Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neandertalac je napisao/la:Jedan je Olovski lola. Neka si se vratio na temu, malo mi te žao bilo kada smo te ismijavali!

tema je pl prepucavanja, navijači engleskih klubova ne pišu ovdje.joker90 je napisao/la:S razlogom sam prozvan pljuvačem, ništa mi sveto nije.Medikament je napisao/la: Valjda nisi pljuvao Čelzijeve legende i dres ko što si za Sarajevo pisao, pa da se braća sa teme ne naljute

Ne smijem isto kao što ste vi "glavni u gradu" pa poderanih gaća idete kućamabelosevic28 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Jedan je Olovski lola. Neka si se vratio na temu, malo mi te žao bilo kada smo te ismijavali!
Moze kafa u Tuborgu ? Ti nekog ismijavao, lik ti u facu kaze da ne smijes u kafic ti se pohinjis ko pic.kica hahah

Ode Marija u Arsenal pa im drago.dzelllo je napisao/la:Pa sta se ovo desava?

Jos im samo fali Rustemescobarpablo je napisao/la:Građanski rat, ako se može tako nazvati. Prije rat balvana, al' eto...

belosevic28 je napisao/la:@nea, da ne mislis mozda na Brcake
MOze li

Ma imaju Virtuala, on ti dođe kao petnaest metara drva.MortemHz je napisao/la:Jos im samo fali Rustemescobarpablo je napisao/la:Građanski rat, ako se može tako nazvati. Prije rat balvana, al' eto...
Dobar MariJo za vodonose,ako predje najozbiljniji je kandidatMocMahale444 je napisao/la:Ode Marija u Arsenal pa im drago.dzelllo je napisao/la:Pa sta se ovo desava?
Zasto neces da upoznas brata s tribine? Momak te casti kafom...Neandertalac je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:@nea, da ne mislis mozda na Brcake
MOze li
Dijete drago. Jesu Brčaci bili u Bosni ili podgrupa sa kolegama iz Dresdena. Jadne Švabe vazda nahebu

Molim te kako drugima posvecujes paznju isto tako da vodis racuna i o meni ...Neandertalac je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:@nea, da ne mislis mozda na Brcake
MOze li
Dijete drago. Jesu Brčaci bili u Bosni ili podgrupa sa kolegama iz Dresdena. Jadne Švabe vazda nahebu

Jedan je Olovski lola!belosevic28 je napisao/la:Zasto neces da upoznas brata s tribine? Momak te casti kafom...Neandertalac je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:@nea, da ne mislis mozda na Brcake
MOze li
BRCKO IZDATI NECE

Ma ja malo uletim da zavadim ovdje kad ne igra Čelzi i kad ne gledam Sarajevo na streamu! A i moderacija na čelu sa @samirr nema ništa protiv.Medikament je napisao/la:tema je pl prepucavanja, navijači engleskih klubova ne pišu ovdje.joker90 je napisao/la:S razlogom sam prozvan pljuvačem, ništa mi sveto nije.Medikament je napisao/la: Valjda nisi pljuvao Čelzijeve legende i dres ko što si za Sarajevo pisao, pa da se braća sa teme ne naljute

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.