sretan april 20-tiMocMahale444 je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
sretan april 20-tiMocMahale444 je napisao/la:![]()

U kojem će se dildu nalaziti buregdžinica?DenchiNL je napisao/la:ova dabl dildo arena je baš extra, sklonio miske pomoćne terene, ha ja, koji će vam to....nećete valjda početi igrati lopte nagloZenzo je napisao/la:Kako god okrenes Zeljo ce lakse podnjeti odlazak Stevanovica tj. nedostatak takvog igraca, nego Sarajevo - Duljevica.
A ovi pokusaji homora za nasu zvanicnu ce vas zdravlja kostati u skorije vrijeme, kada krenu objave u vezi ovoga sto se sprema pred novu sezonu i tokom iste.![]()
![]()
![]()
![]()
ih kako piče saopštenja s ovog repetitora
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DenchiNL je napisao/la:Hrasno prisvojio komp , neda ni da se uloguješNeandertalac je napisao/la:Šta ti je pedeLu, ko ti Dildo mrda?![]()
![]()

ja kad vidim da pise ono hot ot hot, sexy lolita, cikita, bonita itd, moram otvoriti pa nek izgori i telefon i komp i nek ide sve u helacZenzo je napisao/la:Samo brisi takve poruke ne otvaraj i ne klikci linkove.
Prehladio se covjek. Valja ocistiti citav teren.Neandertalac je napisao/la:Šta ti je pedeLu, ko ti Dildo mrda?
Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebo mater i meni dolaze nekakve poruke, kodovi ja mjesec nisam usao. Strah me sad uci.FrancescoTotti je napisao/la:Pusa za levate koji pokusavaju da mi provale u profil

odbice ih duljevic zbog srcanih bolesnika sa grbaviceNeandertalac je napisao/la:Istina je ovo za Dulju, na žalost. Čak će Sarajevo koliko sam shvatio dobiti nešto malo para, oko 3,5 Mill. Tako ih je uslovio Duljević ili neće potpisati.
Svaka mu čast
saće ti napisat ko je sve otišo/pobjego s grbavice i gdje sad igrajuTobeYarabi je napisao/la:odbice ih duljevic zbog srcanih bolesnika sa grbaviceNeandertalac je napisao/la:Istina je ovo za Dulju, na žalost. Čak će Sarajevo koliko sam shvatio dobiti nešto malo para, oko 3,5 Mill. Tako ih je uslovio Duljević ili neće potpisati.
Svaka mu čast![]()
nego bez zajebancije jak je i ovaj welahavle wolf verein. nije mala stvar biti predzadnji u austrijskoj ligi. ako je istina da se zanimaju za stefanovica, to je veliko priznanje za njega i zelju
Dacu ti ja provjerenih linkova za to a da ti nista ne bude uređajima.TobeYarabi je napisao/la:ja kad vidim da pise ono hot ot hot, sexy lolita, cikita, bonita itd, moram otvoriti pa nek izgori i telefon i komp i nek ide sve u helacZenzo je napisao/la:Samo brisi takve poruke ne otvaraj i ne klikci linkove.
DenchiNL je napisao/la:sretan april 20-tiMocMahale444 je napisao/la:![]()
![]()

E raja gdje mogu keca zavrsiti,do subote sam na godisnjem?Doci cu gdje god,pisite na pp ili ovdje svejednoMocMahale444 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:sretan april 20-tiMocMahale444 je napisao/la:![]()
![]()
i tebi sretno. Kao i svim ostalim zelenim insanima.
Pogledaj im temu sad: Tuborgovci vs Ratni profiteriMortemHz je napisao/la:Na temi zelje![]()
![]()
Hoće li Željezničar igrati u finalu Kupa BiH?
Da 48%
Ne 52%
Je li @Hrasno Tuborgovac ili Misketovac? Ko više ponudi, njegov stav je na toj strani.escobarpablo je napisao/la:Pogledaj im temu sad: Tuborgovci vs Ratni profiteriMortemHz je napisao/la:Na temi zelje![]()
![]()
Da 48%
Ne 52%
Biće večeras materijala za plavu seharujoker90 je napisao/la:Je li @Hrasno Tuborgovac ili Misketovac? Ko više ponudi, njegov stav je na toj strani.escobarpablo je napisao/la:Pogledaj im temu sad: Tuborgovci vs Ratni profiteriMortemHz je napisao/la:Na temi zelje![]()
![]()
Da 48%
Ne 52%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.