Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Champiosnship i Coca Cola League 1&2
Pozz svim forumašima,evo odluci se i ja malo reg.na ovaj forum.Samo da kažem da sam veliki zaljubljenik Otockog nogometa,a pogotovo Championshipa lige u kojoj igra ekipa koju podržavam Hull City.
btw.Danas je krenuo Championship i Hull City je bez vecih problema pobijedio Swanseu City,a strijelci na ovoj utakmici bili su mladi Bostock koji je na posudbi iz Tottenhama,te legenda ovog kluba Ian Ashbee!
btw.Danas je krenuo Championship i Hull City je bez vecih problema pobijedio Swanseu City,a strijelci na ovoj utakmici bili su mladi Bostock koji je na posudbi iz Tottenhama,te legenda ovog kluba Ian Ashbee!
Izgleda da ce se i ove sezone igrati odlican fudbalu CH.Gledao sam danas Burnley-Nottingham i ovaj Burnley stvarno dobro izgleda.Odlicni igraci su tu:Jensen,Paterson,Marney,Iwelumo...i bice u samom vrhu siguran sam. Sa druge strane "sumari" odlicni nazad ali u napadu ocajni.Mislim da im je ipak realan domet sredina tabele.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije lso prvi dres meni onako lijep 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Tigrovi pobjedom otvorili prvenstvo
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/223
Myhill potpisao za WBA, John Bostock na posudbi u Hullu
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/222
a sad razguzit taj usrani millwall
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/223
Myhill potpisao za WBA, John Bostock na posudbi u Hullu
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/222
a sad razguzit taj usrani millwall
- alan_kardec
- Kontakt:
dynamix je napisao/la:Novi dresovi od Bore, usput da kažem iduca utakmica protiv Chesterfielda veceras u Carling kupu, a prvenstvena protiv Shefield Utd-a, koji je izvukao bod kod Cardiffa u prvom kolu.
Kakav tandem! Kris Boyd i Scott McDonald. Mnoge ekipe u Premiershipu bi pozavidjele M`Borou.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Do ''jučer'' zakleti neprijatelji u ''Old Firm'' derbiju, ma 'Boro je prejak ove godine i bilo bi katastrofalno da se na vrate u PL, al ev' nisu baš najbolje krenuli, poraz doma od IpswichaKakav tandem! Kris Boyd i Scott McDonald. Mnoge ekipe u Premiershipu bi pozavidjele M`Borou.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Extra pojačanje za vas,zacudila me je ova odluka Di Mattea.Pošto je Koren i prošle godine imao ponuda od Fulhama,Liverpoola,ali je ipak odlucio ostati u WBA!
You are my Portsmouth, my only Portsmouth! You make me happy when skys are gray! I never noticed how much I loved you,until you take my Portsmouth away!
Možda im treba da se uigraju...Hare_BvB je napisao/la:Do ''jučer'' zakleti neprijatelji u ''Old Firm'' derbiju, ma 'Boro je prejak ove godine i bilo bi katastrofalno da se na vrate u PL, al ev' nisu baš najbolje krenuli, poraz doma od IpswichaKakav tandem! Kris Boyd i Scott McDonald. Mnoge ekipe u Premiershipu bi pozavidjele M`Borou.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
HT.Pompey 1 : 0 Reading
Nakon 1.poluvremena Pompeyi vode sa 1 : 0 protiv Readinga golom 18-godišnjeg Turcina Nadira Ciftcia.Momci su me ugodno iznenadili odlično igraju,valjda cemo do kraja utakmice sacuvati ovaj rezultat i ubilježiti prve bodove!
Nakon utakmice napisati cu puno opširnije,a do tada ode se moliti da ćemo pobijediti ovu tekmu
.
Nakon 1.poluvremena Pompeyi vode sa 1 : 0 protiv Readinga golom 18-godišnjeg Turcina Nadira Ciftcia.Momci su me ugodno iznenadili odlično igraju,valjda cemo do kraja utakmice sacuvati ovaj rezultat i ubilježiti prve bodove!
Nakon utakmice napisati cu puno opširnije,a do tada ode se moliti da ćemo pobijediti ovu tekmu

