FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ja, kad više nemaš nijednu razumnu izvlakušu za igrače, i kad ih ne moš opravdat, onda svali sve na momke sa Sjevera. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro hoćeš da kažeš da je ovu ekipu neko šamarao koga je stigao i ko mu nije bio po volji i skidao dresove i to? Evo ja prvi put čujem za ovu trenutnu ekipu.ado-hz je napisao/la:Pa brate sta si ti mislio da ce na Dnevniku bitj izvjestaj sa treninga kako im skidaju dresove i pale po koji samarPitarBordo je napisao/la:Ništa od toga nemaju pravo navijači. Pogotovo fizički napadati, nema veze ko da su, to je zabranjeno KZ-u u Ustavu BiH. A nešto se ne sjećam da je ove neko postrojavao skidao im dresove i postrojavao... Sjećam se da im se otišlo na trening i navijalo...ado-hz je napisao/la:Ako se ne pika navijacka...odakle onda pravo navijacima da dodju na trening...skidaju im dresove i majice...samaraju koga stignu i ko im nije po volji.....prijete i drze im predavanje...postrojavaju ih kao u Ausvicu da su...gdje su to nauci...jel to lijepo????
I naravno da se navijačka ne pika, nađi mi tri osobe na stadionu da nisu u Upravi ili vezani za Upravu da su htjeli da ostane Hurtić ljetos - ma šta stadionu, vasioni. Nećeš naći, jer niko to nije htjeo, toliko se pitaju navijači da se moralo gubiti od Metalhehehe nekih i sličnih da bi se oni sami "riješili" istog.
Nisu navijači cvjećke, ali neki kao da biraju da su navijači po defaultu krivi. Eto je li danas bilo pritiska? A Čala kaže do im je to bilo prepreka.
To je svakako loše. Ali o kojem pritisku je danas Čala pričao?
Samo Saraj'vo.
- MaroonSquad
- Kontakt:
Ma ko navijaci smo licemjeri do pi.cke materine. Malo vrtimo jednu pricu pa malo drugu a realnost je da cemo mi sve i svasta poslat u tri lijepe i niko nam nikad nece biti dovoljno dobar. Mentalitet nam je cudo.
Bgm ljudi zivite u oblacima i drama ste nerealni, pokusavali smo sa sutevima izvan 16 skoro svaki nam je bio izblokiran, pokusavali smo s prodorima jedino je crnkicu ponesto uspijevalo i na kraju s centarsutevima gdje se stvorise dvije dobre prilike koje naravno mi po obicaju ne iskoristavamo.
Jednostavno se od pocetka utakmice osjetila ta tromost u igracima i ovo je njihov maksimum. Ti na klupi nemas ni jednog jedinog igraca, ma nemas nikog da lici na igraca. Nije mi jasno na cemu vi temeljite ta vasa ocekivanja da bi neko drugi na klupi postigao nesto bolje??
Ja mu jedino mogu zamjeriti sto se Hadzic ne forsira al ko zna kakva je tu mandza oko svega toga i ove debilne izjave oko pritiska na AFH.
Sto neko napisa gore pa nama ordenje treba dati sto dajemo pare da gledamo ove antifudbalere.
Bgm ljudi zivite u oblacima i drama ste nerealni, pokusavali smo sa sutevima izvan 16 skoro svaki nam je bio izblokiran, pokusavali smo s prodorima jedino je crnkicu ponesto uspijevalo i na kraju s centarsutevima gdje se stvorise dvije dobre prilike koje naravno mi po obicaju ne iskoristavamo.
Jednostavno se od pocetka utakmice osjetila ta tromost u igracima i ovo je njihov maksimum. Ti na klupi nemas ni jednog jedinog igraca, ma nemas nikog da lici na igraca. Nije mi jasno na cemu vi temeljite ta vasa ocekivanja da bi neko drugi na klupi postigao nesto bolje??
Ja mu jedino mogu zamjeriti sto se Hadzic ne forsira al ko zna kakva je tu mandza oko svega toga i ove debilne izjave oko pritiska na AFH.
Sto neko napisa gore pa nama ordenje treba dati sto dajemo pare da gledamo ove antifudbalere.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
To je to. Ovo je sustina svega.escobarpablo je napisao/la:Ljudi nema sistema, ne radi se planski ništa, ni po čemu se ne razlikujemo od drugih timova u ligi. Sad bih halalio 2 naredne sezone, samo da se uspostavi red, rad i disciplina, da se zna ko šta treba da radi. Mislio sam da smo krenuli u dobrom pravcu, pogotovo dolaskom Kodre, ali nažalost ostali smo mahala.
Kada budemo imali neku viziju i plan onda ce doci i rezultati.
Ovo je sada sve kratkorocno, jedne sezone sampioni, druge bez evrope, ova sada evropa, sve varira, nema tog kontinuiteta.
Danas je problem cala i igraci ali mislim da svi mi znamo da imamo vecih problema...
