FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordomen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 23 apr 2017, 23:09

@Pitar Bordo Sa svakim postom ostavljas gospodski utisak zbog avatra :D

Kud se mi svi ne drogiramo znali bi da nam ima lijeka
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 apr 2017, 23:09

i samo da pozdravim one što su prozivali sjever zbog toga što se ne skandira protiv Elvira.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:10

Bordomen je napisao/la:@Pitar Bordo Sa svakim postom ostavljas gospodski utisak zbog avatra :D
Samo za tebe:
slika
:kafa:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 23 apr 2017, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2017, 23:11

PitarBordo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Dobro sefe pdf Sarajevo :urnebes:
Nemoj biti dijete je8em mu. Okej razlikuju nam se mišljenja, hoćemo se do ujutro vrtiti oko istog? Dosta dva-tri kruga, ako imaš šta još da kažeš javi u PP, zovi na kafu, treba da ispišemo ovdje 10 stranica, a uopšte jedan drugog ne čitamo. Mani.
Kao sto kazes razlikuju nam se misljenja i to je sasvim ok, ali vidim svakog od forumasa "poklapas" i nameces svoje, jest ovo nije ono, pratimo svi nas klub i znamo ko smo i sta smo i kako se odredjene stvari oko naseg kluba godinama vrte u krug.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 23:11

Kako bi udovoljili stručnom štabu i igračima, odsad samo idemo u zdenku, samo smo tu potrebni, svugdje ostalo smo problem. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:13

Osttribine je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Dobro sefe pdf Sarajevo :urnebes:
Nemoj biti dijete je8em mu. Okej razlikuju nam se mišljenja, hoćemo se do ujutro vrtiti oko istog? Dosta dva-tri kruga, ako imaš šta još da kažeš javi u PP, zovi na kafu, treba da ispišemo ovdje 10 stranica, a uopšte jedan drugog ne čitamo. Mani.
Kao sto kazes razlikuju nam se misljenja i to je sasvim ok, ali vidim svakog od forumasa "poklapas" i nameces svoje, jest ovo nije ono, pratimo svi nas klub i znamo ko smo i sta smo i kako se odredjene stvari oko naseg kluba godinama vrte u krug.
Nedjelja mi je slobodan dan. Imam valjda pravo da iznesem mišljenje, rijetki su oni koji žele diskutovati, iako je ovo forum. Većina to primi k srcu i upali se ego.

Meni kad nešto smeta ja ću reći, pa ja sam ovdje posle pobjede nad Vitezom isto pričao, ako ništa barem poštuj što sam konstantan, ko me je8e ako nisam i u pravu, barem se držim skripte. :salut:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:15

joker90 je napisao/la:Otac, Sin i Duh Feminizirani!

slika
Trio fantastiko! :lol:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:21

slika

FKS in a nutshell :lol:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 apr 2017, 23:23

slika
Ma raja je više pukla od ove sezone! Vidim na ulici nekog da priča sam sa sobom i okreće se preko ramena ko izbezumljen - odmah znam da navija za FKS! Još koji kiks i raja će toliko pući, da i ovi ludi neće ni sa sobom htjeti da pričaju iz bojkota. Fuj!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:25

joker90 je napisao/la:
slika
Ma raja je više pukla od ove sezone! Vidim na ulici nekog da priča sam sa sobom i okreće se preko ramena ko izbezumljen - odmah znam da navija za FKS! Još koji kiks i raja će toliko pući, da i ovi ludi neće ni sa sobom htjeti da pričaju iz bojkota. Fuj!
Hajde de, prošle sezone nas je bilo 10 puklih, ove sezone se to pojačalo, sl. sezone će i ovi najokorjeliji i najoptimističniji popucati i onda ćemo svi imati tikove i dolaziti na Koševo masovno kad nema utakmice sjediti i galamiti na prazan travnjak i to... PTSPFKS
Pazi opis fotke
slika
Samo Saraj'vo.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 23 apr 2017, 23:29

