Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Danas mediji u Engleskoj javljaju da je sve gotovo i da dolazi na ljeto u Arsenal.
- Marsal
- Kontakt:
Another unreal assist from Kolasinac omg monreal is seeing his career go down the drain
Kolasinac is a great buy, no more Nacho next season and im fine with that
Kolasinac outstanding for @s04_en tonight. Two assists in 3-0 win v Ajax. Monreal has two assists in the entire season. #afc
Kolasinac huge upgrade over Monreal and Gibbs.
Kolasinac looks like a really good LB talent. Strong, fairly quick, strong crossing and all around looks better than Monreal
Kolasinac sending Monreal back to Malaga, tears in my eyes
Za dva mjeseca momčiluk će biti "fan favourite"Watching Kolasinac and he has already put in more dangerous crosses than Monreal has done all season.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
Ja ne znam zašto se naš savez ne žali na taj karton, bar da probaju nešto učiniti...zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kako misliš da se žale? Ne može se to poništiti nikako, što je sudija uradio uradio jeHankMoody je napisao/la:Ja ne znam zašto se naš savez ne žali na taj karton, bar da probaju nešto učiniti...zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dosao pred SP a propustio Nigeriju, baraz s Irskom evo sada ce i Grcku. Impresivno.zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa neka se žale FIFA-i, arbitražnom sudu za sport u Švicarskoj, nekom, ono nije bilo za karton po mom mišljenju. Kolašinac je bar dva nivoa iznad svakog konkurenta na poziciji lijevog beka.Raonffa je napisao/la:Kako misliš da se žale? Ne može se to poništiti nikako, što je sudija uradio uradio jeHankMoody je napisao/la:Ja ne znam zašto se naš savez ne žali na taj karton, bar da probaju nešto učiniti...zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
Ma razumijem al' nema od tog ništa što bi se rekloHankMoody je napisao/la: Pa neka se žale FIFA-i, arbitražnom sudu za sport u Švicarskoj, nekom, ono nije bilo za karton po mom mišljenju. Kolašinac je bar dva nivoa iznad svakog konkurenta na poziciji lijevog beka.
@pinoglavi
Igrao je u Dablinu koliko se sjećam
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nigeriju i Irsku je propustio zbog odluke trenera da ga ne stavi u prvu postavu.pinoglavi je napisao/la:Dosao pred SP a propustio Nigeriju, baraz s Irskom evo sada ce i Grcku. Impresivno.zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
Ma znam, protiv Irske rovit a protiv Nigerije zna Pape. Samo to su nam najbitnije utakmice od dolaska Kolasinca u reprezentaciju a sve ih je propustio. Valjda i nas i njega zaobidje ta nesreca u buducnosti. Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.HankMoody je napisao/la:Nigeriju i Irsku je propustio zbog odluke trenera da ga ne stavi u prvu postavu.pinoglavi je napisao/la:Dosao pred SP a propustio Nigeriju, baraz s Irskom evo sada ce i Grcku. Impresivno.zgembo89 je napisao/la:koliko nas je s **** za grcku pored njeg i ne treba lijevo krilo
Koliko je realno to, da nije malo kontradiktorno?pinoglavi je napisao/la:Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.
Meni samo nije jasno kako su mogli napraviti takav propust, da uopste igra vs onih amatera...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A po mom misljenju jeste tako jer su to sve igraci svjetske klase i znamo dobro da mogu mnogo i protiv najboljih. Kad napisem da mozemo dobiti i najbolje reprezentacije odnosi se da bi imali sansi protiv njih, pruzili dostojan otpor, odigrali koliko-toliko ravnopravno pa je tako moguce i da pobjeda uleti. Izostankom samo jednog od njih, ili ih mijenjaju bas losi igraci (zamjene Pjanica i Kolasinca) ili neki prosjek (zamjena za Besica) ili Ibisevic kao prva opcija koji je sasvim solidna zamjena ali jasno je da nama Dzeko daje dimenziju vise.marconato je napisao/la:Koliko je realno to, da nije malo kontradiktorno?pinoglavi je napisao/la:Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.![]()
Meni samo nije jasno kako su mogli napraviti takav propust, da uopste igra vs onih amatera...
pinoglavi je napisao/la: Ma znam, protiv Irske rovit a protiv Nigerije zna Pape. Samo to su nam najbitnije utakmice od dolaska Kolasinca u reprezentaciju a sve ih je propustio. Valjda i nas i njega zaobidje ta nesreca u buducnosti. Mi sa Kolasincom, Besicem, Pjanicem i Dzekom (svi u nekoj normalnoj formi) mozemo dobiti svaku reprezentaciju svijeta, a izostankom samo jednog od njih prestajemo liciti na ozbiljnu reprezentaciju.
Po cemu je Besic svjetska klasa?
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 31 maj 2017, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Svjetska klasa je ono sto je prikazivao u onim kratkim intervalima dosadasnje karijere pocevsi od SP pa nadalje, dok nije bio povrijedjen.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da je mali Civic najbolja zamjena za Sea. Ali znaju ovi bezmudi treneri najbolje.
@Pinoglavi
Termin svjetska klasa definitivno pretenciozan, ali svakako odlican igrac, kojeg su nazalost povrede (za sada) omele da se razvije na veci nivo...
Termin svjetska klasa definitivno pretenciozan, ali svakako odlican igrac, kojeg su nazalost povrede (za sada) omele da se razvije na veci nivo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nije ni blizu 'svjetske klase'. U FA Kupu bio medu najlosim igracima na terenu, odigrao je kvalitetno 3-4 tekme za Everton ali ni blizu 'svjetske klase'.pinoglavi je napisao/la:Svjetska klasa je ono sto je prikazivao u onim kratkim intervalima dosadasnje karijere pocevsi od SP pa nadalje, dok nije bio povrijedjen.
Samo ime definitvno nije svjetska klasa, ono sto je prikazivao na terenu po mom misljenju jeste. Svjetska klasa ili ne, cinjenica je da je monstruozno odigrao u jakim i bitnim utakmicama cak i protiv najvecih na svijetu (tipa Messi ili Bale) i definitvno je neizostavan kotac u nasoj reprezentaciji kada igramo protiv ekipa u rangu nase ili boljih od nase reprezentacije.marconato je napisao/la:@Pinoglavi
Kakav ce se vratiti ne znamo, moze biti sve od dovodjenja karijere na poluprofesionalan nivo sve do vracanja jos boljeg i jaceg Besica.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kada bi Kolasinac presao u Arsenal, to bi bio prvi put da Wenger dovede nekog igraca sa Balkana? 
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, CAGarfia, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, MostarskiSin i 51 gost.