doveden iz Waldhof-a....I kad mi se dođu ****.iti neki kvazinavijači Reala, kako je stanje na terenu bilo otprilike podjednako, na obje strane falila po dva ključna igrača...bla bla...
Neka malo uporede koji silni novac svake godine bacaju, evo recimo za ovu godinu, komentator utakmice kroz šalu reče...kako su dali 200 mio manje nego u prethodnoj sezoni.![]()
Podsjeti me je li mali Nico šta plaćen ili je došao kao frei igrač. Da znam jesmo li utrošili koju kintu.
Nakon dvije godine cekanja su uzeli nestoDevil je napisao/la:Sta se to veceras vazno toliko igralo da se ovoliko slavi pobeda Reala?![]()
Jesu li to konacno uzeli neki trofej?
Sijecate li se 2002, 8 godina price kako su uzeli pisljivi torofej Santiago.B..evo i mi vas KaiseraDevil je napisao/la:Sta se to veceras vazno toliko igralo da se ovoliko slavi pobeda Reala?![]()
Jesu li to konacno uzeli neki trofej?
evo cak nas i navijac djavola podrzaje(koliko tolikoTrasimaco je napisao/la:Sjoooooo slavlja, kao da su prosli 1/8 finala LP.
Jes jes za svabe je sve bitno...kako to nije, pa stvar je u tome da je muzej RM davno punS-Y-L-A-R je napisao/la:evo cak nas i navijac djavola podrzaje(koliko tolikoTrasimaco je napisao/la:Sjoooooo slavlja, kao da su prosli 1/8 finala LP.![]()
) a ovaj se nasao pravit pametan zbog jednog nevaznog trofeja al hajd valjda bi i ja slavio da znam da je jedini u slijedecih 100 godina
![]()
![]()
![]()
Ne podrzavam ja ovdje Bayern, Boze sacuvaj... pu pu puS-Y-L-A-R je napisao/la:evo cak nas i navijac djavola podrzaje(koliko tolikoTrasimaco je napisao/la:Sjoooooo slavlja, kao da su prosli 1/8 finala LP.![]()
) a ovaj se nasao pravit pametan zbog jednog nevaznog trofeja
Jeste, ali vidi nešto gdje bracika igra.Omerbavarac je napisao/la:Nikolas Jullich rodjen 27.03.1990. Igra za Bayern II, a Bgm uskoro bi mogao i za prvi zaigrati.![]()
U Bayern je stigao u 7 mjesecu iz Waldhof Mannheima, a visina odstete nije poznata?
Trenutna vrijednost mu je 200.000 Eura.

Kad je Sosa mogao zapoceti na poziciji zadnjeg veznog, pa kasnije i Haas na beku, zasto i ovaj malac to isto ne bi mogao?geronimo je napisao/la:Jeste, ali vidi nešto gdje bracika igra.Omerbavarac je napisao/la:Nikolas Jullich rodjen 27.03.1990. Igra za Bayern II, a Bgm uskoro bi mogao i za prvi zaigrati.![]()
U Bayern je stigao u 7 mjesecu iz Waldhof Mannheima, a visina odstete nije poznata?
Trenutna vrijednost mu je 200.000 Eura.
Mittelfeld - Offensiv-Allrounder
Ali Lui je Lui, mora neko i Lahma mjenjati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.