DBR1987 je napisao/la:Pa sta je trebao rec imam krampe mozda valja 5 igraca ? .... jel trazio 5 igraca tj pojacanja na svim pozicijama ... NIJE IH DOBIO .... sta mu je ostalo na kraju .... nista kad je vec uzeo mora radit s tim sto ima .... ovdje Gvardiola da dodje Ahmet ce fulit opet prazan go ... sta ti je covjece smiri dozivljaj .... I NE NASJEDAJTE NA GLUPOSTI I NE TJERAJTE NAM TRENERA ....
Joj što ne mogu tu priču "ovdje Gvaridola da dođe," "ovdje Murinjo da dođe..." Cijela utakmica ti je bila dodavanje na štoperu po 2 minuta i onda nabij naprijed pa gdje padne... Ako ode u stranu centriraj (niti jedan nije kako treba bio), ako je u sredi Dulja šutira u 5 ljudi ispred sebe, čak je u jednoj situaciji i Guzu napucao... Nemamo igre uopšte, na kraju krajeva nisi pobjedio na Koševu od kako je počela Liga za Prvaka. Pročitali te svi. Šta je reć? Na kraju ti se trener gostujuće ekipe bukvalno izvinjava što ga nisi dobio na svom terenu, pa mene sramota samog sebe ocam.

I da trebao je izaći javno i reći kako stoje stvari, a ne prihvatiti skupinu poluamatera, a da ne pričamo da im je fizička sprema ispod nivoa dobrovljnog vatrogasnog udruženja.
Legendo pokusat cu jednostavno rec ovo.... razmisljas ko dijete fkt.....jesi li ikad cuo u svom zivotu cuo da neko iz kluba bilo kojeg a ne trener kaze "losi mi igraci ... krampe...poluamateri itd" "nemamo para za pojacanja ...nemamo plata....itd " nisi I neces ! Jer to se ne radi nikad ... iz x razloga koje nemam zivaca sa moba tipkat .... to se sve zna kao sto se zna kakva je situacija u ostalim klubovima tako I kod nas .....al to ti niko nikad priznat javno nece .....zaboravi to .....
Cala je bio najeftinije I najbrze rjesenje za trenera a provjereno .... ako ovo ne razumijes onda neznam ... nemoj zivjet u zabludi I budi mskar sretan da covjek daje sve od sebe to sto ljudi nezbsju pogodit prazan go nije do njega nije ih on doveo .... on mora rec da su spremni za javnost zamisli smijurije koha bi bila da kaze poslije priprena ovdje pojefinci nexnaju centrirat dodat itd .... daj smiri molim te .....ko navijac navijaca .... upires prstom u pogresnog covjeka ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 apr 2017, 23:34

MILAN STEPANOV!!
Odavno niko nije ovo napisao, nek ide sve u picku materinu! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:36

DBR1987 je napisao/la:Legendo pokusat cu jednostavno rec ovo.... razmisljas ko dijete fkt.....jesi li ikad cuo u svom zivotu cuo da neko iz kluba bilo kojeg a ne trener kaze "losi mi igraci ... krampe...poluamateri itd" "nemamo para za pojacanja ...nemamo plata....itd " nisi I neces ! Jer to se ne radi nikad ... iz x razloga koje nemam zivaca sa moba tipkat .... to se sve zna kao sto se zna kakva je situacija u ostalim klubovima tako I kod nas .....al to ti niko nikad priznat javno nece .....zaboravi to .....
Cala je bio najeftinije I najbrze rjesenje za trenera a provjereno .... ako ovo ne razumijes onda neznam ... nemoj zivjet u zabludi I budi mskar sretan da covjek daje sve od sebe to sto ljudi nezbsju pogodit prazan go nije do njega nije ih on doveo .... on mora rec da su spremni za javnost zamisli smijurije koha bi bila da kaze poslije priprena ovdje pojefinci nexnaju centrirat dodat itd .... daj smiri molim te .....ko navijac navijaca .... upires prstom u pogresnog covjeka ....

