FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
To što si ti u lošem društuvu ili okruženju ne znači da smo svi psovali, jesi li ti psovao Husrefu? Jesi li ti tjerao Husrefa ili Kodru? Jesi li ti tražio Saida da prekuca sa jednom nogom?Osttribine je napisao/la:I te kako je bilo onih koji su prizivali Saida sto na forumu sto na tribinama, dalje isti onaj Istok za koji sezonama u nazad imam godisnju kartu je j.ebavao Husrefu sve i svasta zadnji put kad nas je napustio (nije se radilo o par pojedinaca) nemoj da se pravimo ludi, zatim kad smo gostovali Velezu u Mostaru i kad su nas rodjeni dobili 2:0 psovalo se i Kodri sve i svasta.PitarBordo je napisao/la:Ja osim na ovom forumu, uživo nikog ne poznajem, a imam ogroman pitarski krug da je tražio tjerao Kodru ili Husrefa, ili je tražio Saida ljetos kada je bilo jasno da je lik završio sa sportom... Nemoj da budemo žrtve generalizacije.Osttribine je napisao/la:Ne bih se slozio da smo mi tu bas potpuna nevinasca, na navijace mislim, isti mi navijaci smo tjerali i Kodru i Husrefa, i Calu cemo vjerovatno. Pa onda ona "sto ne dovedu Saida, sa jednom nogom bi prekucao ligu" itd.
Ja nisam, znam dva tuceta ljudi sa istim stavom ili približnim... Ali najlakše je uvijek u FKS sve na navijače svaliti generalizovati i svaliti - na kraju krajeva evo i Čala to donekle radi, vazda su navijači bili glavni ustvari bili bitni znaš koliko.... Skandiralo se Ješiću da odlazi pa šatro Uprava pismo podrške od Tana izbaci... Da nije zijanio nakon toga ostao bi bez problema, i bez obzira na "navijače."
Kada shvatite koliko se malo pika "navijačka" bit' će vam lakše.
Samo Saraj'vo.
Ja ne znam kakav mentalni sklop moraš bit da Husrefu opsuješ nešto, takve treba kastrirat nožem za hljeb.
Hajd, psovanje Mehi mogu shvatit, jer ima dosta ljudi koji nisu uvidjeli stvarni problem tad, al Husrefu mrtve psovat, to ne mogu da skontam. U Beogradu ga i dan danas u zvijezde kuju, al ovdje mu se mrtvi psuju, čovjeku kojemu je FKS u glavi 24/7, obolio davno zbog kluba, život mu visio o koncu da bi mu debili mrtve psovali.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- escobarpablo
- Kontakt:
Ljudi nema sistema, ne radi se planski ništa, ni po čemu se ne razlikujemo od drugih timova u ligi. Sad bih halalio 2 naredne sezone, samo da se uspostavi red, rad i disciplina, da se zna ko šta treba da radi. Mislio sam da smo krenuli u dobrom pravcu, pogotovo dolaskom Kodre, ali nažalost ostali smo mahala.
Čali hvala za sve što je uradio i što radi, ali on nije trener kakvog Sarajevo mora imati, on je limitiran, kao i igrački kadar. Hebibović i Duljević bili zamjene nekad, sad udarne igle. Ahmetu konkurencija bio Benko, sad Bekić. Sredina Jajalo, Cimirot, sad u Bijeljini nema čak ni zamjene u šampionskom timu.
U ligi igrati sa kombinovanim timom, sve podrediti kupu.
Dajem još sljedeći prelazni rok i početak sezone, ne bude li pomaka vidljivih i krupnih, počet će se tjerati i uprava i Tan. I to sa punim pravom.
Za nadati se da će biti bolje, tu prvenstveno mislim na upravu i temelje kluba.