Nije ovu ali i to se znalo raditi 
-
nukleusmember
- Kontakt:
dajte vratite majkla da se raja malo ispuše☺
VVVBK
VVVBK
- Evolution87
- Kontakt:
hahhahahhhahaa a mrs tamonukleusmember je napisao/la:dajte vratite majkla da se raja malo ispuše☺
VVVBK
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Majkl vrati se sve ti je oprošteno. 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 apr 2017, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Bilo nas je koji smo govorili da ćemo halalit titulu, pa i status premijerligaša al da Kodro ostane i da uspostavi svoj sistem, ali većini je bio bitan instant bljesak, i da se mogu qrčit titulom na koju je ionako bačena sto i jedna mrlja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
mogao je reci, mozda je i rekao, ali kako onda da igraju? ako hoces kroz sredinu moras imat brzog napadaca i igraca koji zna proci i podvaliti loptu i igrati kontre, mi to nista nemamo.PitarBordo je napisao/la:Nema ovo veze sa zahvalnošću... Ti ne bi rekao svojoj ekipi na poluvremenu "daj prestanite sa nabijanjem i centriranjem visokih lopti pored ova dva ulična stuba u odbrani Krupe?"zlo87 je napisao/la:Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
To je recimo jedna stvar... Da ne pričamo da je povukao Dulju nazad kada smo trebali da napadnemo svim snagama i uvalimo drugi gol.
Na kraju će biti navijači opet krivi, kao što i sam Čala govori "pritisak" smeta igračima... Lol, kakav crni pritisak je bio danas? Nismo imali dvije šanse kako treba.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa šta je tačno onda funkcija Čale? Ako ovi igrači ne znaju bolje, šta tačno o radi? Osim što izjavljuje da navijači vrše pritisak koji nas košta bodove?zlo87 je napisao/la:mogao je reci, mozda je i rekao, ali kako onda da igraju? ako hoces kroz sredinu moras imat brzog napadaca i igraca koji zna proci i podvaliti loptu i igrati kontre, mi to nista nemamo.PitarBordo je napisao/la:Nema ovo veze sa zahvalnošću... Ti ne bi rekao svojoj ekipi na poluvremenu "daj prestanite sa nabijanjem i centriranjem visokih lopti pored ova dva ulična stuba u odbrani Krupe?"zlo87 je napisao/la:Šta očekujete od Ćale? Da od 12-13 igrača ganja i kup i ligu? Došao je kad je ekipa bila u rasulu, zaredao dosta pobjeda. Doduše u prvim utakmicama smo imali sreće, Krupa i Vitez. Sad nam se to sve vraća. Krupu smo dva putda pobjedili, prvi put kad je bio Hurtić nezasluženo, drugi put sretno lopta ušla u gol. Kaže pročitali Ćalu, a frajer nema igrače za druge postavke, normalno da će ga pročitat. Može igrati ovako kako igramo ili 4-3-3 kao u Tuzli. Nekad imamo sreće kao u prošloj poluszeoni, nekad nemamo kao ovu ligu 6. Svaki trener mora imati rezultatsku krizu, nije Ćala kriv što je Hurtić uvijek imao rezultatsku krizu. Dati podršku Ćali kako god bilo, to ste haman svi na pauzi pisali, sad pljujete po njemu. Malo više zahvalnosti, pitari.
To je recimo jedna stvar... Da ne pričamo da je povukao Dulju nazad kada smo trebali da napadnemo svim snagama i uvalimo drugi gol.
Na kraju će biti navijači opet krivi, kao što i sam Čala govori "pritisak" smeta igračima... Lol, kakav crni pritisak je bio danas? Nismo imali dvije šanse kako treba.
Samo Saraj'vo.
- Osttribine
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Ponovo generaliziraš. Ja te fino pitam jesi li ti psovao Husrefu? Tj. jesi ga ti tjerao? Pošto pričaš u prvom licu množine, dakle i sebe tu svrstavaš.Osttribine je napisao/la:Oprosti nisam te prepoznao, cuj u losem drustvu ili losem okruzenju, bezveze lazes sam sebe znas da smo takvi, dok ide dobro idu one to majstore kralju, treba mu ugovor dati na 5 godina i slicno, nakon par kikseva kakav on. Ja imam svoje misljenje i ti svoje, ne znam zasto pokusavas ovde nametnuti neku svoju istinu, kad svi znamo sta se vec godinama radilo i skandiralo sa tribina, jel to bila manjina ili vecina zavisilo je od situacije.
Nemoj da globalizuješ stvar, pričamo o tome da nikako ne možeš bolan reći da "ćemo je8avati Husrefu nakon 2 loše utakmice," ja recimo Ješiću nisam psovao, to što ja mislim da neko nije za posao koji radi ne znači da treba da mu psujem i ne možeš me ubjediti da sam ja jedini koji tako razmišlja.
