NK Metalleghe BSI Jajce

Moderator/ica: GracanicaAA

Osttribine
Kontakt:

Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la Osttribine » 17 apr 2017, 21:00

Alban je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Pa jel vama treba crtati, sto ih vi ne pobjediste u bar jednom od tri susreta sa njima. I ne sekiraj se ti za nas gdje cemo slijedece sezone zavrsiti, i prije je bilo dosta klubova sa hrvatskim predznakom pa od osnivanja PLBiH najlosiji plasman nam je 5. mjesto.
Nisu ni oni nas, mi smo u prvom dijelu sezone imali najlosiji sastav, igrace koji ni za druge lige nisu, na polusezoni, a nakon usvajanja statuta doceli smo i skrpili ekipu od igraca koje smo shodno trenutnoj finansijskoj situaciji mogli dovesti, a sve se desavala u jako kratkom roku, pored toga skoro cijeli prvi tim cine novi igraci koje smo tada i doveli. I pored toga mi nenamo poraza u drugom dijelu prvenstva, neke utakmice smo morali dobiti to se slazem ali to je jos jedan dokaz da igramo posteno i bez stimanja, ovo sa Olimpikom jest bio ofsajd ali realno bili smo puno bolji i na kraju pobjeda je zasluzena. Nasa borba jos nije gotova i ukoliko dobijemo iduce dvije domace mislim da cemo dobiti i viteza u vitezu i to je kljuc opstanka. Slazem se da je i ranije bilo puno hrvatskih ekipa ali tada je liga bila veca, i realno nikada nije bilo skoro pola lige iz tog naroda kako ce i biti ukoliko im ovo uspije. Ocito je da mrzis Celik i Zenicu i da iz tebe govori ta emocija, ali ok svako ima pravo da iskaze svoj stav, ja se samo nadam da cemo im pomrsiti racune i da cemo ovo sprijeciti.
Niti vas volim niti mrzim, ali me nervira kao i vecinu vasa nerealna pisanja po forumu od satro prekucavanja posjete pa vidjeli ste neki dan 960 navijača, pa sad vam svake sedmice kriva neka od ekipa. I koliko se sjecam oni su vas dobili u Zenici, koga briga to sto vi tada niste imali ekipu, to vam ne pije vode. I kao sto i sam kazes gotovo sve imate u svojim rukama samo trebate poceti pobjedjivati, a ne u drugima krivce traziti.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 17 apr 2017, 21:08

Da dobise nas kad smo bili prelosi, ali nas u dva navrata nisu dobili kuci, prvi put kad smo gubili sve redom, a ovaj drugi nisu mogli prici golu, zato se i pitam ako jedna ekipa ne osuta po golu, kako moze dobiti zrinjski ili pak siroki u dva navrata. Nije ni bitno, ja i dalje tvrdim da cemo ostati, tvrdim da oni stimaju, ali i to me zaboli neka stvar mi smo se priblizili cilju i do njega cemo doci, a koja ce od dvije livade ispasti iskreno zaboli me neka stvar. Ja licno ne trazim krivce u drugima, cak sta vise krivci su nam dobro poznati, zato i jesu otisli u zaborav, ostaje da izborimo opstanak, a uskoro bit ce rijeseni i drugi problemi koji nam ostavise ovi koje i smatram najvecim krivcima. Ziv ti meni bio i da i iduce godine zajedno u ligi za prvaka ovako diskutujemo.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

whiteknight
Kontakt:

Post Postao/la whiteknight » 17 apr 2017, 21:28

Alban je napisao/la:Da dobise nas kad smo bili prelosi, ali nas u dva navrata nisu dobili kuci, prvi put kad smo gubili sve redom, a ovaj drugi nisu mogli prici golu, zato se i pitam ako jedna ekipa ne osuta po golu, kako moze dobiti zrinjski ili pak siroki u dva navrata. Nije ni bitno, ja i dalje tvrdim da cemo ostati, tvrdim da oni stimaju, ali i to me zaboli neka stvar mi smo se priblizili cilju i do njega cemo doci, a koja ce od dvije livade ispasti iskreno zaboli me neka stvar. Ja licno ne trazim krivce u drugima, cak sta vise krivci su nam dobro poznati, zato i jesu otisli u zaborav, ostaje da izborimo opstanak, a uskoro bit ce rijeseni i drugi problemi koji nam ostavise ovi koje i smatram najvecim krivcima. Ziv ti meni bio i da i iduce godine zajedno u ligi za prvaka ovako diskutujemo.
Papane jedan....možeš sljedece godine diskutirati jedino sa Velezom u federalki :lol:
Otac ulica mater Torcida...

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 17 apr 2017, 21:39

whiteknight je napisao/la:
Alban je napisao/la:Da dobise nas kad smo bili prelosi, ali nas u dva navrata nisu dobili kuci, prvi put kad smo gubili sve redom, a ovaj drugi nisu mogli prici golu, zato se i pitam ako jedna ekipa ne osuta po golu, kako moze dobiti zrinjski ili pak siroki u dva navrata. Nije ni bitno, ja i dalje tvrdim da cemo ostati, tvrdim da oni stimaju, ali i to me zaboli neka stvar mi smo se priblizili cilju i do njega cemo doci, a koja ce od dvije livade ispasti iskreno zaboli me neka stvar. Ja licno ne trazim krivce u drugima, cak sta vise krivci su nam dobro poznati, zato i jesu otisli u zaborav, ostaje da izborimo opstanak, a uskoro bit ce rijeseni i drugi problemi koji nam ostavise ovi koje i smatram najvecim krivcima. Ziv ti meni bio i da i iduce godine zajedno u ligi za prvaka ovako diskutujemo.
Papane jedan....možeš sljedece godine diskutirati jedino sa Velezom u federalki :lol:
Ja sam puno plemenitiji tako da nemam papke, s kim cu ja "diskutirati" to je moja licna stvar, a nadam se da ce doci dan da nam se i Velez vrati i da dodje na mjesto koje mu pripada te ce mi biti cast da sa jedinim velikanima iz Hercegovine diskutujem i komentarisem o zbivanjima u nasem fudbalu. Ti ces do tada vjerovatno biti ko zna gdje i dalje ces navijati za strani klub jer neces imati ovaj trenutni svoj.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 21 apr 2017, 21:01

Kakav ovaj ruski igrac potpisao kod vas.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 apr 2017, 21:52

Zukanovic je napisao/la:Kakav ovaj ruski igrac potpisao kod vas.
Deder mu odmah stavi cijenu od 500 000-£
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 21 apr 2017, 22:04

Rokoko87 je napisao/la:
Deder mu odmah stavi cijenu od 500 000-£
Lik nije godinu dana lopte sutno, nema tu hljeba.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 21 apr 2017, 22:32

Djeluje mlad,sitan,zelen,vjerovatno se još privikava,ali vidi se da zna lopti. Vidjet ćemo kad dobije priliku

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 22 apr 2017, 23:26

Ima li te pobjede više... Oni radnici iz BSI se slomiše hodajući na utakmice, nikad gola vidjeti kuknjava kuknjava

Kakav je seljakluk bio u loži?

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 apr 2017, 00:25

gol-man je napisao/la:Ima li te pobjede više... Oni radnici iz BSI se slomiše hodajući na utakmice, nikad gola vidjeti kuknjava kuknjava

Mozda naredno kolo dobiju Viteza, ako ne odigraju 0:0.. u slucaju da ne pobijede, na tri boda mozes racunati u utakmici sa Sirokim :urnebes: i mozda ako bude kakva prijateljska sa Zrinjskim :?