Imaš hiljade primjera gdje su treneri, tj. šefovi struke preuzimali odgovornost odmah nakon utakmice recimo ili nisu htjeli uopšte se prihvatati tima koji je osuđen na amaterizam.

I ti kontradiktoran, znaš da je tako, ali ja sam djete jer kažem da je to trebalo reći javno. Naravno da je trebao da kaže da pojedinci ne znaju centrirati, jer kornera ne znamo izvesti.

Svaka kriza svugdje u svijetu se svodi na trenera - šefa - onoga čija je zadnja, ove igre su Čalina odgovornost, hoće li Ahmetović biti kažnjen zato što je profulao onaj zicer? Da li je Hebibović kažnjen za sve propuštene zicere? Naravno da neće, jer se sam Čala doveo u situaciju da vodi ekipu sa 11 polufudbalera i ne znam kako da okarakterišem tipa Lelića ili Saida koji nije mogao da makar kilažu drži u normali.

Ako te neko dovede postaviš ultimatum - treba mi to i to na polusezoni, ako ne bude ja idem. A ne digli lika iz Općine, ništa mu nisu dali što je tražio i on još na kraju govori "ma dobra je ovo ekipa..." Ja Čalu obožavam kao legendu kluba, jer živimo u doba kada ih ima još samo nekoliko živih, ali ovo u sve ovo se sam doveo.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 23:40

joker90 je napisao/la:MILAN STEPANOV!!
Odavno niko nije ovo napisao, nek ide sve u picku materinu! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kako bi im brat lekciju održ'o. Jedini koji je Džemi na crtu stao. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 23:41

Ma ljudi dragi ovo je sve dobro jer mi bolje nismo ni zasluzili. Kad su obarali rekord bili su kraljevi, onda kad se pocelo gubiti bilo je pa dobili su lose ekipe, te na srecu....uvijek se neki izgovor kod nas nadje. Man Utd dovede Pogbu za 120M pa eno ih nece mozda u LP uci, i takvih primjera ima u Evropi koliko hoces.Ljudi potrose milione pa nista, a mi sa limitiranom ekipom i limitiranim igracima i evo za ove koji misle da je Cala los trener i sa losim trenerom treci na tabeli. Ako pratis ekipu, znas i vidis ko ti igra, valjda ti je jasno da je ovo VRH sto ova ekipa moze. Da Cala nije prihvatio da nas vodi rekli bi ma p.icka nece, eto koliko voli klub nece da dodje da vadi vruc krompir. Volio bih da ne osvojimo nista, da dodje neki drugi trener pa da citam ovdje s.vrsavanje na njega, da citam njegove izjave kako je dosao u najveci klub, kako ce Sarajevo ici na pobjedu svaku utakmicu, pa bih volio da startujemo sa par pobjeda u novom sampionatu i onda da nas krene lose kao sada, i da sjednem i uzivam kako ce te mu j.ebati sve redom ko god to bio a ako dodje i neko zvucnije pojacanje na ljeto u sta sumnjam da isto tako citam kako pljujete i njega. Kako vam ne dosadi????

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 apr 2017, 23:43

Priča se i danas što "legende" nisu preuzele klub 2010./2011. kad nam je najviše trebala pomoć, "oni gledaju samo svoj interes", "to su pichke"... tako se priča godinama. Eh sad da nas Čala nije preuzeo u septembru/oktobru poslije Hurtića, bila bi priča: "Čala je pichka". A sad pričate: "Nije ni trebao preuzimati kad je vidio u kakvom se stanju klub nalazi". A šta je trebao, pustiti da nas pljačkaju Ješići i njemu slični???

Pričali ste da Leliću treba dati šansu. Vidjeli smo danas Lelića, ustvari nije se vidio. Mislim da je on kopija Hebibovića.

Pričali ste Čala je zijeraš, a frajer danas izbaci lijevog beka, ubaci drugog napadača, e sad druga je stvar što Ahmet fula prazan gol ili što Bekić pogodi stativu.

