Mozda glupo ali nista slagao nije. Isto je i Nemanja izjavio. Ova ekipa je pickasta i po meni najgora u historiji kluba.PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: FK Sarajevo
varesanovic bi bar juniorima dao sansu ...fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
@Zukanovicu hoćemo li vratiti Kramara???
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Da ne bude idmah drvlje i kamenje ali realno ako je i koliko god je ova ekipa limitirana i Cala sve vise pokazuje da je i on vrlo limitiran trener. Kakav bolan pritisak. Ni 2000 dusa na onolikom stadionu.... Koliko god mi je drag ima se i njemu stosta zamjerit ne zbog ovog danas nego inace od pocetka proljetnog dijela. I ko god kaze da nije dobio pojacanja to je prica za malu djecu jer u poredjenju sa ostalim ekipama iz vrha igrac za igraca, po pozicijama niko ukupno nije jaci od nas.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nemojte na Calu, izvukao je maksimum iz ove ekipe...europa i finale kupa puna šaka brade... od mene ima punu podrsku.
Obojicu bi volio, ali koliko je realno?PitarBordo je napisao/la:fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
Husrefa? Kodru?
Husrefu porodica ne bi dala da se vrati.
Po Kodru bi ja pjehe išao do Švice, ali mislim da nije ni on lud da ga po 3. put otjeraju iz ove vukojebine.
Bojim se da će nam umjesto Čale doći novi Ješić ili Jarni.
SARAJEVO
HUSREF MUSEMIC !
Šta očekivati od ekipe u kojoj se pola igraca slika po INSTAGRAMU, i to vrlo često... Pa jbt. niste manekeni već fudbaleri...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dobro je pa nije rekao: utakmica je bila prava prvenstvena...PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 23 apr 2017, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakav crni pritisak bolan jedva 10% stadiona popunjeno. O kojem pritisku pričamo? Pa zar ne rekoše da na derbiju su im falili navijači? Ma hajte molim vas.MCMXLVI je napisao/la:Mozda glupo ali nista slagao nije. Isto je i Nemanja izjavio. Ova ekipa je pickasta i po meni najgora u historiji kluba.PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
O čemu pričamo 4 utakmice kući zaredom ne možemo da dobijemo nikoga i na kraju pritisak kriv... Pa najbolje je da se do kraja sezone domaće utakmice igraju bez gledalaca... Ali bi onda bilo "falili su nam navijači."
Samo Saraj'vo.
Uigrani smo, to nam je prednost nad konkurencijom, rekoše neki. Koliko smo smislenih akcija imali od početka ove lige za prvaka? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Kad smo mi neki odavno govorili da ce biti ovako, kako nazalost i bi, proglasise nas pljuvacima, neprijateljima kluba, stream navijacima itd.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Je8i ga brate, hvale se Valentini i Sabrine, a i dalje nam ovo domet krajnji. Što kaže Totti, jedva čekam slijedeću sezonu da čitam ovdje "na zimu remont podhitno."fico je napisao/la:Obojicu bi volio, ali koliko je realno?PitarBordo je napisao/la:fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
Husrefa? Kodru?
Husrefu porodica ne bi dala da se vrati.
Po Kodru bi ja pjehe išao do Švice, ali mislim da nije ni on lud da ga po 3. put otjeraju iz ove vukojebine.
Bojim se da će nam umjesto Čale doći novi Ješić ili Jarni.
Samo Saraj'vo.
A pricaju da su im falili navijaci protiv strumfova, pa sami sebe demantujuPitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad će ti oni koji se osjećaju prozvanima reći da si ti crnjačio i onda priželjkivao da budeš u pravu da bi to mogao da napišeš. Jer ne mogu sebi da priznaju da su slijepi kod očiju.Evolution87 je napisao/la:Kad smo mi neki odavno govorili da ce biti ovako, kako nazalost i bi, proglasise nas pljuvacima, neprijateljima kluba, stream navijacima itd.
Samo Saraj'vo.
Dok prođe Said još jedne pripreme bit će najjači igrač dunjaluka iduće sezone. Samo ga treba odmarati i ispravno dozirati kao na ovim posljednjim pripremama. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Mogu da shvatim povrede, treba da zacijeli... Donekle mogu da prežvačem da smo kupili igrača da bi mu 7-8 mjeseci plaćali masno bolovanje.... Ali bolan barem kilažu održi unutar sportskih okvira, znači nije teško - samo se nemoj udebljati 25 kila više nego što je normalno...
Samo Saraj'vo.
-
Coromandel
- Kontakt:
sutra krecu nove ture selfija na fb i instagramu.
Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 11 jun 2017, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
S obzorom da smo svugdje zatvarali vrata .uzicom tesko da mozemo dovesti iole boljeg trenera, nece niko da bude smijenjen kod prvog loseg rezultata.PitarBordo je napisao/la:fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
Husrefa? Kodru?
Gospodina Kodru smo izgubili zauvijek, kako je otjeran tesko da dode u Sarajevo i na odmor. Jedino Hurefa mozemo dovesti od kvalitetnijih trenera ali i njega samo zbog ljubavi prema Sarajevu. Nama nikad trener nije valjao ali zato jesu pinokio i Sabrina. Cala je veoma dobar trener za nasu ligu ali mi se tjesimo da je do njega sto mrtvi Ahmetovic fuli dva zicera, sto Bekici ne znaju osnovu fudbalske igre, sto je Dulja ogranicen mentalno. Da su zabili Ahmetovic i Bekic niko nebi spomenuo ni Calu ni ss, imali smo 23 udarca prema golu, nije ih Cala promasio nego Ahmetovic i Duljevic.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ovo je ta ekipa koja je osuđena na trofeje. Uigrana, spremna, svi prošli period adaptacije..
Kup osvojiti nećemo, daj lišticu, bit će mi lakše.
Kup osvojiti nećemo, daj lišticu, bit će mi lakše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.