Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gigglessmoke
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la gigglessmoke » 21 apr 2017, 11:07

Danas mediji u Engleskoj javljaju da je sve gotovo i da dolazi na ljeto u Arsenal.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 apr 2017, 13:40

Another unreal assist from Kolasinac omg monreal is seeing his career go down the drain
Kolasinac is a great buy, no more Nacho next season and im fine with that
Kolasinac outstanding for @s04_en tonight. Two assists in 3-0 win v Ajax. Monreal has two assists in the entire season. #afc
Kolasinac huge upgrade over Monreal and Gibbs.
Kolasinac looks like a really good LB talent. Strong, fairly quick, strong crossing and all around looks better than Monreal
Kolasinac sending Monreal back to Malaga, tears in my eyes
Watching Kolasinac and he has already put in more dangerous crosses than Monreal has done all season.
Za dva mjeseca momčiluk će biti "fan favourite"
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 apr 2017, 18:32

koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 apr 2017, 19:41

zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
Ja ne znam zašto se naš savez ne žali na taj karton, bar da probaju nešto učiniti...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 apr 2017, 19:45

HankMoody je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
Ja ne znam zašto se naš savez ne žali na taj karton, bar da probaju nešto učiniti...
Kako misliš da se žale? Ne može se to poništiti nikako, što je sudija uradio uradio je :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 apr 2017, 19:45

Dosao pred SP a propustio Nigeriju, baraz s Irskom evo sada ce i Grcku. Impresivno.
Nad tobom sunce najljepše sja

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 apr 2017, 19:49

Raonffa je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:
Kako misliš da se žale? Ne može se to poništiti nikako, što je sudija uradio uradio je :mrgreen:
Pa neka se žale FIFA-i, arbitražnom sudu za sport u Švicarskoj, nekom, ono nije bilo za karton po mom mišljenju. Kolašinac je bar dva nivoa iznad svakog konkurenta na poziciji lijevog beka.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 apr 2017, 19:52

HankMoody je napisao/la: Pa neka se žale FIFA-i, arbitražnom sudu za sport u Švicarskoj, nekom, ono nije bilo za karton po mom mišljenju. Kolašinac je bar dva nivoa iznad svakog konkurenta na poziciji lijevog beka.
Ma razumijem al' nema od tog ništa što bi se reklo :D

@pinoglavi

Igrao je u Dablinu koliko se sjećam :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 apr 2017, 19:53

pinoglavi je napisao/la:
Dosao pred SP a propustio Nigeriju, baraz s Irskom evo sada ce i Grcku. Impresivno.
Nigeriju i Irsku je propustio zbog odluke trenera da ga ne stavi u prvu postavu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 apr 2017, 19:55

HankMoody je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Nigeriju i Irsku je propustio zbog odluke trenera da ga ne stavi u prvu postavu.
Ma znam, protiv Irske rovit a protiv Nigerije zna Pape. Samo to su nam najbitnije utakmice od dolaska Kolasinca u reprezentaciju a sve ih je propustio. Valjda i nas i njega zaobidje ta nesreca u buducnosti. Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 apr 2017, 19:58

@pinoglavi, dodaj na tu listu i Begovića. :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 apr 2017, 20:05

pinoglavi je napisao/la:Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.
Koliko je realno to, da nije malo kontradiktorno? :)

Meni samo nije jasno kako su mogli napraviti takav propust, da uopste igra vs onih amatera... :crazy:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 apr 2017, 20:11

marconato je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.
Koliko je realno to, da nije malo kontradiktorno? :)

Meni samo nije jasno kako su mogli napraviti takav propust, da uopste igra vs onih amatera... :crazy:
A po mom misljenju jeste tako jer su to sve igraci svjetske klase i znamo dobro da mogu mnogo i protiv najboljih. Kad napisem da mozemo dobiti i najbolje reprezentacije odnosi se da bi imali sansi protiv njih, pruzili dostojan otpor, odigrali koliko-toliko ravnopravno pa je tako moguce i da pobjeda uleti. Izostankom samo jednog od njih, ili ih mijenjaju bas losi igraci (zamjene Pjanica i Kolasinca) ili neki prosjek (zamjena za Besica) ili Ibisevic kao prva opcija koji je sasvim solidna zamjena ali jasno je da nama Dzeko daje dimenziju vise.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 apr 2017, 20:15

pinoglavi je napisao/la: Ma znam, protiv Irske rovit a protiv Nigerije zna Pape. Samo to su nam najbitnije utakmice od dolaska Kolasinca u reprezentaciju a sve ih je propustio. Valjda i nas i njega zaobidje ta nesreca u buducnosti. Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.

Po cemu je Besic svjetska klasa?
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 31 maj 2017, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 apr 2017, 20:22

Svjetska klasa je ono sto je prikazivao u onim kratkim intervalima dosadasnje karijere pocevsi od SP pa nadalje, dok nije bio povrijedjen.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 apr 2017, 20:31

Ja i dalje mislim da je mali Civic najbolja zamjena za Sea. Ali znaju ovi bezmudi treneri najbolje.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 apr 2017, 20:32

@Pinoglavi

Termin svjetska klasa definitivno pretenciozan, ali svakako odlican igrac, kojeg su nazalost povrede (za sada) omele da se razvije na veci nivo... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 apr 2017, 20:36

pinoglavi je napisao/la:Svjetska klasa je ono sto je prikazivao u onim kratkim intervalima dosadasnje karijere pocevsi od SP pa nadalje, dok nije bio povrijedjen.
Nije ni blizu 'svjetske klase'. U FA Kupu bio medu najlosim igracima na terenu, odigrao je kvalitetno 3-4 tekme za Everton ali ni blizu 'svjetske klase'.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 apr 2017, 20:52

marconato je napisao/la:@Pinoglavi

Termin svjetska klasa definitivno pretenciozan, ali svakako odlican igrac, kojeg su nazalost povrede (za sada) omele da se razvije na veci nivo... ;)
Samo ime definitvno nije svjetska klasa, ono sto je prikazivao na terenu po mom misljenju jeste. Svjetska klasa ili ne, cinjenica je da je monstruozno odigrao u jakim i bitnim utakmicama cak i protiv najvecih na svijetu (tipa Messi ili Bale) i definitvno je neizostavan kotac u nasoj reprezentaciji kada igramo protiv ekipa u rangu nase ili boljih od nase reprezentacije.
Kakav ce se vratiti ne znamo, moze biti sve od dovodjenja karijere na poluprofesionalan nivo sve do vracanja jos boljeg i jaceg Besica.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 apr 2017, 11:32

Kada bi Kolasinac presao u Arsenal, to bi bio prvi put da Wenger dovede nekog igraca sa Balkana? :think:
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, CAGarfia, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, MostarskiSin i 51 gost.