Naravno da nije crveni ali eto da nas pogura savez kao sto kazuQwerty90 je napisao/la:I dalje ne vjerujem za šta je Stanić dobio crveni ccc Čovjek nam je realno u najboljoj formi od svih igrača, koliko je samo upotrebljivih lopti dao Miroslavu uključujući i onu kod gola. Postoji li neka mogućnost da uložimo žalbu, da se makar smanji na 1 utakmicu kazne ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Puno bi nam značilo da imamo Stanića na raspolaganju za Tuzlu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma nije korektno da Široki igra u subotu s Čelikom a mi u nedjelju u Bijeljini.I sad mi s njima u srijedu.Izem ti NSBiH,em ionako oni odmaraju igrače a nama svaka utakmica bitna.Još ovaj sudac iz Ljubuškog svjesno nas ošteti za Stanića.Bit će preteško u srijedu.
Ovaj nas je danas iskasapio sa kartonima. U Tuzli mora poceti Radinovic i neki drugi igrac na desnom beku. Treba vec poceti moliti Boga da Ugljesa ima svoj dan u nedelju i da ce imati zelju da igra fudbal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Veca majstore, svaka ti dala 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Treba tražiti protivnika za prijateljsku sad za vikend.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
STA je ovo jel ovo Sloboda suspendovana....
Na čemu si zijanio opkladu?shminka je napisao/la:U ovakvom danu ni kazna u vidi grba manjeg sarajevskog kluba ne pada teško, bravo momci, bravo Željo!!!![]()
![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Sandokan87
- Kontakt:
Ko je menadjer Kjosevskom? Imam osjecaj da bih fasovao stotinu cireva na zeludcu ako bih procitao negdje da ce napustiti Zelju uz neko obestecenje od 400-500 000 eura... On nam je zlatna koka trenutno!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
ZubanovicSandokan87 je napisao/la:Ko je menadjer Kjosevskom? Imam osjecaj da bih fasovao stotinu cireva na zeludcu ako bih procitao negdje da ce napustiti Zelju uz neko obestecenje od 400-500 000 eura... On nam je zlatna koka trenutno!
Što se tiče Slobode, ne znam šta da mislim. Sigurno je da će nam se čitavu sedmicu puniti glava sa tim glupostima, jesu li platili, nisu li platili. Ne bi bilo loše uzeti bodove bez borbe jer me u ovom trenutku zanima samo rezultat, a to nam je najteža utakmica do kraja.
Slobode mi je žao, niti jedan klub ne zaslužuje takvu sudbinu, i nama su licence i tužbe godinama visile nad glavom ali vjerujem da će oni to riješiti.
Slobode mi je žao, niti jedan klub ne zaslužuje takvu sudbinu, i nama su licence i tužbe godinama visile nad glavom ali vjerujem da će oni to riješiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj skoka vukotica kod ovog gola krupe
Na ljeto kad prodamo vecu i lendrica ponudit krupi 50k eura i 20 % sljedeceg transfera, oni realno i ne mogu vise od tog uzet, tih 20 posto bi u buducnosti bilo otprilike 100 k eura, znaci 300 hiljada maraka njima, nema sanse da sami uzmu tolko za njeg
Samo vidim mnogi kazu trebalo bi obradovica dovest, ja ne bih ni marke dao za njeg
Na ljeto kad prodamo vecu i lendrica ponudit krupi 50k eura i 20 % sljedeceg transfera, oni realno i ne mogu vise od tog uzet, tih 20 posto bi u buducnosti bilo otprilike 100 k eura, znaci 300 hiljada maraka njima, nema sanse da sami uzmu tolko za njeg
Samo vidim mnogi kazu trebalo bi obradovica dovest, ja ne bih ni marke dao za njeg
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Jel ovo onaj Sanel sto su ga prozivali?
Bgm covjek moze postidit mnoge svojim akcijama...
svaka cast
- Neandertalac
- Kontakt:
Eh taj. Par poltrona sebi daje za pravo da određuju ko je Željovac, ko je čovjek, šta se smije a šta ne smije.irfo je napisao/la:
Jel ovo onaj Sanel sto su ga prozivali?
Bgm covjek moze postidit mnoge svojim akcijama...
svaka cast
A kad je poltron čovjek bio
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Do kraja prvo raznijet siroki
pa raznijet slobodu
pa raznijet zrinjski
Pa onda ko slag na tortu razbit pitare tri puta i proslavit duplu
pa raznijet slobodu
pa raznijet zrinjski
Pa onda ko slag na tortu razbit pitare tri puta i proslavit duplu
Jao smjesnih reakcija golmana viteza
a ovdje ga neki prizivali
a ovdje ga neki prizivali
Da se hoce okliznuti Zrinjski u Krupi. Jesu bolji tim,ali ona podloga ih je i prosle polusezone zeznula pa je x bio. Haman nisu sansu napravili. Nama fale bitni igraci. Ubio nas ovaj sudija da Bog da mu Bog pamet dao.
Ponudit masne premije igracima i strucnom stabu Krupe
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
+1Merhaba je napisao/la:Ponudit masne premije igracima i strucnom stabu Krupe
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.