PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Pantelija
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Pantelija » 22 apr 2017, 12:23

"na zapadu nista novo"
Mislim da jendostavno azmir pada pod uticaj nekih ljudi koji mu savjetuju pogresno ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 12:25

Pantelija je napisao/la:"na zapadu nista novo"
Mislim da jendostavno azmir pada pod uticaj nekih ljudi koji mu savjetuju pogresno ...
Azmir Sifon-Ajfon :D :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 apr 2017, 12:33

DenchiNL je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:"na zapadu nista novo"
Azmir Sifon-Ajfon :D :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
ma na stranu sve, mislim da radi uz ljude koji hoce da naprave nesto a da ne zele za sebe da uzmu, on bi bio ok ... jednsotavno se ne razumije u ovo sve, hoce instant rezultat i "slavu", a ljudi oko njega uzmu lovu i kite se slavom

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 apr 2017, 12:34

wobly92 je napisao/la:E čime se vrapčićani služe hahahahaha, prepali se nove sile, City-ja. :cool:
Uozbiljite se, da imaju nešto, tužili bi odmah, ovako samo traže alibi unaprijed, i pokušavaju uzdrmat protivničke redove.
Na šta spade Stari! :puke:
Pusti te price vrapcicani navijacu kluba koji nikad u istoriji nije imao vise od 800 clanskih i kojeg na u prosjeku svako trece gostovanje prati 18 navijaca. Starog u donjem dijelu federalne prati prosjek 3000 navijaca i u tom donjem dijelu ima 1500 clanskih bez nekoliko godina propustenog gostovanja od strane RA. Ovo je nezvanicna informacija od juce koja je potvrdjena od dosta ljudi iz kluba. Ne znam koji je kod vas dan u tuzli ali kod nas je juce bio petak a danas je subota tako da je nemoguce u tako kratkom roku bilo spakovat tuzbu. Nemam pojma o ovome ali ako je istina ljudi iz kluba nece sjediti skrstenih ruku a na nadleznim institucijama je da se pozabave s tim. I sta ste se bola nalozili. Danas vam igra Sloboda sa Zrinskim . Ucinite nesto za taj klub. Kupite clansku,volontirajte,otidjite na gostovanje. U qurcu ste zescem i ceka vas ovo za dvi godine kad ispanete. Velez je institucija za vas i organizaciono i navijacki i u svakom segmentu. Do juce ste plakali i zalili se na sudjenje protiv Zelje a podrzavate ovakve stvari u BH fudbalu. Smijesno i jos kad vidim da vas Simin Han pali osjecam sazaljenje prema vama na sta spadoste
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 apr 2017, 12:37

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:E čime se vrapčićani služe hahahahaha, prepali se nove sile, City-ja. :cool:
Uozbiljite se, da imaju nešto, tužili bi odmah, ovako samo traže alibi unaprijed, i pokušavaju uzdrmat protivničke redove.
Pusti te price vrapcicani navijacu kluba koji nikad u istoriji nije imao vise od 800 clanskih i kojeg na u prosjeku svako trece gostovanje prati 18 navijaca. Starog u donjem dijelu federalne prati prosjek 3000 navijaca i u tom donjem dijelu ima 1500 clanskih bez nekoliko godina propustenog gostovanja od strane RA. Ovo je nezvanicna informacija od juce koja je potvrdjena od dosta ljudi iz kluba. Ne znam koji je kod vas dan u tuzli ali kod nas je juce bio petak a danas je subota tako da je nemoguce u tako kratkom roku bilo spakovat tuzbu. Nemam pojma o ovome ali ako je istina ljudi iz kluba nece sjediti skrstenih ruku a na nadleznim institucijama je da se pozabave s tim. I sta ste se bola nalozili. Danas vam bola igra Sloboda sa Zrinskim . Ucinite nesto za taj klub. Kupite clansku,volontirajte,otidjite na gostovanje. U qurcu ste zescem i ceka vas ovo za dvi godine kad ispanete. Velez je institucija za vas i organizaciono i navijacki i u svakom segmentu. Do juce ste plakali i zalili se na sudjenje protiv Zelje a podrzavate ovakve stvari u BH fudbalu. Smijesno i jos kad vidim da vas Simin Han pali osjecam sazaljenje prema vama na sta spadoste
direktno sam imao situaciju da vidim postenje veleža...
nudio im se sudija, nudio im se jedan tim da im proda utakmicu
covjek samo rekao "nas to ne interesuje, mi cemo se boriti pa ostali u ligi ili ne, nema veze ali u te igre necemo ulaziti" :tokralju:

