FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 13 avg 2010, 23:44

Klare je napisao/la: Inače sam cijelom ekipom sa zadovoljan, izuzev Haasa, i uoči ove sezone itekako imamo razloga za optimizam. :D
slika slika slika
Nemoj tako. Bio je dobar na desnom boku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 avg 2010, 23:44

roy_makaay je napisao/la: Jullich strpo cr7 u đep,hallo Jullich,pa šta bi bilo da je Lahm bio. :lol: :lol:
Jbt, odakle ovoga izvuče? :lol: :lol: Dosta lošija druga polutka, izlaskom Froncka :mrgreen: mnogo toga se promjenilo. Muller još traži sebe, njegova loša forma će se najviše osjetiti, obzirom da Robbenovo odsustvo. Mada se kod Luisa nikad ne zna, možda postavi Olića na desnu stranu.
Kako stvari stoje, neće se tražiti golman i u narednoj sezoni. :?

Klare, što nisi zadovoljan sa Haasom? :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 13 avg 2010, 23:54

Omerbavarac je napisao/la:
Klare je napisao/la: Inače sam cijelom ekipom sa zadovoljan, izuzev Haasa, i uoči ove sezone itekako imamo razloga za optimizam. :D
slika slika slika
Nemoj tako. Bio je dobar na desnom boku.
Klare, što nisi zadovoljan sa Haasom?
Hahaha, eto ako ste vi zadovoljni i ja sam ;) , možda ste vidjeli nešto što ja nisam. :lol:

Odakle ovaj Zjaka ispliva, momak čitavu utakmicu bio komentator. :D
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 13 avg 2010, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 avg 2010, 23:55

Stvarno ovaj Jullich izvrstan večeras, mog'o bi od njeg ''General'' napravit igračinu ;)
'90. godište, ljetos doveden iz Waldhof-a....
BTW, odlična igra večeras, bili ste dosta bolji, Riby pokazao znanje i zvanje, i šteta što ne dobiste za ''Kajzu'' ..
Der Mann für die entscheidenden Tore.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 13 avg 2010, 23:58

MNOGO SMO JAKI !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 avg 2010, 00:13

Klare je napisao/la: Odakle ovaj Zjaka ispliva, momak čitavu utakmicu bio komentator. :D
I ja se pitam. :lol: :lol:
@code, nešto mi poznat taj slogan. Optužiću te za pirateriju. :mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la:Stvarno ovaj Jullich izvrstan večeras, mog'o bi od njeg ''General'' napravit igračinu ;)
Da, pročitao sam i ja kasnije neke stvari o malcu. :) I kad mi se dođu ****.iti neki kvazinavijači Reala, kako je stanje na terenu bilo otprilike podjednako, na obje strane falila po dva ključna igrača...bla bla...
Neka malo uporede koji silni novac svake godine bacaju, evo recimo za ovu godinu, komentator utakmice kroz šalu reče...kako su dali 200 mio manje nego u prethodnoj sezoni. :mrgreen:
Podsjeti me je li mali Nico šta plaćen ili je došao kao frei igrač. Da znam jesmo li utrošili koju kintu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 avg 2010, 00:26

Podsjeti me je li mali Nico šta plaćen ili je došao kao frei igrač. Da znam jesmo li utrošili koju kintu. :D
Ma nigdje ne nađoh taj info, i ovo prethodno je bilo na quicky-wiki ;)
Naletih na info da ga je i ''Bill Hopp'' zimus 'tija, al' vjerovatno su ovi iz ''Bajena'' to ranije ''izšurovali'', pa ga letos konfisciraše...Vjerovatno su neš' i platili jer je mali bio vezan ugovorom do 2011. (ak' niš' Ulli je poslo koju kobasu u Mannheim :mrgreen: )
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 avg 2010, 00:30

geronimo je napisao/la:
Klare je napisao/la: Odakle ovaj Zjaka ispliva, momak čitavu utakmicu bio komentator. :D
I ja se pitam. :lol: :lol:
@code, nešto mi poznat taj slogan. Optužiću te za pirateriju. :mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la:Stvarno ovaj Jullich izvrstan večeras, mog'o bi od njeg ''General'' napravit igračinu ;)
Da, pročitao sam i ja kasnije neke stvari o malcu. :) I kad mi se dođu ****.iti neki kvazinavijači Reala, kako je stanje na terenu bilo otprilike podjednako, na obje strane falila po dva ključna igrača...bla bla...
Neka malo uporede koji silni novac svake godine bacaju, evo recimo za ovu godinu, komentator utakmice kroz šalu reče...kako su dali 200 mio manje nego u prethodnoj sezoni. :mrgreen:
@GERONIMO koje je izgubio vaceras?? Mou o Lui :mrgreen: boli ha :oops: :oops:a nesto ste danas pricali utrpati 5 komada itdddd :mrgreen: :mrgreen: kvazinavijaci bayerna tetkica dosla iz njemacke donijela cokoladu, sine evo iz minhena :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2010, 00:33

Sta se to veceras vazno toliko igralo da se ovoliko slavi pobeda Reala? :roll:
Jesu li to konacno uzeli neki trofej? :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 avg 2010, 00:38

Devil je napisao/la:Sta se to veceras vazno toliko igralo da se ovoliko slavi pobeda Reala? :roll:
Nakon dvije godine cekanja su uzeli nesto :D :D
Inace, utakmica onako, prijateljska ko prijateljska. Mogu samo napisati, nedo Bog da ovi igraci budu pucali penale kad se bude ozbiljno igralo. :) :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 avg 2010, 00:38

@Chapuisat, :D
Sviđa mi se ova politika kluba na čelu sa Generalom. Mada, slagao bih ako bih rekao da tu i tamo ne želim koje pojačanje. Ali, što se brže privikneš na njihovo poslovanje (pozdrav bistriku :) ) tim lakše.