Čali hvala za sve što je uradio i što radi, ali on nije trener kakvog Sarajevo mora imati, on je limitiran, kao i igrački kadar. Hebibović i Duljević bili zamjene nekad, sad udarne igle. Ahmetu konkurencija bio Benko, sad Bekić. Sredina Jajalo, Cimirot, sad u Bijeljini nema čak ni zamjene u šampionskom timu.
U ligi igrati sa kombinovanim timom, sve podrediti kupu.
Dajem još sljedeći prelazni rok i početak sezone, ne bude li pomaka vidljivih i krupnih, počet će se tjerati i uprava i Tan. I to sa punim pravom.
Za nadati se da će biti bolje, tu prvenstveno mislim na upravu i temelje kluba.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Ja vas ljudi fkt ne razumijem ......
Jel Cala doveden da spasi sta se spasit moze .... jeste ... da je bilo para dosao bi neki "jesic" vjerujte mi ....
Jel covjek trazio pojacanja .... nije ih dobio ... pa sta ocekujete vi ? Kone da nisu uradile jak prelazni rok bili bi u ligi za opstanak ....
Ja ga krivim samo ato npr danas ne pravi izmjenu odma na poluvremenu I ne baci sve karte u napad jer u ovoj situaciji se ide na sve ili nista, a covjek malo previse ide na "sigurno".
A to sto igraci ubacuju u sesnaesterac a svaki odbrambeni Krupe veci za glavu to su glupi igraci .... to sto Ahmet fula iz peterca go.... to sto nemamo pravog napadaca I sto Cala nema koga ubacit kao adekvatno rjesenje to nemojte Calu krivit vidjeli ste protiv Mladosti sta se desilo za 10min kad su standardni izasli .....
Jel Cala doveden da spasi sta se spasit moze .... jeste ... da je bilo para dosao bi neki "jesic" vjerujte mi ....
Jel covjek trazio pojacanja .... nije ih dobio ... pa sta ocekujete vi ? Kone da nisu uradile jak prelazni rok bili bi u ligi za opstanak ....
Ja ga krivim samo ato npr danas ne pravi izmjenu odma na poluvremenu I ne baci sve karte u napad jer u ovoj situaciji se ide na sve ili nista, a covjek malo previse ide na "sigurno".
A to sto igraci ubacuju u sesnaesterac a svaki odbrambeni Krupe veci za glavu to su glupi igraci .... to sto Ahmet fula iz peterca go.... to sto nemamo pravog napadaca I sto Cala nema koga ubacit kao adekvatno rjesenje to nemojte Calu krivit vidjeli ste protiv Mladosti sta se desilo za 10min kad su standardni izasli .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- ThrillerHz
- Kontakt:
To sto on samo forsira 12-13 igraca, ne znaci i da imamo samo toliko igraca, imamo ih puno vise, a zasto ne igraju i ne dobijaju priliku pitaj vrlog strucnjaka.zlo87 je napisao/la:Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
1946~
E vidiš ja Ćalu cijenim i volim pogotovo što sam rekao već da je od govana napravio pitu ali ima nešto što me mući. Kao trener ne zna puno hajde dobro ali budi čovjek pa izađi pred istok i kroz svlačionicu a ne pobjeći gore u ložu to ne ide da je moj mrtvi otac u pitanju a ne Ćala.Ne znam zašto ali volio bi da mi objasni zašto je to uradio a htjeo sam da ga pitam samo zašto J**+ malog Radovca a gura Saida i to je sve.zlo87 je napisao/la:Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
Sarajevo ljubavi moja!
šta bolan imaš? i ovi što ti udju sa klupe nisu igrači!ThrillerHz je napisao/la:To sto on samo forsira 12-13 igraca, ne znaci i da imamo samo toliko igraca, imamo ih puno vise, a zasto ne igraju i ne dobijaju priliku pitaj vrlog strucnjaka.zlo87 je napisao/la:Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
@sekac nisam to vidio, ne mogu komentarisati.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema ovo veze sa zahvalnošću... Ti ne bi rekao svojoj ekipi na poluvremenu "daj prestanite sa nabijanjem i centriranjem visokih lopti pored ova dva ulična stuba u odbrani Krupe?"zlo87 je napisao/la:Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
To je recimo jedna stvar... Da ne pričamo da je povukao Dulju nazad kada smo trebali da napadnemo svim snagama i uvalimo drugi gol.
