ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zna i bodi ko je bolji igrač, Novak ima 6. brzinu, a Rafa ne xD
A babuka ga prešalta i u sedmu.shminka je napisao/la:Zna i bodi ko je bolji igrač, Novak ima 6. brzinu, a Rafa ne xD
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Hoces li prije stici autoputom do Zenice ako vozis u 5. konstatno ili 20 min u 6. pa sat u 3. pa pola sata u 4.shminka je napisao/la:Zna i bodi ko je bolji igrač, Novak ima 6. brzinu, a Rafa ne xD
Pa otprilike na onu Novakovu igru iz drugog seta trenutni Rafa ne vjerujem da bi imao odgovor, kao ni bilo ko na svijetu, ali isto tako Rafa ima konstantu i vjerujem da bi pobjedio Djokovica jucer na ovaj ili onaj nacinJeftha je napisao/la:Brate, i kod tebe sve neke brzine - te peta, te sesta.bodi123 je napisao/la:Kome smeta sampionski Goffin?
Gdje to pratis?
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 23 apr 2017, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Unofficialpage je napisao/la:Nije ga slomio Nadal već sudija. Goffin više nije imao psihološke snage da se bori za pobjedu.
bodi123 je napisao/la:Kome smeta sampionski Goffin?
Joj oca mi ako mi svi pozivimo i docekamo starost duboku i ako budem na postelji na samrti i budu me pitali posljednju zelju, recu necu ni cigaru ni casu vina, samo mi ATP temu na ss.ba otvorite da vidim ko je veci, da vidimo jel bio out ili nije!
Ovdje nista ne treba mjenjati, u mom zivotu bi bilo bar 50% manje humora da nije ove teme!
Hajmo sad rekord napisanih stranica ispisati o outu Muniera! A BTW nije ni ono protiv Nigerije bio ofsajd!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Konstantno 5. Ali u slučaju Novaka i Rafe se dešava situacija da Rafa vozi 5. konstantno, Novak ko porše proleti pored njega, a Rafa srozan činjenicom da postoji neko toliko brži sidje s puta i ode na janjetinubodi123 je napisao/la:Hoces li prije stici autoputom do Zenice ako vozis u 5. konstatno ili 20 min u 6. pa sat u 3. pa pola sata u 4.
Ako već nije toliko brz, barem može da jede meso
shminka je napisao/la:Konstantno 5. Ali u slučaju Novaka i Rafe se dešava situacija da Rafa vozi 5. konstantno, Novak ko porše proleti pored njega, a Rafa srozan činjenicom da postoji neko toliko brži sidje s puta i ode na janjetinubodi123 je napisao/la:Hoces li prije stici autoputom do Zenice ako vozis u 5. konstatno ili 20 min u 6. pa sat u 3. pa pola sata u 4.![]()
![]()
![]()
Pa sta ce Novak jadan nadere su rukole prije meca i ocekuje da igra u 6. brzini 2 sata, kurko, nista bez janjetine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
shminka je napisao/la:Konstantno 5. Ali u slučaju Novaka i Rafe se dešava situacija da Rafa vozi 5. konstantno, Novak ko porše proleti pored njega, a Rafa srozan činjenicom da postoji neko toliko brži sidje s puta i ode na janjetinubodi123 je napisao/la:Hoces li prije stici autoputom do Zenice ako vozis u 5. konstatno ili 20 min u 6. pa sat u 3. pa pola sata u 4.![]()
![]()
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidi se po Rafi da jede janjetinu.shminka je napisao/la:Konstantno 5. Ali u slučaju Novaka i Rafe se dešava situacija da Rafa vozi 5. konstantno, Novak ko porše proleti pored njega, a Rafa srozan činjenicom da postoji neko toliko brži sidje s puta i ode na janjetinubodi123 je napisao/la:Hoces li prije stici autoputom do Zenice ako vozis u 5. konstatno ili 20 min u 6. pa sat u 3. pa pola sata u 4.![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
po drugi put mašim temu ali šta ću, moramEffenberg je napisao/la:Soderling i Berdych oni su jedini haman imali muda u facu onako sirovo sprziti Rafi i reci sta misle!
Berdych je cini mi se bacao onu parodiju sa vadjenjem gaca! Sto jes jes tolerise se Rafi i previse nekad, jest velicina i ime, al eto ima i da se pogura kad ne ide.
Juce je mec bio na dr. Davidovu reketu do tog gema, poslije toga ga pos.eri definitivno ne bi bilo 6:4 6:1 ko sto se sarkasticno zeli predstaviti! Isto ko i Bayern Real da neko kaze i sa 2:2 bi ispali a vamo nije iskljucen igrac Reala a jeste Bayernov i to prestrogo i mec apsolutno usmjeren u drugi pravac. Elem ne moze niko pishat uz vjetar!
#pravdazadoktorDavida#
Ne mogu da vjerujem kako ljudi brzo zaboraviše da je Vidal u 48 minuti trebo biti iskljucen i da je drugi go Bayerna iz ofsajda također.Da se ne vraćamo u tekmu prije toga i penal.A da je to suđeno ok do nekih stvari ne bi ni doslo..
Šta mediji urade od covjekovog razmisljanja.Par njih napise jedno i svi misle tako odjednom.Digla se hajka onda sa Barcelonom pa onda haj malo da spucamo kontru.
Kakva ba 5-6 brzina o cem vi pricate.