i zato NEMA SANSE DA JE OVO IZMISLJOTINA ja sam uvjeren 100% da je ovo istina

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 12:38

Pusti te price vrapcicani navijacu kluba koji nikad u istoriji nije imao vise od 800 clanskih i kojeg na u prosjeku svako trece gostovanje prati 18 navijaca. Starog u donjem dijelu federalne prati prosjek 3000 navijaca i u tom donjem dijelu ima 1500 clanskih bez nekoliko godina propustenog gostovanja od strane RA. Ovo je nezvanicna informacija od juce koja je potvrdjena od dosta ljudi iz kluba. Ne znam koji je kod vas dan u tuzli ali kod nas je juce bio petak a danas je subota tako da je nemoguce u tako kratkom roku bilo spakovat tuzbu. Nemam pojma o ovome ali ako je istina ljudi iz kluba nece sjediti skrstenih ruku a na nadleznim institucijama je da se pozabave s tim. I sta ste se bola nalozili. Danas vam igra Sloboda sa Zrinskim . Ucinite nesto za taj klub. Kupite clansku,volontirajte,otidjite na gostovanje. U qurcu ste zescem i ceka vas ovo za dvi godine kad ispanete. Velez je institucija za vas i organizaciono i navijacki i u svakom segmentu. Do juce ste plakali i zalili se na sudjenje protiv Zelje a podrzavate ovakve stvari u BH fudbalu. Smijesno i jos kad vidim da vas Simin Han pali osjecam sazaljenje prema vama na sta spadoste
ih kako bi to revalo da ih Sloga uzme na gradskom derbiju, tačno da im zaželi čovjek da se sretnu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 apr 2017, 12:42

Za tuzbu moras imati dokaze,a vi nemate nista...
Jeftin pokusaj unosenja nemira u protivnicku ekipu,i dizanja tenzija..I da je istina,sta to nas boli kur.ac,tuzite,posaljite ga u zatvor ba,....Mozes ti seruckat po forumu koliko hoces,Velezu dolazi zahuktala ekipa,i gori vam pod nogama.Sluzite se svim i svacim.....Ali neka,i da dobijete,koga boli ba kur.ac. :roll:
Koje to stvari neko podrzava,rekla kazala,nista konkretno,..Pratilo je i Slobodu u federalnoj po 4,5000,sta je to sada neki vas uspjeh,nesto. :damn:
Bavi se Velezom covjece,imate svojih problema,ostavi ti se Slobode,prosla je i gore,i prezivila ;)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 apr 2017, 12:44

Zar se i TI pališ brato, ne mogu da vjerujem :lol:
Čitaš onu anam temu, i komentarisao si dosta. Ali si propustio izgleda šta sam pisao. Kakva crna Sloga, pisao sam da mi je draži Velež od njih i da vam želim povratak u PL, eto kakve su emocije vezane za taj klub iz predgrađa.
Ajde se vi prvo vratite pa se onda dižite, najavljivali ste kamaru stvari pa ništa od toga nije bilo, ni pola.
I nemoj o navijačima opet, mi smo u banani ogromnoj godinama što se tiče toga, svi to znamo, a opet nas je znalo biti više u federalnoj, nego vas u PL u to vrijeme, tako da mojne te priče.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 apr 2017, 12:53

Pantelija je napisao/la:
Pusti te price vrapcicani navijacu kluba koji nikad u istoriji nije imao vise od 800 clanskih i kojeg na u prosjeku svako trece gostovanje prati 18 navijaca. Starog u donjem dijelu federalne prati prosjek 3000 navijaca i u tom donjem dijelu ima 1500 clanskih bez nekoliko godina propustenog gostovanja od strane RA. Ovo je nezvanicna informacija od juce koja je potvrdjena od dosta ljudi iz kluba. Ne znam koji je kod vas dan u tuzli ali kod nas je juce bio petak a danas je subota tako da je nemoguce u tako kratkom roku bilo spakovat tuzbu. Nemam pojma o ovome ali ako je istina ljudi iz kluba nece sjediti skrstenih ruku a na nadleznim institucijama je da se pozabave s tim. I sta ste se bola nalozili. Danas vam bola igra Sloboda sa Zrinskim . Ucinite nesto za taj klub. Kupite clansku,volontirajte,otidjite na gostovanje. U qurcu ste zescem i ceka vas ovo za dvi godine kad ispanete. Velez je institucija za vas i organizaciono i navijacki i u svakom segmentu. Do juce ste plakali i zalili se na sudjenje protiv Zelje a podrzavate ovakve stvari u BH fudbalu. Smijesno i jos kad vidim da vas Simin Han pali osjecam sazaljenje prema vama na sta spadoste
direktno sam imao situaciju da vidim postenje veleža...
nudio im se sudija, nudio im se jedan tim da im proda utakmicu
covjek samo rekao "nas to ne interesuje, mi cemo se boriti pa ostali u ligi ili ne, nema veze ali u te igre necemo ulaziti" :tokralju:

