De bolan, Marija Serifovic aka Dulja ode u Arsenal. Wengeru na napojnu žilu.dzelllo je napisao/la:Dobar MariJo za vodonose,ako predje najozbiljniji je kandidatMocMahale444 je napisao/la:Ode Marija u Arsenal pa im drago.dzelllo je napisao/la:Pa sta se ovo desava?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
belosevic28
- Kontakt:
Ljudi , jel ovo Neandertalko pise nakon zadnjeg posta od g-dina @Hrasno? Koja pic.kicaa hahahh
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Neandertalac
- Kontakt:
Igramo se vozića. Ja sebi našao vagon i trpam. Olovska lolobelosevic28 je napisao/la:Ljudi , jel ovo Neandertalko pise nakon zadnjeg posta od g-dina @Hrasno? Koja pic.kicaa hahahh
Šta kmečiš da te drugi brane, gdje ti je muškost
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:
De bolan, Marija Serifovic aka Dulja ode u Arsenal. Wengeru na napojnu žilu.

- escobarpablo
- Kontakt:
Čini mi se da Hrasno želi dobro klubu, ovaj Neandertalac je klimač glavom obični.Pantelija je napisao/la:Auuuuuuuu
Jel moguće.da.neandertalac ne smije da odgovori hrasnom hahahahhaha
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Na narandzastog Ronalda sam i mislioMocMahale444 je napisao/la: De bolan, Marija Serifovic aka Dulja ode u Arsenal. Wengeru na napojnu žilu.
lezVe do bagro
- Neandertalac
- Kontakt:
Skroz sam zaboravio na Duljevića i Arsenal.
Kakvi mozgovi
Kakvi mozgovi
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sto si ckapi?Neandertalac je napisao/la:Skroz sam zaboravio na Duljevića i Arsenal.
Kakvi mozgovi
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Hrasno tamo na.temi ko učiteljica kad udje u vrtićHrasno1921 je napisao/la:Sto si ckapi?Neandertalac je napisao/la:Skroz sam zaboravio na Duljevića i Arsenal.
Kakvi mozgovi
Samo ih poprijeko pogleda i svi offline
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to amarovci gube rat?escobarpablo je napisao/la:Čini mi se da Hrasno želi dobro klubu, ovaj Neandertalac je klimač glavom obični.Pantelija je napisao/la:Auuuuuuuu
Jel moguće.da.neandertalac ne smije da odgovori hrasnom hahahahhaha
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pozivam ga na kafu pa kome opanci kome obojci, samo zbog onog psovanja familije i mrtvih, danas dva puta u Tuborg njega nigdje, jos p*** kao izbjegava me na forumu, sirok forum pa mu se moze, komedija ...Pantelija je napisao/la:Hrasno tamo na.temi ko učiteljica kad udje u vrtićHrasno1921 je napisao/la:Sto si ckapi?Neandertalac je napisao/la:Skroz sam zaboravio na Duljevića i Arsenal.
Kakvi mozgovi
Samo ih poprijeko pogleda i svi offline
1921'
- Medikament
- Kontakt:
obični uhvlakač i klimač glavom, što bi rekao majkl. za dres si se prodao jokeru!joker90 je napisao/la:Vidim po fb grupama nasim neka raja nije zadovoljna sto smo doveli ovog momka! Malo im je previse udarila ova prica o igracima tipa Misimovic u glavu, pa kontaju sad cemo dovoditi samo takve!Dobro dosao Rustemovicu, nadam se da ces postati kod nas masina ko Cimi!
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 21 apr 2017, 00:42, ukupno mijenjano 2 puta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Izvinjava se Hrasno što vam je hebavao Kelija nazivajući ga ratnim profiterom.Hrasno1921 je napisao/la:Kao dijete ovog grada, neko ko je cijeli svoj zivot proveo u ovom gradu i neko ko se za njega i borio, svim navijacima FK Sarajevo onim pravim istinskim, dubuko se izvinjavam sto sam pokojnog Zelimira Vidovica Kelija uzeo u ovakav neukusan kontekst, zasto i zbog cega nije ni bitno.