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 23 apr 2017, 09:55

gol-man je napisao/la:Ima li te pobjede više... Oni radnici iz BSI se slomiše hodajući na utakmice, nikad gola vidjeti kuknjava kuknjava

Predsjednik Mladosti **** mamu predstavniku iz Jajca i zbog toga je došlo do koškanja.

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la Addict » 23 apr 2017, 10:21

josip3 je napisao/la:

Predsjednik Mladosti **** mamu predstavniku iz Jajca i zbog toga je došlo do koškanja.
Lažeš supcino! Seljacine one zadnje mamu vam **** svima u šupak. Niste mogli da date gol uprkos Kaljancu kojeg ste potkupili isto kao i Bandovica u Travniku, naši su samo rekli da je suđenje dno dna, a svi smo mogli vidjeti da jeste bilo tako. Čak su ljudi iz FK Borac stali na stranu naših ljudi koje ste izvrijeđali i izbacili iz lože. E sad ćete u federalku majmuni vidjet ćete s kim se kacite.

josip3
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la josip3 » 23 apr 2017, 10:36

Addict je napisao/la:
josip3 je napisao/la:

Lažeš supcino! Seljacine one zadnje mamu vam **** svima u šupak. Niste mogli da date gol uprkos Kaljancu kojeg ste potkupili isto kao i Bandovica u Travniku, naši su samo rekli da je suđenje dno dna, a svi smo mogli vidjeti da jeste bilo tako. Čak su ljudi iz FK Borac stali na stranu naših ljudi koje ste izvrijeđali i izbacili iz lože. E sad ćete u federalku majmuni vidjet ćete s kim se kacite.
Čini mi se prijatelju da nismo bili na istoj utakmici,ja jedino što sam vidio kod vas je stalno izležavnje jučer na utakmici! Al ne brini vidjet ćemo se mi još u ovoj Premier ligi.

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la Addict » 23 apr 2017, 10:50

josip3 je napisao/la:
Addict je napisao/la:
josip3 je napisao/la: Predsjednik Mladosti **** mamu predstavniku iz Jajca i zbog toga je došlo do koškanja.
Čini mi se prijatelju da nismo bili na istoj utakmici,ja jedino što sam vidio kod vas je stalno izležavnje jučer na utakmici! Al ne brini vidjet ćemo se mi još u ovoj Premier ligi.
Baš to mi je i drago, što ćemo se vidjeti.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 23 apr 2017, 11:50

Pred kraj prvog poluvremena covjek koji je bio u crvenoj jakni (sjedio u lozi sa njim je bila i neka djevojka i jos jedan momak) je skocio i burno odreagovao na neku sudijsku odluku.ubrzo nakon toga je nastalo komesanje jer je jedan sjedokosi covjek skocio na gore navedenog i u jednoj ne bas prijatnoj konverzaciji ga natjerao da izadje iz loze. U toku pauze je nastavljena rasprava tog covjeka iz jajca sa nekim ljudima totalno bezveze.
Poenta-veoma nekulturno ponasanje covjeka iz jajca koji svojim nastupom ne zasluzuje da sjedi u svecanoj lozi Gradskog stadiona i sreca njegova da tu nisu bili neki ljhdi iz borca jer bi i on bio expresno izbacen. Cinjenica je da je i klub iz jajca gost na gradskom stadionu prema tome treba da se i po asa sukladno tome,da postuje pravila kuce u koju je dosao. U toj lozi su sjedile mnogo namazanije njuske od tog covjeka i ako neko ne zna da se ponasa sukladno mjestu u kojem se nalazi onda ne treba tu da bude.
Da se ovaj incident desio na bilo kojem drugom dijelu stadiona ne bi se potezala ova prica uopste kao sto su seneki vasi ljudi popic.arali sa likovima iz zenice prosli put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 apr 2017, 11:58

