Rekoh ja da ce debelog ganjati jos malo.joker90 je napisao/la:Je li @Hrasno Tuborgovac ili Misketovac? Ko više ponudi, njegov stav je na toj strani.escobarpablo je napisao/la:Pogledaj im temu sad: Tuborgovci vs Ratni profiteriMortemHz je napisao/la:Na temi zelje![]()
![]()
Hoće li Željezničar igrati u finalu Kupa BiH?
Da 48%
Ne 52%
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Gdje ba ovo??Medikament je napisao/la:pravda za majkla! dosta je lobotomije i mraka na temi sarajeva! kome smeta iznošenje mišljenja?Ja nikad nikog nisam vrjedjao nego sam tamo banovan zbog smrada koji" ima para" i koji organizuje nagradne igre,koji pljuje po Sarajevu i igracima,raja mu se ulizuje kao i admini (cast izuzecima) i generalno ako ne pljujes igrace Rustemovica ,Saida i Radovca,onda si trol i traze da te banuju.To je tako u ovoj drzavi u svemu,moras biti u vecini moras se ulizivati i bices prihvacen.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
#izdrzimajklMedikament je napisao/la:pravda za majkla! dosta je lobotomije i mraka na temi sarajeva! kome smeta iznošenje mišljenja?Ja nikad nikog nisam vrjedjao nego sam tamo banovan zbog smrada koji" ima para" i koji organizuje nagradne igre,koji pljuje po Sarajevu i igracima,raja mu se ulizuje kao i admini (cast izuzecima) i generalno ako ne pljujes igrace Rustemovica ,Saida i Radovca,onda si trol i traze da te banuju.To je tako u ovoj drzavi u svemu,moras biti u vecini moras se ulizivati i bices prihvacen.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- escobarpablo
- Kontakt:
Majkle vrati se, oprošteno ti je sve, al SVI SVI SVI, u meni i dalje gori želja sva,Medikament je napisao/la:pravda za majkla! dosta je lobotomije i mraka na temi sarajeva! kome smeta iznošenje mišljenja?Ja nikad nikog nisam vrjedjao nego sam tamo banovan zbog smrada koji" ima para" i koji organizuje nagradne igre,koji pljuje po Sarajevu i igracima,raja mu se ulizuje kao i admini (cast izuzecima) i generalno ako ne pljujes igrace Rustemovica ,Saida i Radovca,onda si trol i traze da te banuju.To je tako u ovoj drzavi u svemu,moras biti u vecini moras se ulizivati i bices prihvacen.
AL SVI ZAJEDNOOO, Majkl je završiJo fakultet OOOOOOO, Majkl je završiJo fakultet OOOOOOOO
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Jedan jedini, gospon Macmudan!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kome smeta sin Ivice Osima, i zasto se filozofija istog ne poklapa sa filozofijom kluba ?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- escobarpablo
- Kontakt:
Zato što je Petrovića nazvao debelim krmkom i ublehašom, i zajedno sa Samirom Bekrićem ismijavao treninge istog.belosevic28 je napisao/la:Kome smeta sin Ivice Osima, i zasto se filozofija istog ne poklapa sa filozofijom kluba ?
FK Sarajevo 1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Počeo se psovati Amar na Željinoj temi! Hohoohho
escobarpablo je napisao/la:Zato što je Petrovića nazvao debelim krmkom i ublehašom, i zajedno sa Samirom Bekrićem ismijavao treninge istog.belosevic28 je napisao/la:Kome smeta sin Ivice Osima, i zasto se filozofija istog ne poklapa sa filozofijom kluba ?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:joker90 je napisao/la:Počeo se psovati Amar na Željinoj temi! Hohoohhoescobarpablo je napisao/la:Zato što je Petrovića nazvao debelim krmkom i ublehašom, i zajedno sa Samirom Bekrićem ismijavao treninge istog.belosevic28 je napisao/la:Kome smeta sin Ivice Osima, i zasto se filozofija istog ne poklapa sa filozofijom kluba ?
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moj Amare, kome si ti titule namje.. osvajao, pardon! Pa ni trunke zahvalnosti nemaju, a zlatni period kluba im lik donio jbt! Sad bez zajebancije, ne kontam kako neko može njega psovati, da nije Amara klub bi im bio prosječni premijerligaš.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
escobarpablo je napisao/la:Zato što je Petrovića nazvao debelim krmkom i ublehašom, i zajedno sa Samirom Bekrićem ismijavao treninge istog.belosevic28 je napisao/la:Kome smeta sin Ivice Osima, i zasto se filozofija istog ne poklapa sa filozofijom kluba ?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
TobeYarabi je napisao/la:joker90 je napisao/la:Počeo se psovati Amar na Željinoj temi! Hohoohhoescobarpablo je napisao/la:Zato što je Petrovića nazvao debelim krmkom i ublehašom, i zajedno sa Samirom Bekrićem ismijavao treninge istog.belosevic28 je napisao/la:Kome smeta sin Ivice Osima, i zasto se filozofija istog ne poklapa sa filozofijom kluba ?