You are my Portsmouth, my only Portsmouth! You make me happy when skys are gray! I never noticed how much I loved you,until you take my Portsmouth away!
Pompey 1 : 1 Reading
Pompey: Ashdown; Mullins, Sonko, Wilson (c), Dickinson; Brown, Hughes; Ciftci, Utaka (Ward 17), Ritchie; Nugent
Goals: Ciftci 8
Subs not used: O’Brien, Pack, Gregory
Nocna mora se ponavlja kao i prošle sezone primili smo gol predkraj utakmice tačnije u 87.minuti golom Kebea.Taj gol nas je koštao prva tri boda u ligi!
1.Poluvrijeme
Utakmica je fantasticno pocela za nas vec smo u 8.minuti poveli preko Nadira Ciftcia,a onda se u 18.minuti dogodila povrijeda Johna Utaka,koga je zamijenio mladi Joel Ward.Treba još napomenuti da je za Reading nastupio nekadašnji naš igrač Andy Griffin.Do kraja poluvremena smo dominirali terenom.
2.Poluvrijeme
Početkom 2.poluvremena tačnije u 55.minuti Sigurdsson je za Reading imao fantasticnu priliku iz slobodnog udarca,ali se iskazao Jamie Ashdown.U 66.minuti smo imali najbolju priliku utakmice u akciji se našao Nugent,nakon fantasticnog prodora mladog Warda.U nastavku meca tacnije u 87.minuti Reading je nažalost došao do izjednjacenja preko Kebea,publika na Fratton Parku je bila razocarana time.Do kraja utakmice tačnije u 94.minuti dobru šansu je imao Michael Brown za Pompeye,ali je golman Federici odbranio bez vecih problema.Ovim momcima se treba dati još šansi jer se vidi da u njemu leži potencijal tu mislim na Ritchia,Warda i Ciftcia to je sve produkt naše škole.
Kad bi ne daj bože Portsmouth ispao i u 3.ligu ja bih ga opet pratio kako sam ga pratio kada su osvojili FA Kup ili igrali u Kupu Uefi.Jer mi Portsmouth vrijedi puno u životu!

Pompey: Ashdown; Mullins, Sonko, Wilson (c), Dickinson; Brown, Hughes; Ciftci, Utaka (Ward 17), Ritchie; Nugent
Goals: Ciftci 8
Subs not used: O’Brien, Pack, Gregory
Nocna mora se ponavlja kao i prošle sezone primili smo gol predkraj utakmice tačnije u 87.minuti golom Kebea.Taj gol nas je koštao prva tri boda u ligi!
1.Poluvrijeme
Utakmica je fantasticno pocela za nas vec smo u 8.minuti poveli preko Nadira Ciftcia,a onda se u 18.minuti dogodila povrijeda Johna Utaka,koga je zamijenio mladi Joel Ward.Treba još napomenuti da je za Reading nastupio nekadašnji naš igrač Andy Griffin.Do kraja poluvremena smo dominirali terenom.
2.Poluvrijeme
Početkom 2.poluvremena tačnije u 55.minuti Sigurdsson je za Reading imao fantasticnu priliku iz slobodnog udarca,ali se iskazao Jamie Ashdown.U 66.minuti smo imali najbolju priliku utakmice u akciji se našao Nugent,nakon fantasticnog prodora mladog Warda.U nastavku meca tacnije u 87.minuti Reading je nažalost došao do izjednjacenja preko Kebea,publika na Fratton Parku je bila razocarana time.Do kraja utakmice tačnije u 94.minuti dobru šansu je imao Michael Brown za Pompeye,ali je golman Federici odbranio bez vecih problema.Ovim momcima se treba dati još šansi jer se vidi da u njemu leži potencijal tu mislim na Ritchia,Warda i Ciftcia to je sve produkt naše škole.
Kad bi ne daj bože Portsmouth ispao i u 3.ligu ja bih ga opet pratio kako sam ga pratio kada su osvojili FA Kup ili igrali u Kupu Uefi.Jer mi Portsmouth vrijedi puno u životu!
citam da je moguce da davids bude imao comeback u crystal palaceu! koji su to kreteni u palaceu - prosle sezone jedva ostali u championshipu i umalo da nisu izbaceni iz lige radi bankrota kluba i sada dovode ovakve igrace 