A sta si ti forumski vodja neki ili sta da bih ja tebi odgovarao na pitanja, tvoj problem sto neces ili ne zelis da vidis neke stvari, eto kazes za Jesica nisi mu psovao ok, a psovao mu je gotovo cijeli Istok nakon tekme protiv Slobode, cak ga je neko i bakljom gadjao. Ne okrivljujem ja navijace za lose rezultate, i sam sam navijac, na Kosevu svaku i nekih 60,70% u gostima i ako sam duboko u tridesetim godinama, ali ne treba od nas kazem ti cvjecke praviti, evo lik ti je pisao i o upadanju navijaca na treninge, samaranje, skidanje dresova itd. manje vise o tome svi znamo. Istina bilo je i pozitivnih stvari i pjesama na treningu, ali sve po zaslugama.
DBR1987 je napisao/la:Ja vas ljudi fkt ne razumijem ......
Jel Cala doveden da spasi sta se spasit moze .... jeste ... da je bilo para dosao bi neki "jesic" vjerujte mi ....
Jel covjek trazio pojacanja .... nije ih dobio ... pa sta ocekujete vi ? Kone da nisu uradile jak prelazni rok bili bi u ligi za opstanak ....
Ja ga krivim samo ato npr danas ne pravi izmjenu odma na poluvremenu I ne baci sve karte u napad jer u ovoj situaciji se ide na sve ili nista, a covjek malo previse ide na "sigurno".
A to sto igraci ubacuju u sesnaesterac a svaki odbrambeni Krupe veci za glavu to su glupi igraci .... to sto Ahmet fula iz peterca go.... to sto nemamo pravog napadaca I sto Cala nema koga ubacit kao adekvatno rjesenje to nemojte Calu krivit vidjeli ste protiv Mladosti sta se desilo za 10min kad su standardni izasli .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Još 7 utakmica...pa tražiti ove sa Malte, San Marina, Andore da ih izvučemo.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja te fino pitam jesi li ti psovao Husrefu? Tj. jesi ga ti tjerao?Osttribine je napisao/la:A sta si ti forumski vodja neki ili sta da bih ja tebi odgovarao na pitanja, tvoj problem sto neces ili ne zelis da vidis neke stvari, eto kazes za Jesica nisi mu psovao ok, a psovao mu je gotovo cijeli Istok nakon tekme protiv Slobode, cak ga je neko i bakljom gadjao. Ne okrivljujem ja navijace za lose rezultate, i sam sam navijac, na Kosevu svaku i nekih 60,70% u gostima i ako sam duboko u tridesetim godinama, ali ne treba od nas kazem ti cvjecke praviti, evo lik ti je pisao i o upadanju navijaca na treninge, samaranje, skidanje dresova itd. manje vise o tome svi znamo. Istina bilo je i pozitivnih stvari i pjesama na treningu, ali sve po zaslugama.
Bježiš od odgovora. Ma vozdra, gora ja budala što trošim vrijeme na tebe.
Jeste sve su navijači krivi, i stalno tuku igrače i zato ne smiju da igraju na Koševu. 100%.
Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Said jos malo i morat ce sportski grudnjak nosit, da mu sise onako ne skacu vise...
1946~
@PitarBordo trenutna mu je funkcija da izvlači maksimum što i radi. To za pritisak ne treba biti nikakva izvlakusa, ali da ga ima, ima ga.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hajmo Cali i igracima ispunit zelju i da niko ne ode na narednu domacu utakmicu, nek igraju ispred praznih tribina, pa da vidimo ko ce bit tad kriv? Vjerovatno opet navijaci, jer nisu dosli?
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:
Zašto je ostao ako mu je ostala skupina amatera? Zašto je ušao u polusezonu sa 12 poluamatera? Zašto je stručni štab na kraju prelaznog roka dao zaključak da su zadovoljni sa ekipom?DBR1987 je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:Ja vas ljudi fkt ne razumijem ......
Jel Cala doveden da spasi sta se spasit moze .... jeste ... da je bilo para dosao bi neki "jesic" vjerujte mi ....
Jel covjek trazio pojacanja .... nije ih dobio ... pa sta ocekujete vi ? Kone da nisu uradile jak prelazni rok bili bi u ligi za opstanak ....
Ja ga krivim samo ato npr danas ne pravi izmjenu odma na poluvremenu I ne baci sve karte u napad jer u ovoj situaciji se ide na sve ili nista, a covjek malo previse ide na "sigurno".
A to sto igraci ubacuju u sesnaesterac a svaki odbrambeni Krupe veci za glavu to su glupi igraci .... to sto Ahmet fula iz peterca go.... to sto nemamo pravog napadaca I sto Cala nema koga ubacit kao adekvatno rjesenje to nemojte Calu krivit vidjeli ste protiv Mladosti sta se desilo za 10min kad su standardni izasli .....![]()
Eto on jadan natjerali ga da vodi skupinu amatera i on šta će morao tako da uradi. Pa to je i gore nego da je sam donosio odluke.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Bajroni, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Herpes, nedimmmm1337, trunks1946, Vanja8 i 82 gosta.