Los Blancos, trebam li te sprečiti da se dalje ne blamiraš ili ćeš pokušati sam?
Vom Jäger zum Gejagten

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 avg 2010, 00:41

Devil je napisao/la:Sta se to veceras vazno toliko igralo da se ovoliko slavi pobeda Reala? :roll:
Sijecate li se 2002, 8 godina price kako su uzeli pisljivi torofej Santiago.B..evo i mi vas Kaisera :mrgreen: :mrgreen: a danas price kako ce nam zabiti petardu..Klozet 3 komada min :mrgreen:

@geronimo jesmo to nesto ljuti :mrgreen: ajd laku noc bice bolje...
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 14 avg 2010, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 avg 2010, 00:44

Sjoooooo slavlja, kao da su prosli 1/8 finala LP. :shock:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 avg 2010, 00:49

Trasimaco je napisao/la:Sjoooooo slavlja, kao da su prosli 1/8 finala LP. :shock:
evo cak nas i navijac djavola podrzaje(koliko toliko :mrgreen: :mrgreen: ) a ovaj se nasao pravit pametan zbog jednog nevaznog trofeja al hajd valjda bi i ja slavio da znam da je jedini u slijedecih 100 godina :P :P :P :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2010, 00:51

Nikolas Jullich rodjen 27.03.1990. Igra za Bayern II, a Bgm uskoro bi mogao i za prvi zaigrati. 8-)
U Bayern je stigao u 7 mjesecu iz Waldhof Mannheima, a visina odstete nije poznata?
Trenutna vrijednost mu je 200.000 Eura.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 avg 2010, 00:52

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Sjoooooo slavlja, kao da su prosli 1/8 finala LP. :shock:
evo cak nas i navijac djavola podrzaje(koliko toliko :mrgreen: :mrgreen: ) a ovaj se nasao pravit pametan zbog jednog nevaznog trofeja al hajd valjda bi i ja slavio da znam da je jedini u slijedecih 100 godina :P :P :P :P
Jes jes za svabe je sve bitno...kako to nije, pa stvar je u tome da je muzej RM davno pun :mrgreen: :mrgreen: mi 100 godina kad nebi igrali u LP, bili bi ispred vas :mrgreen: :mrgreen: ajd bice bolje u DFB Pokal ;)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 14 avg 2010, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 avg 2010, 00:52

Uzeti TROFEJ nakon 2 godine bilo kakav je dovoljan za Slavlje onim klubovima nizerazredne Klase :):) :| :|

A , pobijediti BAYERNA je nesto Neprocjenjivo i to na Penale :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 avg 2010, 00:56

S-Y-L-A-R je napisao/la:
evo cak nas i navijac djavola podrzaje(koliko toliko :mrgreen: :mrgreen: ) a ovaj se nasao pravit pametan zbog jednog nevaznog trofeja
Ne podrzavam ja ovdje Bayern, Boze sacuvaj... pu pu pu :lol: Najezim se kad pomislim na to. :mrgreen: Nego govorim da mi je ovo malo smijesno sta pisu. A ni vi niste nista bolji. Ne znam jesi li bio ovdje u to vrijeme, ali se prije tacno godinu dana na ovom mjestu slavio trofej Audi Cupa kao da je osvojen Klempo. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 avg 2010, 00:57

Omerbavarac je napisao/la:Nikolas Jullich rodjen 27.03.1990. Igra za Bayern II, a Bgm uskoro bi mogao i za prvi zaigrati. 8-)
U Bayern je stigao u 7 mjesecu iz Waldhof Mannheima, a visina odstete nije poznata?
Jeste, ali vidi nešto gdje bracika igra.
slika

Mittelfeld - Offensiv-Allrounder
Ali Lui je Lui, mora neko i Lahma mjenjati.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2010, 01:00

geronimo je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Nikolas Jullich rodjen 27.03.1990. Igra za Bayern II, a Bgm uskoro bi mogao i za prvi zaigrati. 8-)
Jeste, ali vidi nešto gdje bracika igra.
slika

Mittelfeld - Offensiv-Allrounder
Ali Lui je Lui, mora neko i Lahma mjenjati.
Kad je Sosa mogao zapoceti na poziciji zadnjeg veznog, pa kasnije i Haas na beku, zasto i ovaj malac to isto ne bi mogao? :D
Van Gaal je velika klasa. Samo molim Boga da ostane sto duze, jer dok je on glavni strateg nema zime. 8-) 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.