Rafa ima ratnicko srce i takav mentalitet koji je jaci od svakog, ko je ikad igrao tenis.Uz to dodaj ostale kvalitete u samoj igri i dobijes sto dobijes.Sa tim je nadoknadijvao svaki nedostatak koji postoji u njegovoj igri.
Doduse tesko je bilo kod njega spojiti sve to + da je 100% zdrav i u formi kakvoj moze biti.Svega par godina u karijeri.Ali u tim izdanjima mislim da niko nije igrao tenis kao Rafa.NIKO!
Uvijek u izuzetak dodam Novakovu 2011, ali upravo u izuzetak, a ne u pravilo.
Imao je Rafa i 2015. na RG ratnicko srce, pa vrati se od 4-0 do 4-4 u prvom setu, ali ni to ga nije spasilo da ga Novak natambura, po meni je Novak igrao upravo taj turnir svoj najbolji tenis u karijeri na sljaci, jos mi nije jasno sta mu Stan pocini u finalu i kako mu ote titulu, imao je Rafa i u Rimu prosle godine ratnicko srce pa opet izgubi na guzove u teska 2 seta, ono sto je zajednicko je da nije imao igru kojom bi pobjedio Novaka, a trenutno je itekako ima i to je razlikasamosarajvo je napisao/la: Kakva ba 5-6 brzina o cem vi pricate.
Rafa ima ratnicko srce i takav mentalitet koji je jaci od svakog, ko je ikad igrao tenis.Uz to dodaj ostale kvalitete u samoj igri i dobijes sto dobijes.Sa tim je nadoknadijvao svaki nedostatak koji postoji u njegovoj igri.
Doduse tesko je bilo kod njega spojiti sve to + da je 100% zdrav i u formi kakvoj moze biti.Svega par godina u karijeri.Ali u tim izdanjima mislim da niko nije igrao tenis kao Rafa.NIKO!
Uvijek u izuzetak dodam Novakovu 2011, ali upravo u izuzetak, a ne u pravilo.Vidjeli smo naredne 3 godine Novakovog PRAJMA da je itekako pobjediv.
Ova igra koju Nadal trenutno ima nije imao jos od 2014. i kad nju sastavis sa ratnickim srcem i ovako klimavim Novakom to je vec druga situacija, trenutno je Rafa ispred i kao takav je prvi favorit za osvajanje RGa, a kao najvecu prijetnju opet vidim Novaka ako se dozove, za sad je Nadal ispred i bolji je igrac od Novaka, no, samo boze zdravlja
I Boze pravde i sto vise mesa za Novaka!bodi123 je napisao/la: Ova igra koju Nadal trenutno ima nije imao jos od 2014. i kad nju sastavis sa ratnickim srcem i ovako klimavim Novakom to je vec druga situacija, trenutno je Rafa ispred i kao takav je prvi favorit za osvajanje RGa, a kao najvecu prijetnju opet vidim Novaka ako se dozove, za sad je Nadal ispred i bolji je igrac od Novaka, no, samo boze zdravlja
Evo ga sad ce, navijam za Rafu da vidimo taj avatar kod shminke!
Saltam nesto rezultate i gledam ovaj Donskoy na pragu da ispadne od ove prevare Djerea u kvalifikacijama, kako taj lik Babuku uze ako nije prevara?!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo Ramose po titulu. Zaslužio je, neka Rafa uzme sljedeće godine. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Edmund
Zverev
Schwartzman
Goffin
Ramos Vinolas
moze li laksi put do Masters titule?
Zverev
Schwartzman
Goffin
Ramos Vinolas
Don't believe the hype.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nažalost Ramos nije izašao na teren. Prepao se. Šteta.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ide Ramo po titulu, Ramo Ramo druze moj, nema pomoci danas
Uno na aparatima
Uno na aparatima
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rafa samo ovako ove godine i može do titule.
Očekivao sam bolji meč ali Ramo ostao u svlačionici.
Očekivao sam bolji meč ali Ramo ostao u svlačionici.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ne može, posebno ne kad nijedan od njih nema ni grama samopouzdanja i vjere u sebe protiv rafeakisarajevo92 je napisao/la:Edmund
Zverev
Schwartzman
Goffin
Ramos Vinolas
moze li laksi put do Masters titule?
ali nije ovo ni prvi ni zadnji turnir koga će rafa tako osvojiti, uključujući i par RG-ova
Propjeva bodi od srece, pjevaj slavuju nisi zapjevo od proslog proljeca!
Ramo drug moj gologuz izaso na teren ko i ocekivano. Valjda se sazali Rafa pa mu ostavi 3 gema u 2.setu. Nikad i nije bio neki igrac malo ovako na sljaci proviri tu i tamo, al haj finale dobro za njega!
neda rafa više od tri, navro ko mahnitEffenberg je napisao/la:![]()
Propjeva bodi od srece, pjevaj slavuju nisi zapjevo od proslog proljeca!
Ramo drug moj gologuz izaso na teren ko i ocekivano. Valjda se sazali Rafa pa mu ostavi 3 gema u 2.setu. Nikad i nije bio neki igrac malo ovako na sljaci proviri tu i tamo, al haj finale dobro za njega!
Strasno je ovo, bog, otac, doktor sljake
L A D E C I M A!

Vidimo se u Barceloni.
L A D E C I M A!
Vidimo se u Barceloni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.