Sta je Bagracavi, ko ti drma kavez?Medikament je napisao/la:ostavi pertle makar da te mogu izvući kasnije![]()
balvan konta da će ulizivanjem zaboraviti njegovu želju... e moj debeli klocu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Svašta se ovdje u afektu pisalo, nisi ni ti čist da drugima morališeš.Medikament je napisao/la:ostavi pertle makar da te mogu izvući kasnije![]()
balvan konta da će ulizivanjem zaboraviti njegovu želju... e moj debeli klocu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Medikament
- Kontakt:
takve stvari nikad.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upravo u afektu, kao da to mislim, naravno da ne.
Ovo je jedna veoma bolesna osoba za forumima, što je i dokazala slika koju je Joker90 postavio ima zivot i van ovog foruma lobotomac jedan. Jel te stid pišeš sam sa sobom ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Imate li vi bilo kakve ambicije? Vi se sa tim Radnikom borite za cetvrto mjesto ali avaj, veca vam je satisfakcija da Zeljeznicar izgubi. Mislim, ne dajte se omesti.
Haman sto godina ste nevini i vi nas provocirate jer bi ko biva, u slucaju poraza, izgubili titulu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Medikament
- Kontakt:
a čuj samketa tajnog moderatora što ruži raju

jes' jes', u "afektu" si ti reko ono što misliš paša moj, pravdaj se ti sad kome hoćeš.
jes' jes', u "afektu" si ti reko ono što misliš paša moj, pravdaj se ti sad kome hoćeš.
sloboda72 je napisao/la:
gledaj ova dva tuzlanska pušikurca, nije ni čudo da vas pitari levate godinama
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Moze mi se. Zavezi labrnju.samirr je napisao/la:Ovo je jedna veoma bolesna osoba za forumima, što je i dokazala slika koju je Joker90 postavio ima zivot i van ovog foruma lobotomac jedan. Jel te stid pišeš sam sa sobom ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Imate li vi bilo kakve ambicije? Vi se sa tim Radnikom borite za cetvrto mjesto ali avaj, veca vam je satisfakcija da Zeljeznicar izgubi. Mislim, ne dajte se omesti.
Haman sto godina ste nevini i vi nas provocirate jer bi ko biva, u slucaju poraza, izgubili titulu.
Životni saputnik! 1921
Nije ni cudo što si ti kanta godine. Tebe nece ni na lobotomiji kantico.Virtu4l je napisao/la:gledaj ova dva tuzlanska pušikurca, nije ni čudo da vas pitari levate godinama
gledaj glupanu avatara, ne trebaš ništa više dodati
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa tebi se covjek ne moze ni opravdat, kada si tezak do milog Boga. Da mi je ugledati jednom da si raspolozen na forumu.Medikament je napisao/la:a čuj samketa tajnog moderatora što ruži raju![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:gledaj ova dva tuzlanska pušikurca, nije ni čudo da vas pitari levate godinama
Nije bolest sve što boli. Ima zivot i van foruma lobotomac jedan.Eisenbahner1921 je napisao/la:Moze mi se. Zavezi labrnju.samirr je napisao/la:Ovo je jedna veoma bolesna osoba za forumima, što je i dokazala slika koju je Joker90 postavio ima zivot i van ovog foruma lobotomac jedan. Jel te stid pišeš sam sa sobom ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Imate li vi bilo kakve ambicije? Vi se sa tim Radnikom borite za cetvrto mjesto ali avaj, veca vam je satisfakcija da Zeljeznicar izgubi. Mislim, ne dajte se omesti.
- Medikament
- Kontakt:
samire možeš li ti banovati?
sloboda72 je napisao/la:
Kad vidim tvoj broj postova i lokaciju sve mi bude jasno. 10 godina na forumu a kanta godine.Virtu4l je napisao/la:gledaj glupanu avatara, ne trebaš ništa više dodati
Lobotomce nema potrebe da banujem oni sami odu sa ovog foruma, naprave kao neki bojkot pa se opet vrate i tako u krug. Jesi li i ti lobotomac ?Medikament je napisao/la:samire možeš li ti banovati?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Samke je nabubrena venska nakupina u rektalnom kanalu, po novome znana kao samiroid.
Životni saputnik! 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Samke je nabubrena venska nakupina u rektalnom kanalu, po novome znana kao samiroid.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ocekujem napad lobotomaca u čoporu, samo kerovi tako napadaju. Lijep pozdrav.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Pošto obraz Tuzlaci![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.