Sretno Jusufe tebi i Blazersima. Trebat ce vamBlazers make it official: Jusuf Nurkic will play and start tonight.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jesam se nafur'o ko malo dijete kad dobije igracku
Ne osjeca se vise nikakav umor i pospanost.
Btw, jesu Ameri ludi, za ne povjerovat...
Btw, jesu Ameri ludi, za ne povjerovat...
Ja ne osjecam vise umor, ali me zato yebena nervoza poce hvatati... Ali ovako sam se osjecao prije meca s Denverom
Pa eto hajmo opet!!
hahaha
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Probao al ne mere od uzbudjenjaPantelija je napisao/la:ko je zaspao je.bo see![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
komso popij tabletu, il vise njih, npr 9-10, garantujem da ces zaspat, s time sto su velike sanse da se vise ne probudis, al vrijedi rizikovat jbg.. ko riskira, profitira, ili sto bi englezi rekli: who dares, wins :mrgreen:
Idemo Juka dobit GS veceras...

Hehe, jbg probao sam na suho al ne ide. Amaterska greska heh. a navio sam ja alarm i metnuo mob pod glavu, nema sanse da fulim ovo.Chinaglia je napisao/la:komso popij tabletu, il vise njih, npr 9-10, garantujem da ces zaspat, s time sto su velike sanse da se vise ne probudis, al vrijedi rizikovat jbg.. ko riskira, profitira, ili sto bi englezi rekli: who dares, wins
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja sam pročitao da sve zavisi kako se osjećao na parketu. Ukoliko bude imao problema bit ce limitiran, ukoliko ne onda je 25+ minimalno..Chinaglia je napisao/la:limitirane minute, rekao bih 15 min za njega veceras
Ajdeeeeee NUUURKKKKKKKK
Idemo braco!
Samo onom magarcu Greenu udari blokadu i odma mozes na klupu. 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Toliko od mene!
Toliko od mene!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sreca kao da sam dobio dijete.

NURK IS BACK!
*ANGELS SING*

NURK IS BACK!
*ANGELS SING*

Evo i oca.
Budim se na sabah, kad ovamo 30-ak novih komentara, kao da je utakmica vec pocela.
Uh kako lijepa vijest. Bice tu 20-25 minuta, siguran sam. Ja nekako vjerujem da je tu sad vise do kondicije i da ce primarno ta kondicija odrediti njegove minute na parketu. 23 dana su prosla od njegove povrede i mislim da je to sasvim dovoljno da se povreda sanira na adekvatan nacin. Blazersi su ciljano isli na to da on bude spreman za domace utakmice i ja sam poprilicno siguran da je on zadnjih nekoliko dana vec uveliko radio sa ekipom. Sve ostalo o neodradjenim contact-practices je vjerovatno suplja prica. Da ne smaram vise, idemo po DD veceras, uz pobjedu Portlanda! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Ready af!
Kako su ludi navijaci Blazersa.
abd double-double uz pobjedu Rip citya
Igra 1000000%
Ima li link kakav ?

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
bacite link
Lineup note: Blazers list starters as Lillard, McCollum, Turner, Harkless, Nurkic on Saturday.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Gluh ću ostati sa slušalicama u ušima dok ova pjeva američku himnu, kakvi su ovo zvukovi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.