Na kraju će biti navijači opet krivi, kao što i sam Čala govori "pritisak" smeta igračima... Lol, kakav crni pritisak je bio danas? Nismo imali dvije šanse kako treba.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cuj igraci ne mogu podnijet pritisak na kosevu pred 3 hiljade ljudi. Pardon, to nisu ljudi vec heroji koji treba da dobiju ordenje jer gledaju ovaj antitalent fudbal i jos moraju slusat ovakve izgovore.
Ako ne mogu podnijet pritisak nek podnesu ostavke na svoje karijere i pocnu se bavit ratarstvom. To je onako bas fin posao bez stresa naravno.
Cala je do sad imao moju punu podrsku, ima je i do kraja sezone, al ovakve debilne izjave, ona glupost sa izmjenama u 90. minutama sve vise i vise potkopavaju njegov ukupni imidz.
Zovu raju na kosevo, zapravo JAA sam milion puta zvao svoju raju na kosevo, pa nekad i ne razmisljam sta to oni gledaju jer meni je uvijek bilo dobro, al sad me stid. Stid me povesti nekog da gleda ove amatere, poluigrace i levate koji fulaju prazne golove sa dva metra.
Mene kosevo do kraja sezone vidjet nece. Ako se ne promjeni transfer politika i politika sa mladim igracima nakon ove sezone nece me vidjeti jos duze. Nek se yebu svi. Previse dugo sam svoje zivce, vrijeme, novac i mnoge druge stvari tracio iz ljubavi prema Sarajevu, u nadi ne bi li bilo bolje. a haman da to nikad docekat necu.
Zbogom.
Ako ne mogu podnijet pritisak nek podnesu ostavke na svoje karijere i pocnu se bavit ratarstvom. To je onako bas fin posao bez stresa naravno.
Cala je do sad imao moju punu podrsku, ima je i do kraja sezone, al ovakve debilne izjave, ona glupost sa izmjenama u 90. minutama sve vise i vise potkopavaju njegov ukupni imidz.
Zovu raju na kosevo, zapravo JAA sam milion puta zvao svoju raju na kosevo, pa nekad i ne razmisljam sta to oni gledaju jer meni je uvijek bilo dobro, al sad me stid. Stid me povesti nekog da gleda ove amatere, poluigrace i levate koji fulaju prazne golove sa dva metra.
Mene kosevo do kraja sezone vidjet nece. Ako se ne promjeni transfer politika i politika sa mladim igracima nakon ove sezone nece me vidjeti jos duze. Nek se yebu svi. Previse dugo sam svoje zivce, vrijeme, novac i mnoge druge stvari tracio iz ljubavi prema Sarajevu, u nadi ne bi li bilo bolje. a haman da to nikad docekat necu.
Zbogom.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Brate danas smo ga Muha i ja i još nekoliko nas dozivali on ode prema zapadu ali dobro možda mu ni do njega samog nije bilo hajde nek to bude razlog samo moraš biti veliki u pobjedi i porazu a ovo danas je poraz za menezlo87 je napisao/la:šta bolan imaš? i ovi što ti udju sa klupe nisu igrači!ThrillerHz je napisao/la:To sto on samo forsira 12-13 igraca, ne znaci i da imamo samo toliko igraca, imamo ih puno vise, a zasto ne igraju i ne dobijaju priliku pitaj vrlog strucnjaka.zlo87 je napisao/la:Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
Sarajevo ljubavi moja!
