Yebo majku nije mi jasno da neko ko eto kaze prati zelju i ovu ligu pa bar godinu-dvije nije vise naucio neke stvari, ovdje se sanja o nekakvoj super igri sto realno necete u bliskoj buducnosti gledati na nasim terenima, ovdje se sanja o konstantnosti iz tekme u tekmu sto necete isto tako docekati, slaba smo mi liga, slabi su svi timovi, sve je to slabo, ne mozes ocekivati da gledas ono sto gledas na SK vikendom ili srijedom na OBN-u
pitari su se sa svime prozivali, ali da se ne lazemo vecina smo ista go.vna nevazno da li pitar da li manijak, jednostavno zivi velika vecina u nekim oblacima dobrog fubala gdje hoce svasta nesto od igraca koji ne mogu dobaciti do cvjate, od igraca koji igraju u bih, pa se cude sto konstantno nema neke dobre igre, sto se eto samo "bljesne", sto neko ne moze dobro centrirati, sto neko fuli pas, sto neko fuli sansu itd...
treba se spustiti na zemlju, treba smanjiti ocekivanja od svih pobjeda 3-5 razlike kuci, i 1-3 razlike u gostima jer ono mi smo zeljo, cuj to skidajte gace da vas ka.ramo, isto ko da je to praksa godinama pa sad nam cudno kad pobjedimo 1 razlike pa ni to ne valja i sl.
isto tako ovo hrasno - nea je toliko degutantno, pa ja sam dobio brat bratu 5+ banova radi toga sto sam hrasnog prozivo pa sam sklanjan, sad on dolazi u suprotnoj ulozi
nea od pocetka je covjek koji kad ugrije sunce se.re sto nema kise da ga malo rashladi, a kad padne kisa se.re sto nema sunca da ga ugrije, uvijek okrene stvari da bi pametovao uvijek ima zamjerku neku, jednostavno ono sto svi mozemo uraditi je spinovati kao on, pa naci zamjerku za sve, a ne realno sagledati situaciju
ovo prozivanje slavke mu je stvarno degutantno, on kao veliki strucnjam nasao prozivati, pa brate svi mi mozemo upustiti dobronamjernu kritiku ustvari vise misljenje sta bi mi uradili u njegovoj situaciji, a na kraju je odluka njegova i on lahko moze biti general poslije bitke kao i mi svi, a nei toplo savjetujem kad je vec pokupio svu pamet svijeta neka krene to skolovanje za trenere pa da ga vidimo na klupi zelje, da vidimo taj veliki fudbalski mozak kad je sve tako lahko sto je do sada slavko uradio, sa tobom cemo osvojiti LP ja sam siguran ti si takav kapacitet
opet nam je tema otisla u tri pi.zde materine, ali nista novo, haj bar nema ovih navijaca drugih timova jer je jedno vrijeme bila kao opste diskusije, slobodno pisi, ne brisemo ne banujemo