Pozz forumaši nije me bilo cijelu sedmicu jer sam bio na odmoru
,ali od danas pa nadalje biti cu aktivan!
Pa da krenem sa najavom za surašnji dvoboj protiv Preston North Enda!
Sutra sa pocetkom u 16:00 h po našem vremenu igra se dvoboj 3.kola nPower Championshipa u kojem se sastaju Preston North End i Portsmouth.Sutra se nadam da cemo aBd upisati prvu pobjedu u Ligi,a kako citam i napadac David Nugent je izjavio da ce sutra biti njegov dan pa cemo vidjet da li je bio u pravu.A da nesto kazem i u vezi sastava za sutrasnji dvoboj kao što znate prije 2 dana napustio nas je Boateng koji je prešao u redove Genoe.Preston North End ekipu i ne poznajem baš dobro znam da za njih igra nekadašnji igrac Liverpoola,Mellor i da im je trener sin od Sir Alex Fergusona.Pa bih molio kad bi mi neko mogao malo više reci o ovoj ekipi,bio bih mu zahvalan!

Pa da krenem sa najavom za surašnji dvoboj protiv Preston North Enda!
Sutra sa pocetkom u 16:00 h po našem vremenu igra se dvoboj 3.kola nPower Championshipa u kojem se sastaju Preston North End i Portsmouth.Sutra se nadam da cemo aBd upisati prvu pobjedu u Ligi,a kako citam i napadac David Nugent je izjavio da ce sutra biti njegov dan pa cemo vidjet da li je bio u pravu.A da nesto kazem i u vezi sastava za sutrasnji dvoboj kao što znate prije 2 dana napustio nas je Boateng koji je prešao u redove Genoe.Preston North End ekipu i ne poznajem baš dobro znam da za njih igra nekadašnji igrac Liverpoola,Mellor i da im je trener sin od Sir Alex Fergusona.Pa bih molio kad bi mi neko mogao malo više reci o ovoj ekipi,bio bih mu zahvalan!
Mislim da im Mellor vise ne igra da je otisao na posudbu u Sheffield Wednesday mislim,ali igra im Josua King iz Manchester Uniteda,Calum Davidson sto je igrao za Leicester,David Gray nekada velika nada ostrvskog fudbala...
Meni ne tako dobra ekipa za CH uslove i mislim da ce se boriti za opstanak,mada u CH se to nikada ne zna.
Meni ne tako dobra ekipa za CH uslove i mislim da ce se boriti za opstanak,mada u CH se to nikada ne zna.
QPR nastavlja sa odličnim partijama pod trenerskom palicom Neila Warnocka, danas su zabilježili i treću pobjedu protiv ekipe Schuntorpea...Cardiff deklasirao Doncaster 4-0 uz debitantski gol Bellamya
, i mislim da su njegovim dolaskom postali glavni kandidati za plasman u PL, jer kada dodamo Bellamya Chopri, Whittinghamu i Bothroydu dobijemo najubitačniji napad lige....Ipswich je takođe nastavio sa dobrim rezultatima pobjedivši Palacea u gostima 2-1....

Cardiff mozda ima i najjacu ekipu Championshipa,ne samo napad.Imas na golu odlicnog Marshalla,te zamenu Heatona.U odbrani Hudson,Naylor,Quinn,u vezi Coumas,Olofinyana,Whittingham...
ma ja bi najvise volio da udzu cardiff i nothingham forest nesto cisto sumnjam da su slabiji od blackpola wigana i ostalih
Ev' ga i 'Boro dođe do prve pobjede u sezoni.....U dosta lošoj utakmici savladali su ''Bladese''' golom Boyda 

slazem se da bi u premier ligu trebali uci cardiff i nottingham a kroz play off da se bore leeds,reading,Qpr za cetvrtog se ne mogu odluciti 

Gledam sada tabelu engleske FL1 u kladionici,kada tamo Exeter jbt.Kako oni napreduju.
A imaju i nekoliko zanimljivih imena u ekipi sada sam malo pogledao.Tu je Duffy sto je igrao za Coventry,David Noble sto je igrao za mladje kategorije Arsenala,Daniel Nardiello podmladak Uniteda mislim da je najvise igrao za BArnsley,Cureton zadnjih sezona clan Norwicha,Stewart igrao za Sunderland....
A imaju i nekoliko zanimljivih imena u ekipi sada sam malo pogledao.Tu je Duffy sto je igrao za Coventry,David Noble sto je igrao za mladje kategorije Arsenala,Daniel Nardiello podmladak Uniteda mislim da je najvise igrao za BArnsley,Cureton zadnjih sezona clan Norwicha,Stewart igrao za Sunderland....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.