Kakav ti i humor nesreco,samo bogaras..mozda je to u Tuzli furka,opsujes Boga svi se smiju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sida brate, bjezi bog te ****.MocMahale444 je napisao/la:Boze sacuvaj koji si ti točkonja, mene stid citati sta pises. Je li i ti izucavas skolu? Ako ne idi radi nesto nemoj ostati glup toliko. Ima nade za tebe samo vjeruj u sebe. Nemoj me citirati mozda imas svrab.
Preskaci, s tobom humora nema.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 apr 2017, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
dodje i aco,pregleda, nema nista za obrisat, iskljucit, pocerat nit dodat...
znaci sve pod kontrolom...

znaci sve pod kontrolom...
- escobarpablo
- Kontakt:
Pobježe nam vaginaleta Virto sa svete teme, izgleda prezauzet gašenjem građanskog rata koji će tek eskalirati u narednom periodu, kad tome dodamo Amarovu tužbu tešku 600.000 eura, i Misketovu zateznu ratnoprofitersko/hadžijsku kamatu od 7%, i izgledni kiks u Bijeljini, sav prljavi veš uključujući i prljavi SDA novac upumpan od strane lokalnih moćnika u SDA prčvarnicu, će izaći na vidjelo.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kakvih ovdje sve zaptivača ima na forumu, mati mila?! 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

koji brat
fukarice sa foruma, slusajte jogeta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
dzabe krecite, iduci vikend nema pomoci..
pogotov poslje radnika i sirokog...
plus ovde i snjeg brzo cistimo..

brm brmmm
pogotov poslje radnika i sirokog...

brm brmmm
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sto spravu nije nakacio naprijed vec nazad, ovako mora rikverc iciSariel je napisao/la:dzabe krecite, iduci vikend nema pomoci..![]()
pogotov poslje radnika i sirokog...![]()
brm brmmm
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
nemoj molim te zafrkavat , pprov nam pokazite svoje specijalizirano vozilo za ciscenje snjega pacemo se onda azejbavat

- escobarpablo
- Kontakt:
Vi imate specijalizirano vozilo za čišćenje snijega, oni imaju navijače sa specijalnim potrebama, ybg.Sariel je napisao/la:nemoj molim te zafrkavat , pprov nam pokazite svoje specijalizirano vozilo za ciscenje snjega pacemo se onda azejbavat![]()
FK Sarajevo 1946
nemoj to jebote... nemojte ljudi..
granica u zajebanciji,granica.!
granica u zajebanciji,granica.!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nama to ne treba, mi zovnemo komunalno, dodju i ociste, a jug vazda raja cisti ... 
1921'
Trener Slobode Vlado Jagodić danas se javno ogradio od pisanja na društvenim mrežama osoba koje na Facebooku koriste njegovo ime i fotografije.
Rekao je da Vlado Jagodić nema profil niti na Facebooku niti je registrovan na Instagramu. Lažne profile vidjela je njegova kćerka, koja mu je skrenula pažnju na ružne komentare i priloge koje postavljaju za sada nepoznate osobe.
- Evidentirali smo za sada četiri lažna profila s mojim imenom. Od njih, tri iznose potpune neistine i nanose mi veliku štetu, jer mnogi ljudi na društvenim mrežama ne znaju da je riječ o lažnim profilima. Slučaj sam prijavio policiji, a oni su mi sugerirali da se i javno ogradim od "imenjaka" i prljave rabote kojom se služe - izjavio je Jagodić za Fenu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na Željkanovoj temi se nastavlja psovati Amar i na to se bacaju
Čudna su vremena došla. Amar donio samo uspjehe Želji, nije odveo klub u drugu ligu, nije ga sud nikad proglasio krivim za bilo kakve mutne rabote - psuje se. Ivica Osim ih odveo u cvajtu, nije trofejan kao Amar, saigrači ga tukli na terenu zbog puštanja tekme, sud ga proglasio krivim - stavljaju ga u ravan s klubom! Kakav klub i kakve vrijednosti! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nisu ovo Tuzlaci govorili Azmiru nisu oni takvi.
http://scs.p.o.r.t.ba/vugdalic-husica-s ... e-poslove/
Dolazilo je do nekih uvreda, tipa seljak iz Glogove, a uz njega seljak iz Srebenice, šta će on nama, šta mudruje.
http://scs.p.o.r.t.ba/vugdalic-husica-s ... e-poslove/
Dolazilo je do nekih uvreda, tipa seljak iz Glogove, a uz njega seljak iz Srebenice, šta će on nama, šta mudruje.
SRETAN BROJ - 1725
- MocMahale444
Nesto kontam kako si izvadio onaj post? Morao si znati da je to napisanojoker90 je napisao/la:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Iz cista mira poceo je psovati Bogamma_hz je napisao/la:Kakav ti i humor nesreco,samo bogaras..mozda je to u Tuzli furka,opsujes Boga svi se smiju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sida brate, bjezi bog te ****.MocMahale444 je napisao/la:Boze sacuvaj koji si ti točkonja, mene stid citati sta pises. Je li i ti izucavas skolu? Ako ne idi radi nesto nemoj ostati glup toliko. Ima nade za tebe samo vjeruj u sebe. Nemoj me citirati mozda imas svrab.
Preskaci, s tobom humora nema.![]()
@Medikament sto ostavi ovu svoju kuju na temi da je zabavljam, iduci put to zavrsi zivota ti
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Medikament
- Kontakt:
Nemoj citirati navijače Čelzija na ovoj temi, hoće nam se i Arsenalovi navaditi i ode sve u helać.MocMahale444 je napisao/la:Nesto kontam kako si izvadio onaj post? Morao si znati da je to napisanojoker90 je napisao/la:Nije valjda da si ti bio aldin
Moj Muhoni onaj je baš najgori. Glupo mi da udaram čovjeka dok leži na podu, ti si ga završio tehničkim nokautom
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
belosevic28
- Kontakt:
Gdje je neandertalko, nije valjda popio sudbonosnu kafu u Tuborgu :hmmm:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Takoe Joge ljudino!delinjo je napisao/la:
koji brat![]()
![]()
fukarice sa foruma, slusajte jogeta
Al' da uđeš na ovu temu i vidiš dvije vjerne bordo kujice iz tvoje ekipe, srce bi te opalilo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Klanjao istiharu sa Sadikom Ahmetovićem, došlo mi u snu!MocMahale444 je napisao/la:Nesto kontam kako si izvadio onaj post? Morao si znati da je to napisanojoker90 je napisao/la:Nije valjda da si ti bio aldin
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.