Da se razumijemo, ima on mana, kao i svi mi, ali znajte da ako on ode doći će novi Jarni, Hurtić ili Ješić. Ako to želite onda vam svaka čast.
SARAJEVO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 apr 2017, 23:43

@hilmo sretan rodjendan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:44

uNbx je napisao/la:
joker90 je napisao/la:MILAN STEPANOV!!
Kako bi im brat lekciju održ'o. Jedini koji je Džemi na crtu stao. :lol:
Danas malo falilo da Džemu pregazim na onom parkingu... Zabio se u onaj telefon, stoposto na rezultati,com... Mogao mi haubu udubit' ocam. :D
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:46

fico je napisao/la:ali znajte da ako on ode doći će novi Jarni, Hurtić ili Ješić. Ako to želite onda vam svaka čast.
Želimo Husrefa ili Kodru ili Ljupka, ali ko nas je8e šta želimo, želimo mi i fudbal gledati na Koševu, al' nam ne daju. :kafa:
Samo Saraj'vo.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 23 apr 2017, 23:46

DBR1987 je napisao/la:Legendo pokusat cu jednostavno rec ovo.... razmisljas ko dijete fkt.....jesi li ikad cuo u svom zivotu cuo da neko iz kluba bilo kojeg a ne trener kaze "losi mi igraci ... krampe...poluamateri itd" "nemamo para za pojacanja ...nemamo plata....itd " nisi I neces ! Jer to se ne radi nikad ... iz x razloga koje nemam zivaca sa moba tipkat .... to se sve zna kao sto se zna kakva je situacija u ostalim klubovima tako I kod nas .....al to ti niko nikad priznat javno nece .....zaboravi to .....

Imaš hiljade primjera gdje su treneri, tj. šefovi struke preuzimali odgovornost odmah nakon utakmice recimo ili nisu htjeli uopšte se prihvatati tima koji je osuđen na amaterizam.

I ti kontradiktoran, znaš da je tako, ali ja sam djete jer kažem da je to trebalo reći javno. Naravno da je trebao da kaže da pojedinci ne znaju centrirati, jer kornera ne znamo izvesti.

Svaka kriza svugdje u svijetu se svodi na trenera - šefa - onoga čija je zadnja, ove igre su Čalina odgovornost, hoće li Ahmetović biti kažnjen zato što je profulao onaj zicer? Da li je Hebibović kažnjen za sve propuštene zicere? Naravno da neće, jer se sam Čala doveo u situaciju da vodi ekipu sa 11 polufudbalera i ne znam kako da okarakterišem tipa Lelića ili Saida koji nije mogao da makar kilažu drži u normali.

Ako te neko dovede postaviš ultimatum - treba mi to i to na polusezoni, ako ne bude ja idem. A ne digli lika iz Općine, ništa mu nisu dali što je tražio i on još na kraju govori "ma dobra je ovo ekipa..." Ja Čalu obožavam kao legendu kluba, jer živimo u doba kada ih ima još samo nekoliko živih, ali ovo u sve ovo se sam doveo.
Sve je kao sto kazes .... al sta da kazni danas 5 igraca zbog lose igre ko ce igrat drug moj ..... jednostavno nemas kvalitet u vecini .... ogranicen si da trljas konstantno iste igrace jer ti je I taj mrtav umoran amater bolhi nego onaj na klupi .... ovo ko ne vidi slijrp je pored svojih ociju ...... sbe sto se pokusava je dpadot ovu sezonu kako god privest kraju nsjbezbolnije moguce al nemozes to javno rec jer kopas grob ne sebi nego klubu .... limitirani smo drama I nemozrs sad ni juniore gurat jer je sami kraj vazan je svaki nod da bruka sto manja bude .... drug nems ti ko gols dat .... pojedinci bljesnu jednu pa ih nigdje 2 tekme ... ne nerviraj se ohladi glavu ... nije ovo nikom lako gledat .... idi prespavaj I pomiri se stim da je tako .... beze se svadjas sa rajom ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, mire971, napoleon72, rimljanin90, SHZ82 i 58 gostiju.