Zeljo92 je napisao/la:
Gasi mješalicu motaj kablove
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Zeljo92 je napisao/la:

Zeljo92 je napisao/la:
Kunem se u sve da sam prije par noci citao komentare kad mu se na profil javio popara i da se izvinjavaojoker90 je napisao/la:Joge je bio simpatičan, a kako je krenuo mogle bi ga bule kupati prije vremena..
šta ti pričaš idiote yebo li te radovantuzlak1987 je napisao/la:Samo da se zna da njegovi stavovi nisu kolektivni stavovi stanovnika ovog grada. Vi ga na forumu sada tek registrovali, a ovo traje jedno 2 godine na utakmicama. Prosle godine kada je Sarajevo ovdje gostovalo radio sarajevo i klix objave snimak sa tribina sa naslovom "Navijaci Slobode vrijedjali uspomenu na ubijenog navijaca Sarajeva", a samo taj lik psuje. A citav stadion ima drugi stav oko toga. Pa nas blamira zestoko..
I to sam vam pisao i prosle godine. Nema njega kada je obicna utakmica mozda uopste na utakmicama, ali kada Sarajevo dodje onda ode na 10 metara od HZ i vrijedja i tako su i nastali ti klipovi.
Samo sa njima i mozes. Jedino oni imaju obraza praviti pakt sa likom koji javno na forumu pozali sto nas RK nije sve pobio.tuzlak1987 je napisao/la:A ja bas sa navijacima Sarajeva pravim pakt, Sarajevu dupla kruna, Slobodi Evropa
Sta ste se naguzili ListiciEisenbahner1921 je napisao/la:Samo sa njima i mozes. Jedino oni imaju obraza praviti pakt sa likom koji javno na forumu pozali sto nas RK nije sve pobio.tuzlak1987 je napisao/la:A ja bas sa navijacima Sarajeva pravim pakt, Sarajevu dupla kruna, Slobodi Evropa
Joge pocerao Horde niz livadu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.