i zato NEMA SANSE DA JE OVO IZMISLJOTINA ja sam uvjeren 100% da je ovo istina
Velez moze najvise osramotiti klub ove godine u svojoj istoriji ali to je stav naseg predsjednika i svih nas da se posteno igra i na taj nacin ostane i akobogda iduce godine ostvari povratak u PL. Povjerenje kod navijaca je vraceno i nema veze ako ispadnemo. Vratit cemo se,bit ce protiv Cima 3000 na stadionu i gomila clanskih,ona firma no1 iz Travnika ne moze osvojit narudzbu dresova. Syebali se ljudi kazu nisu se nadali i vjerovali da ce takva navala biti. I to sve da syebemo. Ma nema sanse. Samo posteno. A igraci koji dolaze iduce sezone i odakle sve granice sa nevjerovatnim.

Wobly bola o navijacima ne mozes. Upracao sam vas u cvajti. Po petorica vas isla na svako trece gostovanje ako nisu u kantonu. Bilo vas 6-7 milja u odlucujucoj protiv jedinstva i milja u prosjeku na ostalim. Nikad u istoriji niste imali vise od 800 clanskih. Ali nebitno to. Bitno je da vam je Velez trn u oku a igra s klubom koji vam je s podsmijehom oteo autobus,poskidao loga slobode s njega popisao se po vama. Smijesno je da danas igrate sa Zrinskim a na temi Slobode 5 postova ne vezanih za tekmu a na SH 20 . Kompleks
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 apr 2017, 12:54

Nigdje kona jutros, da li je organizovana opsežna potraga za Jogetom?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 apr 2017, 12:57

Raonffa je napisao/la:Nigdje kona jutros, da li je organizovana opsežna potraga za Jogetom?
1.amarovac
2.kamatar

pa da nastavimo...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 apr 2017, 12:59

Pantelija je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Nigdje kona jutros, da li je organizovana opsežna potraga za Jogetom?
1.amarovac
2.kamatar

pa da nastavimo...
slika
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 apr 2017, 13:00

Sudjuka ba..kulen :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 apr 2017, 13:02

pa napisi nam jesi li ljevica ili desnica ... da znam s kim pricam

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 apr 2017, 13:04

[quote="Pantelija"]pa napisi nam jesi li ljevica ili desnica ... da znam s kim pricam[/quote
sudjukica je preletac :mrgreen:
Ne bi se on tu meshaoo :guz:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 apr 2017, 13:07

Sisoje nastavlja namjestati utakmice. Deportujte ga, yebo sve svoje !

Joge Cehaja pocerao Horde u rupe !
Životni saputnik! 1921

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 apr 2017, 13:11

:clap:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Sisoje nastavlja namjestati utakmice. Deportujte ga, yebo sve svoje !
Cuj ovih opetovanih namjestaca titula.po vasim rijecima.citat.op.a p.s vvk bmp :lol:
Shuti i pushi u bijeljini vam se san o tituli rushi :o :rol:

Nedo bog ako dobiju a mi izgubimo trazim sam ban :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 13:19

i tako kinezi odustaše od Lendrića :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :clap: :clap:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 apr 2017, 13:22

Sariel je napisao/la:Sudjuka ba..kulen :rol:
Mani šuplje, jel' kec danas da uložim šta? :kafa:

@pantelija

Ma vi stvaaarnoo niiiste normaaalni :opaopa:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 apr 2017, 13:26

Imate li vi bilo kakve ambicije? Vi se sa tim Radnikom borite za cetvrto mjesto ali avaj, veca vam je satisfakcija da Zeljeznicar izgubi. Mislim, ne dajte se omesti.
Haman sto godina ste nevini i vi nas provocirate jer bi ko biva, u slucaju poraza, izgubili titulu.
Životni saputnik! 1921

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.