Babuka.Pegi10 je napisao/la:
Alo bre kakav djavo, on ide pod mac![]()
Oplako sam na onu o ortopedu i Luki Modricu, cuj drao se k'o jarac.
Moderator/ica: insider
Babuka.Pegi10 je napisao/la:
Alo bre kakav djavo, on ide pod mac![]()
Ortoped ko doping, cim te ispegla odma budes najboljiPuma je napisao/la:Babuka.![]()
Oplako sam na onu o ortopedu i Luki Modricu, cuj drao se k'o jarac.
Paparazzo lov :mrgreenDANTES je napisao/la:Doni je čkapi. Upravo je obrisao post u kojem razotkrivam njega i uštipak kuknjavaSarmelino je napisao/la:Donnie-Forumaš godine,moderator i sada potencijalni muž, u samo 5 mjeseci.
#mip
dzaba kad je doni vučić. sve kontrolišeDerdiyok je napisao/la:Paparazzo lov :mrgreenDANTES je napisao/la:Doni je čkapi. Upravo je obrisao post u kojem razotkrivam njega i uštipak kuknjavaSarmelino je napisao/la:Donnie-Forumaš godine,moderator i sada potencijalni muž, u samo 5 mjeseci.
#mip
Ss.ba lov
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
DANTES je napisao/la:
dzaba kad je doni vučić. sve kontroliše
Yebote. Zamisli glasaš za Macrona. Baš ti mora biti ispran mozak. Doduše, onaj Melenchon je još gori.Vrebac07 je napisao/la:Macron i Le Pen u drugi Krug
Bit ce gusto,,,
Zamisli, glasaš za Le Pen...Kawhi je napisao/la:Yebote. Zamisli glasaš za Macrona. Baš ti mora biti ispran mozak. Doduše, onaj Melenchon je još gori.Vrebac07 je napisao/la:Macron i Le Pen u drugi Krug
Bit ce gusto,,,
Pa nije ni ona neki sad jak političar, al je za "mašem eu zastavom i boli me qrac za društvo" kretena Jose Mujica.dubrava je napisao/la:Zamisli, glasaš za Le Pen...Kawhi je napisao/la:Yebote. Zamisli glasaš za Macrona. Baš ti mora biti ispran mozak. Doduše, onaj Melenchon je još gori.Vrebac07 je napisao/la:Macron i Le Pen u drugi Krug
Bit ce gusto,,,
Što znači jak političar?Kawhi je napisao/la: Pa nije ni ona neki sad jak političar, al je za "mašem eu zastavom i boli me qrac za društvo" kretena Jose Mujica.
Reci ko čovjek, našeg malog kavaja privlače šovinistički kreteni..dubrava je napisao/la:Što znači jak političar?Kawhi je napisao/la: Pa nije ni ona neki sad jak političar, al je za "mašem eu zastavom i boli me qrac za društvo" kretena Jose Mujica.
I zašto je Jose Mujica kreten? Zato što nije autoritaran, šovinist, rasist, što se vodi idejom jednakosti, solidarnosti i bratstva?
Znam, tebe privlače "jaki" i moćni političari tipa Erdogana, onih iz Alternative za Njemačku, Trumpa i sličnih, ne znam kako da ih nazovem, bića...
Najgore je što populaciju od 15 do 25 u koju spada i on najviše pale takvi likovi. Ali, sva "sreća" pa na ovim prostorima ima i debelo starijih koje pale takvi..DANTES je napisao/la:Reci ko čovjek, našeg malog kavaja privlače šovinistički kreteni..dubrava je napisao/la:Što znači jak političar?Kawhi je napisao/la: Pa nije ni ona neki sad jak političar, al je za "mašem eu zastavom i boli me qrac za društvo" kretena Jose Mujica.
I zašto je Jose Mujica kreten? Zato što nije autoritaran, šovinist, rasist, što se vodi idejom jednakosti, solidarnosti i bratstva?
Znam, tebe privlače "jaki" i moćni političari tipa Erdogana, onih iz Alternative za Njemačku, Trumpa i sličnih, ne znam kako da ih nazovem, bića...
DANTES je napisao/la: Reci ko čovjek, našeg malog kavaja privlače šovinistički kreteni..
šta jeVijadukt je napisao/la:DANTES je napisao/la: Reci ko čovjek, našeg malog kavaja privlače šovinistički kreteni..
Nisi me shvatio tu. Loše sam i ja napisao doduše. Mislio sam da je ona za njega Jose Mujica glavom i bradom. Mujica je valjda najpozitivnija ličnost na političkoj sceni u ovom stoljeću.dubrava je napisao/la:Što znači jak političar?Kawhi je napisao/la: Pa nije ni ona neki sad jak političar, al je za "mašem eu zastavom i boli me qrac za društvo" kretena Jose Mujica.
Ne bih. To što ne bih bio među proleterima ne znači da bih odabrao one iste na drugoj strani. Vjerovatno bi me prvo mučile ustaše, a onda ako preživim dočekao bih partizane i oni bi mi presudili.dubrava je napisao/la: Da je živio tridesetih godina 20.stoljeća Kawhi bi bio prvi među jugendom
dakle bio bi četnik.Kawhi je napisao/la: Ne bih. To što ne bih bio među proleterima ne znači da bih odabrao one iste na drugoj strani. Vjerovatno bi me prvo mučile ustaše, a onda ako preživim dočekao bih partizane i oni bi mi presudili.