Zar moze imati ovlasti da istjera neciju delegaciju iz loze ?
Njima se mora osigurati nesmetano pracenje utakmice a ako nesto rade kontra pravila tu su nalezni organi a ne da ih ljudi iz Jajca tjeraju sa stadiona.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 23 apr 2017, 13:19

worchester je napisao/la:Pred kraj prvog poluvremena covjek koji je bio u crvenoj jakni (sjedio u lozi sa njim je bila i neka djevojka i jos jedan momak) je skocio i burno odreagovao na neku sudijsku odluku.ubrzo nakon toga je nastalo komesanje jer je jedan sjedokosi covjek skocio na gore navedenog i u jednoj ne bas prijatnoj konverzaciji ga natjerao da izadje iz loze. U toku pauze je nastavljena rasprava tog covjeka iz jajca sa nekim ljudima totalno bezveze.
Poenta-veoma nekulturno ponasanje covjeka iz jajca koji svojim nastupom ne zasluzuje da sjedi u svecanoj lozi Gradskog stadiona i sreca njegova da tu nisu bili neki ljhdi iz borca jer bi i on bio expresno izbacen. Cinjenica je da je i klub iz jajca gost na gradskom stadionu prema tome treba da se i po asa sukladno tome,da postuje pravila kuce u koju je dosao. U toj lozi su sjedile mnogo namazanije njuske od tog covjeka i ako neko ne zna da se ponasa sukladno mjestu u kojem se nalazi onda ne treba tu da bude.
Da se ovaj incident desio na bilo kojem drugom dijelu stadiona ne bi se potezala ova prica uopste kao sto su seneki vasi ljudi popic.arali sa likovima iz zenice prosli put.
Prijatelju sve kopiram,potpuno si u pravu,samo što se zna tko ima pravo biti u loži,a tko ne! Svim ostalim gostujućim navijačima ( kao što je bio slučaj protiv Čelika ) mjesto je u prostoru za gostujuće navijače i sve incidente,pickaranja smo smanjili na mimimum!

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 23 apr 2017, 13:40

josip3 je napisao/la:
worchester je napisao/la:Pred kraj prvog poluvremena covjek koji je bio u crvenoj jakni (sjedio u lozi sa njim je bila i neka djevojka i jos jedan momak) je skocio i burno odreagovao na neku sudijsku odluku.ubrzo nakon toga je nastalo komesanje jer je jedan sjedokosi covjek skocio na gore navedenog i u jednoj ne bas prijatnoj konverzaciji ga natjerao da izadje iz loze. U toku pauze je nastavljena rasprava tog covjeka iz jajca sa nekim ljudima totalno bezveze.
Prijatelju sve kopiram,potpuno si u pravu,samo što se zna tko ima pravo biti u loži,a tko ne! Svim ostalim gostujućim navijačima ( kao što je bio slučaj protiv Čelika ) mjesto je u prostoru za gostujuće navijače i sve incidente,pickaranja smo smanjili na mimimum!
Ma vas treba izbacit iz lige i to u kantonalnu, svugdje u normalnom svijetu gostujuci clanovi uprave sjede u lozi, pa i ako se covjek bunio zbog sudijske lakrdije nije taj vas seljacina morao da ga izbacuje i vrijedja. Nemocni ste i to je cinjenica, do kraja lige mozete jos dobiti samo sirokog i to zna se kako, a ovo ostalo, mozda jos bod sa vitezom i to je to.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 23 apr 2017, 13:51

Prijatelju ti se brines više o nama,a za tim nemaš potrebe,imaš svoju ekipu brini o njima,a nas pusti na miru. Ps. U pravu si članovi uprave smiju,al ostali ne.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 apr 2017, 14:40

Ma treba Jajcane izbacit iz Banja Luke, a ne dat im da se vrate u Travnik. Nek dalje cergaju, ko pravi cigani cergasi.. nek probaju na Kosevu ili ako ispadne Olimpik, eto im Otoka :D Oni njihovi razbijaci iz loze nek pjevaju "Prodjoh Bosnom kroz gradove.." :lolno: :lolno:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 9 gostiju.