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vecinom raja koja se iznervira koliko ga neki u nebesa dizu i da su spremni sad otjerat Slavku a dovest Amara, potez koji bi nam srozao ugled kluba na rang fksjoker90 je napisao/la:Moj Amare, kome si ti titule namje.. osvajao, pardon! Pa ni trunke zahvalnosti nemaju, a zlatni period kluba im lik donio jbt! Sad bez zajebancije, ne kontam kako neko može njega psovati, da nije Amara klub bi im bio prosječni premijerligaš.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Medikament
- Kontakt:
da li ovo znači da su ostali forumaši na temi fks takozvani lobotomci, koji tamo pišu na principu stada, t.j. kako jedan od vođa počne, ostali samo mekeću i bekeću za njimMocMahale444 je napisao/la:#izdrzimajklMedikament je napisao/la:pravda za majkla! dosta je lobotomije i mraka na temi sarajeva! kome smeta iznošenje mišljenja?Ja nikad nikog nisam vrjedjao nego sam tamo banovan zbog smrada koji" ima para" i koji organizuje nagradne igre,koji pljuje po Sarajevu i igracima,raja mu se ulizuje kao i admini (cast izuzecima) i generalno ako ne pljujes igrace Rustemovica ,Saida i Radovca,onda si trol i traze da te banuju.To je tako u ovoj drzavi u svemu,moras biti u vecini moras se ulizivati i bices prihvacen.
preslikano ponašanje njihovih drugova sa tribine, samo što su oni dosta skuplji od jednog dresa... da li i na tribini imaju jednog "majkla" koji će smoći snage i pronaći hrabrosti da se bori protiv lobotomije i mraka, te da progovori o raznim poklonima i ulizivanju raznim upravljačkim strukturama?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ovi sto ga pljuju i psuju vam više ugled(ko da ga Željo ima) ruše, meni ofirno čitati kako ga Misketovci ofirno bockaju, a lik uradio za klub što Senad i ostali ne mogu za 3 života. Srozao je vama Amarov otac jednom ugled kluba, kako nama nije niko nikad.Zeljo92 je napisao/la:Vecinom raja koja se iznervira koliko ga neki u nebesa dizu i da su spremni sad otjerat Slavku a dovest Amara, potez koji bi nam srozao ugled kluba na rang fksjoker90 je napisao/la:Moj Amare, kome si ti titule namje.. osvajao, pardon! Pa ni trunke zahvalnosti nemaju, a zlatni period kluba im lik donio jbt! Sad bez zajebancije, ne kontam kako neko može njega psovati, da nije Amara klub bi im bio prosječni premijerligaš.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Djeca, poredit trenera sa upravom nema smisla a ti iskoristi priliku da se nasladjujesjoker90 je napisao/la:Ovi sto ga pljuju i psuju vam više ugled(ko da ga Željo ima) ruše, meni ofirno čitati kako ga Misketovci ofirno bockaju, a lik uradio za klub što Senad i ostali ne mogu za 3 života. Srozao je vama Amarov otac jednom ugled kluba, kako nama nije niko nikad.Zeljo92 je napisao/la:Vecinom raja koja se iznervira koliko ga neki u nebesa dizu i da su spremni sad otjerat Slavku a dovest Amara, potez koji bi nam srozao ugled kluba na rang fksjoker90 je napisao/la:Moj Amare, kome si ti titule namje.. osvajao, pardon! Pa ni trunke zahvalnosti nemaju, a zlatni period kluba im lik donio jbt! Sad bez zajebancije, ne kontam kako neko može njega psovati, da nije Amara klub bi im bio prosječni premijerligaš.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- escobarpablo
- Kontakt:
Moram da priznam da su moje simpatije blago na strani Tuborg boysa.TobeYarabi je napisao/la:joker90 je napisao/la:Počeo se psovati Amar na Željinoj temi! Hohoohhoescobarpablo je napisao/la:Zato što je Petrovića nazvao debelim krmkom i ublehašom, i zajedno sa Samirom Bekrićem ismijavao treninge istog.belosevic28 je napisao/la:Kome smeta sin Ivice Osima, i zasto se filozofija istog ne poklapa sa filozofijom kluba ?
![]()
FK Sarajevo 1946
- escobarpablo
- Kontakt:
@aleksandarveliki jel može anketa: Ko će izaći kao pobjednik iz građanskog rata: 1. Senadovi 2. Amarovci
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
FK Sarajevo 1946
Je li se ovo vratio onaj @bocaccio ili kako već? Napadaju prave Željkanovce.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.