Ako se ne pika navijacka...odakle onda pravo navijacima da dodju na trening...skidaju im dresove i majice...samaraju koga stignu i ko im nije po volji.....prijete i drze im predavanje...postrojavaju ih kao u Ausvicu da su...gdje su to nauci...jel to lijepo????
Jeb ga cala....
"Igraci se tesko nose s pritiskom na Kosevu".
Cala, to je tvoja greska i problem a ne nas.
Trener MORA psihicki pripremiti ekipu pa ako treba angazovati psihologa.
"Igraci se tesko nose s pritiskom na Kosevu".
Cala, to je tvoja greska i problem a ne nas.
Trener MORA psihicki pripremiti ekipu pa ako treba angazovati psihologa.
- Osttribine
- Kontakt:
Oprosti nisam te prepoznao, cuj u losem drustvu ili losem okruzenjuPitarBordo je napisao/la:To što si ti u lošem društuvu ili okruženju ne znači da smo svi psovali, jesi li ti psovao Husrefu? Jesi li ti tjerao Husrefa ili Kodru? Jesi li ti tražio Saida da prekuca sa jednom nogom?Osttribine je napisao/la:I te kako je bilo onih koji su prizivali Saida sto na forumu sto na tribinama, dalje isti onaj Istok za koji sezonama u nazad imam godisnju kartu je j.ebavao Husrefu sve i svasta zadnji put kad nas je napustio (nije se radilo o par pojedinaca) nemoj da se pravimo ludi, zatim kad smo gostovali Velezu u Mostaru i kad su nas rodjeni dobili 2:0 psovalo se i Kodri sve i svasta.PitarBordo je napisao/la: Ja osim na ovom forumu, uživo nikog ne poznajem, a imam ogroman pitarski krug da je tražio tjerao Kodru ili Husrefa, ili je tražio Saida ljetos kada je bilo jasno da je lik završio sa sportom... Nemoj da budemo žrtve generalizacije.
Ja nisam, znam dva tuceta ljudi sa istim stavom ili približnim... Ali najlakše je uvijek u FKS sve na navijače svaliti generalizovati i svaliti - na kraju krajeva evo i Čala to donekle radi, vazda su navijači bili glavni ustvari bili bitni znaš koliko.... Skandiralo se Ješiću da odlazi pa šatro Uprava pismo podrške od Tana izbaci... Da nije zijanio nakon toga ostao bi bez problema, i bez obzira na "navijače."
Kada shvatite koliko se malo pika "navijačka" bit' će vam lakše.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta fali Veladzicu, Hadzicu, Smajlagicu itd pa kod Jesica dobise priliku i dobro odigrase, Heric ni minute nije dobio, a na klupi je, sezona svakako zavrsena za nas, nek makar da djeci da iskustva skupe, valjat ce nam za naredne sezone.sekac je napisao/la:Brate danas smo ga Muha i ja i još nekoliko nas dozivali on ode prema zapadu ali dobro možda mu ni do njega samog nije bilo hajde nek to bude razlog samo moraš biti veliki u pobjedi i porazu a ovo danas je poraz za menezlo87 je napisao/la: šta bolan imaš? i ovi što ti udju sa klupe nisu igrači!
A sto se tice ovog za zapad, vec 2-3 domace tekme Cala to radi, ode u lozu, a ne na istok...
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa od toga nemaju pravo navijači. Pogotovo fizički napadati, nema veze ko da su, to je zabranjeno KZ-u u Ustavu BiH. A nešto se ne sjećam da je ove neko postrojavao skidao im dresove i postrojavao... Sjećam se da im se otišlo na trening i navijalo...ado-hz je napisao/la:Ako se ne pika navijacka...odakle onda pravo navijacima da dodju na trening...skidaju im dresove i majice...samaraju koga stignu i ko im nije po volji.....prijete i drze im predavanje...postrojavaju ih kao u Ausvicu da su...gdje su to nauci...jel to lijepo????