Na ovaj dio foruma zasigurno vise necu nikada krociti ...
Poližite mu šupak piraske piqke
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Sorry, šokiran sam drago mi je zbog njihdzelllo je napisao/la:Na narandzastog Ronalda sam i mislioMocMahale444 je napisao/la: De bolan, Marija Serifovic aka Dulja ode u Arsenal. Wengeru na napojnu žilu.
Harisu Duljeviću na kraju sezone ističe ugovor sa Sarajevom, koji će po svemu sudeći napustiti kao slobodan igrač.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
2 asistencije i gol protiv drugoligaša u svojoj posljednjoj tekmi protiv Veleža. Jadan je tim kojeg narandžasti Ronaldo ovako presluša.dzelllo je napisao/la:Na narandzastog Ronalda sam i mislioMocMahale444 je napisao/la: De bolan, Marija Serifovic aka Dulja ode u Arsenal. Wengeru na napojnu žilu.
@Medikament, da sam bar dobio dres, ali Elvis..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- escobarpablo
- Kontakt:
Pozivam ga na kafu pa kome opanci kome obojci, samo zbog onog psovanja familije i mrtvih, danas dva puta u Tuborg njega nigdje, jos p*** kao izbjegava me na forumu, sirok forum pa mu se moze, komedija ...[/quote]
Ovi su mi najjači, to po pp yebe grebe, kad treba se dokazati ispare. Bez zayebancije, psovanje familije i mrtvih je degutantno. Postoje civilizovaniji načini da se nekom dokaže da je bilde, recimo kad mu uručiš trofej kante godine.
Ovi su mi najjači, to po pp yebe grebe, kad treba se dokazati ispare. Bez zayebancije, psovanje familije i mrtvih je degutantno. Postoje civilizovaniji načini da se nekom dokaže da je bilde, recimo kad mu uručiš trofej kante godine.
FK Sarajevo 1946
- Hrasno1921
- Kontakt:
sto skreces sa teme?Neandertalac je napisao/la:Izvinjava se Hrasno što vam je hebavao Kelija nazivajući ga ratnim profiterom.Hrasno1921 je napisao/la:Kao dijete ovog grada, neko ko je cijeli svoj zivot proveo u ovom gradu i neko ko se za njega i borio, svim navijacima FK Sarajevo onim pravim istinskim, dubuko se izvinjavam sto sam pokojnog Zelimira Vidovica Kelija uzeo u ovakav neukusan kontekst, zasto i zbog cega nije ni bitno.
Na ovaj dio foruma zasigurno vise necu nikada krociti ...
Poližite mu šupak piraske piqke
ujutro pijem kafu pa naleti, a znas kad se covjek zainati pa dubi na glavi, e tako i ja pa onda trci i trudi se da dokazes neke stvari
1921'
Gdje je nestao @joker koji pljuje po svemu pitarskom?Ova djeca mu nisu neko mjerilojoker90 je napisao/la:2 asistencije i gol protiv drugoligaša u svojoj posljednjoj tekmi protiv Veleža. Jadan je tim kojeg narandžasti Ronaldo ovako presluša.dzelllo je napisao/la:Na narandzastog Ronalda sam i mislioMocMahale444 je napisao/la: De bolan, Marija Serifovic aka Dulja ode u Arsenal. Wengeru na napojnu žilu.![]()
@Medikament, da sam bar dobio dres, ali Elvis..
lezVe do bagro
Kod nas u mahali takve zovu Pi.ckeHrasno1921 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:
Pozivam ga na kafu pa kome opanci kome obojci, samo zbog onog psovanja familije i mrtvih, danas dva puta u Tuborg njega nigdje, jos p*** kao izbjegava me na forumu, sirok forum pa mu se moze, komedija ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.