FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ELVIS KARIĆ
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Iako ima još puno bodova u igri, ovo je po meni šampionska pobjeda.
možemo mi puno bolje, ali veliki dobivaju ovakve tekme a mali ih gube
sad samo sami možemo usrati, titula je na domah ruke, raspored je našoj strani. a bilo bi maestralno titulu proslaviti u derbiju
sad samo sami možemo usrati, titula je na domah ruke, raspored je našoj strani. a bilo bi maestralno titulu proslaviti u derbiju
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 23 apr 2017, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pokazali su kako se bori za klub kad je Stana dobio karton. Hvala im.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajmo sad malo o utakmici. Otvoreno sa obje strane, baš su me iznenadili i jedni i drugi. Mi imali onu stativu u prvom, svi smo je vidjeli u golu, Radnik kasnije imao prečku i onaj zicer Obradovića, ni sam ne znam kako je Veca ono skinuo.
Borbena utakmica, baš se niko nije štedio a u takvoj utakmici mora biti grešaka. Ovu smo odigrali baš kao ekipa, trka, borbenost, ginuli su jedan za drugog... nakon crvenog Slavko povlači fantastične poteze, Stevo je jedan od njih, kako je čovjek rutinski igrao, izborio nekoliko pametnih prekršaja na iskustvo, ukrao dosta vremena, kao i Veca. Miro k'o Miro, ostavio je pluća na terenu, nije više znao ni koju poziciju igra. Ona dva klizeća Bogićevića i Blagojevića pred kraj kad su čisto osvojili lopte
Stanićev karton
Iskreno, trenutno mi se yebe za taktike i neku igru kad ih vidim da ostavljaju srce na terenu, sve ostalo mi je nebitno.
I da, Goranu Paradžiku se najebem mamice za crveni karton.
Borbena utakmica, baš se niko nije štedio a u takvoj utakmici mora biti grešaka. Ovu smo odigrali baš kao ekipa, trka, borbenost, ginuli su jedan za drugog... nakon crvenog Slavko povlači fantastične poteze, Stevo je jedan od njih, kako je čovjek rutinski igrao, izborio nekoliko pametnih prekršaja na iskustvo, ukrao dosta vremena, kao i Veca. Miro k'o Miro, ostavio je pluća na terenu, nije više znao ni koju poziciju igra. Ona dva klizeća Bogićevića i Blagojevića pred kraj kad su čisto osvojili lopte
Iskreno, trenutno mi se yebe za taktike i neku igru kad ih vidim da ostavljaju srce na terenu, sve ostalo mi je nebitno.
I da, Goranu Paradžiku se najebem mamice za crveni karton.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sve osim duple je premalo 
- plavousrcu
- Kontakt:
Ispisujem se sa forumaplavousrcu je napisao/la:Dva gola spasili. Ocekujem da utakmicu rijesi individualni kvalitet. Lendric iz nicega ili Zeba neki slobodni udarac. Stevanovic ima livadu ispred sebe, ne cuvaju ga uopste.irfo je napisao/la:Boga mi ako je neko kombinovo to je bio radnik. dva tri puta izbacise odbranu citavu duplim pasovima, i bogicevic i stanic spasavaju u zadnji tren, kod nas je sve na individualni kvalitet, neke kombinatorike nema, nabit do stevanovica pa ako on uradi sta dobro je
Moze li neko pokusti objasniti sta to trener radnika ne smije da komentarise??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Braco samo bez euforije.
Vec igramo kup u srijedu zaboravite svaku pricu od odustajanja, a za vikend idemo na najgore gostovanje do kraja sezone.
Vec igramo kup u srijedu zaboravite svaku pricu od odustajanja, a za vikend idemo na najgore gostovanje do kraja sezone.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 23 apr 2017, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Zeba radi ono u čemu je najbolji, kad ne ide odradi neki majstorski potez, asistenciju ili go kao danas i riješi tekmu. Pravi vođa ove ekipe, trebalo nam je njegovo iskustvo.
Joj kako će se ona tuzlanska seljadija naložiti
kako će nas polomiti pa to će biti čudo jedno 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opet Sinisa lijevo , Musa desno protiv Sirokog. Steta vala brate
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja mislim da je konto na onaj nesuđeni penal kad je Boka onog frajera zaustavio.maldini3 je napisao/la:Moze li neko pokusti objasniti sta to trener radnika ne smije da komentarise??
Po meni je pravio greške ali ujednačeno na štetu oba tima.
Al' ebo to, ponovo smo na čelu tabele.
da, ali mi imamo sada taj komfor da i ako izgubimo u tuzli (a nećemo) a dobijemo zrinjski opet smo na konjuZenzo je napisao/la:Braco samo bez euforije.![]()
pitari su preslabi, ostali su neozbiljni, ostajemo samo mi i zrinjski, a tu smo u ovome trenutku jasno ispred, oni gledaju na nas odozdo uvis!
Nakon ovog zadnjeg derbija ja nista ne smijem reci za naredni, jos sam razocaran da mi ovakvo Sarajevo nismo dobili i jos blizi tituli bili, a njih davno otpisali.
- Zeljeznicar -
U ovakvom danu ni kazna u vidi grba manjeg sarajevskog kluba ne pada teško, bravo momci, bravo Željo!!!

- Neandertalac
- Kontakt:
Još jedno kolo gdje nam se bukvalno sve poklopilo. Ne smijemo ovo propustiti.
TITULA
TITULA
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ma samo nemoj o derbiju, meni oće nešto bit kad neko kaže derbiZenzo je napisao/la:Nakon ovog zadnjeg derbija ja nista ne smijem reci za naredni, jos sam razocaran da mi ovakvo Sarajevo nismo dobili i jos blizi tituli bili, a njih davno otpisali.
ha mislim da nema goreg derbija na planeti zemlji od ovog našeg, tako kukavički se ne igra nijedan derbi na svijetu ... mi smo ih morali barem 5-6 puta u zadnjih 10 godina nakantati ... a nismo od onoga amarovog derbija na koševu kad su se ona njihova dva idiota sudarili glavama
derbi ... to je da popizdiš
Ma jasna matematika, pobijediš dvije naredne utakmice i prvak si, eto da pojednostavimo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Ferroviere1987 i 39 gostiju.