I naravno da se navijačka ne pika, nađi mi tri osobe na stadionu da nisu u Upravi ili vezani za Upravu da su htjeli da ostane Hurtić ljetos - ma šta stadionu, vasioni. Nećeš naći, jer niko to nije htjeo, toliko se pitaju navijači da se moralo gubiti od Metalhehehe nekih i sličnih da bi se oni sami "riješili" istog.
Nisu navijači cvjećke, ali neki kao da biraju da su navijači po defaultu krivi. Eto je li danas bilo pritiska? A Čala kaže do im je to bilo prepreka.
Samo Saraj'vo.
Pa brate sta si ti mislio da ce na Dnevniku bitj izvjestaj sa treninga kako im skidaju dresove i pale po koji samarPitarBordo je napisao/la:Ništa od toga nemaju pravo navijači. Pogotovo fizički napadati, nema veze ko da su, to je zabranjeno KZ-u u Ustavu BiH. A nešto se ne sjećam da je ove neko postrojavao skidao im dresove i postrojavao... Sjećam se da im se otišlo na trening i navijalo...ado-hz je napisao/la:Ako se ne pika navijacka...odakle onda pravo navijacima da dodju na trening...skidaju im dresove i majice...samaraju koga stignu i ko im nije po volji.....prijete i drze im predavanje...postrojavaju ih kao u Ausvicu da su...gdje su to nauci...jel to lijepo????
I naravno da se navijačka ne pika, nađi mi tri osobe na stadionu da nisu u Upravi ili vezani za Upravu da su htjeli da ostane Hurtić ljetos - ma šta stadionu, vasioni. Nećeš naći, jer niko to nije htjeo, toliko se pitaju navijači da se moralo gubiti od Metalhehehe nekih i sličnih da bi se oni sami "riješili" istog.
Nisu navijači cvjećke, ali neki kao da biraju da su navijači po defaultu krivi. Eto je li danas bilo pritiska? A Čala kaže do im je to bilo prepreka.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ponovo generaliziraš. Ja te fino pitam jesi li ti psovao Husrefu? Tj. jesi ga ti tjerao? Pošto pričaš u prvom licu množine, dakle i sebe tu svrstavaš.Osttribine je napisao/la:Oprosti nisam te prepoznao, cuj u losem drustvu ili losem okruzenju, bezveze lazes sam sebe znas da smo takvi, dok ide dobro idu one to majstore kralju, treba mu ugovor dati na 5 godina i slicno, nakon par kikseva kakav on. Ja imam svoje misljenje i ti svoje, ne znam zasto pokusavas ovde nametnuti neku svoju istinu, kad svi znamo sta se vec godinama radilo i skandiralo sa tribina, jel to bila manjina ili vecina zavisilo je od situacije.
Nemoj da globalizuješ stvar, pričamo o tome da nikako ne možeš bolan reći da "ćemo je8avati Husrefu nakon 2 loše utakmice," ja recimo Ješiću nisam psovao, to što ja mislim da neko nije za posao koji radi ne znači da treba da mu psujem i ne možeš me ubjediti da sam ja jedini koji tako razmišlja.
Samo Saraj'vo.
Otjerali smo Husrefa, otjerali smo Kodru, ubrzo cemo otjerati i Calu, dajte nam jos koga da ga otjeramo, nista lakse. Znamo svi da Cala nije Murinjo ili Alegri ali realno mi imamo u prvih 11 3 ili 4 igraca koji zasluzuju igrati u Sarajevu, vezu nam drzi lijevi bek i kao takav nam je trenutno najbolji. Pa Rustemovic i Bekici se nebi mogli ni u Vitezu nametnuti kao prva rjesenja ali kod nas moraju igrati jer drugih nemamo. Cala treba ostati do kraja a ako mu ne dovedu prave igrace on ce sam otici.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Hvala svima na čestitkama

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, perodeformero, trunks1946 i 89 gostiju.