FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sutra ćemo odigrat odličnu utakmicu.Igrači odmori,konačno odmorni.
Nama je ova odgoda dosla u pravo vrijeme, sutra se nadam da mozemo do tri boda a u srijedu treba podrska igracima za prolaz u finale.
- Zeljeznicar -
Trenutno je po meni Sarajevo opasniji rival. Zrinjski ima tri gostovanja do kraja, a jedno od njih je na Grbavici. Svako gostovanje je teško, a sad je kristalno jasno da će Radnik, Sloboda i Krupa odrediti prvaka. Mi jedini još uvijek nismo prosuli bodove protiv njih.Neandertalac je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nama ako Blaž Slišković uzme titulu trebamo prestati igrati fudbal.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
To sam htio i napisati ranije ali mi je ovaj remi fakat popravio dan. Nije moglo bolje, ponovo sva vrata otvorena i sve u našim rukama.Virtu4l je napisao/la:Trenutno je po meni Sarajevo opasniji rival. Zrinjski ima tri gostovanja do kraja, a jedno od njih je na Grbavici. Svako gostovanje je teško, a sad je kristalno jasno da će Radnik, Sloboda i Krupa odrediti prvaka. Mi jedini još uvijek nismo prosuli bodove protiv njih.Neandertalac je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nama ako Blaž Slišković uzme titulu trebamo prestati igrati fudbal.![]()
Iako, nije nemoguće da do kraja bude još zamjena pozicija, ludo prvenstvo. A i to sam pisao, prvenstvo leži u utakmicama kontra "malih", ko se tu oklizne kraj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Joj ovo me podsjeti na komentar za Žerića od sinoćNeandertalac je napisao/la:To sam htio i napisati ranije

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Neandertalac fol napisao da se titula uzima protiv manjih klubova,a osuo paljbu po slavki jer je uzeo bod protiv sarajeva 

- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Joj ovo me podsjeti na komentar za Žerića od sinoćNeandertalac je napisao/la:To sam htio i napisati ranije![]()

Najjači trol ikad.Neymar bot, neko napravio acc da pobjebaje. Kad mi pošalje pp: eee brate pozz, jesi čuo ko nam dolazi

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
aBd da na Kosevu sa X ili pobjedom uzmemo titulu, kako bi se samo popisali na pitare. Nas na stadionu nema a samo oni tu gledaju kako FK Zeljeznicar tj igraci slave titulu

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
I onda docek na Grbavici i slavlje na najdrazem stadionu.[emoji144]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Danas mozda presudna utakmica. Citam da su ovi kompletni nakon dugo vremena. Utakmicu bi trebala odluciti sredina. Nisu oni losi u sredini i strah me da nas ne natrce. Zeba mora dati maksimum 60 minuta i na klupu, a tih 60 minuta ocekujem jednu njegovu majstoriju koja moze biti presudna.
Radnik, Sloboda, Zrinjski. Ukolio ovdje uzmemo 9 bodova, titula bi trebala biti naša. I sa 7 bodova, i pobjedom protiv Zrinjskog smo i dalje u igri, ali će pritisak onda biti žetok. Optimističan sam pred današnju tekmu. Kako god igramo loše, nezadovoljni smo, kritikujemo ekipu, a posebno odbranu, mi smo u gostima ove godine primili svega 5 golova. I danas ne sumnjam da će odbrana i vezni red prema nazad odigrati odgovorno, disciplinovano i angažovano, ali i da ćemo prema naprijed naći snage, vještine, pa i lucidnosti da zabijemo bar jedan, što će biti dovoljno za pobjedu i tri veoma važna boda.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde Željo pobijedi bodove donesi
Jutro

Jutro

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- diplomatija
- Kontakt:
Na kojoj smo areni?
Na moja TV arenidiplomatija je napisao/la:Na kojoj smo areni?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Jucer negdje procitah pitari na mojoj tv, mi na areni
- Neandertalac
- Kontakt:
Merhaba je napisao/la:Na moja TV arenidiplomatija je napisao/la:Na kojoj smo areni?

Kako mi je ova moja tv odvratna, abd da propadnu. Još sam hasta ne mogu izlazit da gledam a stream ukidaju.
Pu pu, sihre na njih

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Evo Hasanovicu ponudjen novi ugovor.
- diplomatija
- Kontakt:
Pa mater im jjebem i njihovu tv, a i portali su svi cijelu sedmicu nas najavljivali na areni a njih na njihovoj tv
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sa Slobodom igramo u nedelju. Imat ce dovoljno vremena da se odmore od utakmice u Kupu.
Citam nije Hasanovic zasluzio novi ugovor
trebalo je te pare ulozit da se podeblja ugljesin ugovor, sad ce otimanje za njega nakon ovih partija strasnih
, ne vraca niko bolje lopte nazad u ligi 

trebalo je te pare ulozit da se podeblja ugljesin ugovor, sad ce otimanje za njega nakon ovih partija strasnih

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."