Za Dulju i 400Zenzo je napisao/la:Mi da damo 300.000 za jednog igraca jeste li vi normalni ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za Dulju i 400Zenzo je napisao/la:Mi da damo 300.000 za jednog igraca jeste li vi normalni ?

Sigurno realnija opcija. Momak je nedavno odigrao vrhunski U19 turnir. Vizija sa njim i Kemom na štoperskim pozicijama iz ove pozicije zvuči TOP.Virtu4l je napisao/la:Šerbečić je po meni baš veliki potencijal i mnogo je realniji od Vukotića.
Meni se sviđa i onaj malac iz Krupe, Redžić mislim ali on neko reče ima ugovor do iduće godine. U dvije utakmice sa nama najviše pokazao na terenu u oba tima.Virtu4l je napisao/la:Šerbečić je po meni baš veliki potencijal i mnogo je realniji od Vukotića.
TOP igrač, samo što ima ugovor do 30.06.2018. i odma uz to ide nažalost nerealna cifra za nas.Neandertalac je napisao/la:Meni se sviđa i onaj malac iz Krupe, Redžić mislim ali on neko reče ima ugovor do iduće godine. U dvije utakmice sa nama najviše pokazao na terenu u oba tima.Virtu4l je napisao/la:Šerbečić je po meni baš veliki potencijal i mnogo je realniji od Vukotića.
Izvinjajem se offtopic: al citam ovaj interviju Hadisa Zubanovica na klix.. ba pa ako niste procitali, procitajte zanimljiv clanak, Spoemuo je malog Zerica za koga sam ja ranije konto napisat da mu treba pruzit sansu ogroman je talenat i potecijal , bilo bi steta da propadne jer na njemu klub moze da fino zaradi, sjetite se baje i amira donjeli su nam Milion maraka u klub sami njih dvojica, uz zeru dodajmo vecu koji ce ako ne ode na ljeto otic uskorije vrijeme napravit sigurno dobar transfer kako za klub tako za sebeVirtu4l je napisao/la:Šerbečić je po meni baš veliki potencijal i mnogo je realniji od Vukotića.

Eto, turci prate Krupu i raspituju se za mlade igrače, a mi bi ulazili u neke kombinacije za Vukotića gdje te turčin s pola gasa može oduvati a da ne osjeti.Zeljo92 je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zuban ... /170420150
Neymar11 je napisao/la:
Spoemuo je malog Zerica za koga sam ja ranije konto napisat da mu treba pruzit sansu ogroman je talenat i potecijal

Nek te oduva sa pola gasa u cemu je problem. Ti ponudis onoliko koliko mozes pa ako hoce bujrum a ako neko ponudi vise nek ide i nek mu je sretnoVirtu4l je napisao/la:Eto, turci prate Krupu i raspituju se za mlade igrače, a mi bi ulazili u neke kombinacije za Vukotića gdje te turčin s pola gasa može oduvati a da ne osjeti.Zeljo92 je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zuban ... /170420150
eto turci ce kupiti prije nekoga iz Krupe,Mladosti nego iz Zelje nebudite djeca,ako zele napraviti pravu karijeru trebaju shvatiti da jedino sa Grbavice se postaje reprezentativac....maldini3 je napisao/la:Nek te oduva sa pola gasa u cemu je problem. Ti ponudis onoliko koliko mozes pa ako hoce bujrum a ako neko ponudi vise nek ide i nek mu je sretnoVirtu4l je napisao/la:Eto, turci prate Krupu i raspituju se za mlade igrače, a mi bi ulazili u neke kombinacije za Vukotića gdje te turčin s pola gasa može oduvati a da ne osjeti.Zeljo92 je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zuban ... /170420150
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, edvaE2, Faraon iz Visokog, Kajkutenjoyer, MukiBek i 51 gost.