FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 23:47

PitarBordo je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
joker90 je napisao/la:MILAN STEPANOV!!
Odavno niko nije ovo napisao, nek ide sve u picku materinu! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kako bi im brat lekciju održ'o. Jedini koji je Džemi na crtu stao. :lol:
Danas malo falilo da Džemu pregazim na onom parkingu... Zabio se u onaj telefon, stoposto na rezultati,com... Mogao mi haubu udubit' ocam. :D
Džemo kad je čuo da će raji sa članskom bit jeftinija karta, doš'o u klub i izvadio na pokaz člansku Coloseuma, ni dan danas mu nije jasno što je mor'o platit 25 keka Zapad.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 23 apr 2017, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 23:47

fico je napisao/la:ali znajte da ako on ode doći će novi Jarni, Hurtić ili Ješić. Ako to želite onda vam svaka čast.
Želimo Husrefa ili Kodru ili Ljupka, ali ko nas je8e šta želimo, želimo mi i fudbal gledati na Koševu, al' nam ne daju. :kafa:
Jel ti znas koliko su puta Husrefa otjerali i sabotirali???

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:48

ado-hz je napisao/la:
fico je napisao/la:ali znajte da ako on ode doći će novi Jarni, Hurtić ili Ješić. Ako to želite onda vam svaka čast.
Želimo Husrefa ili Kodru ili Ljupka, ali ko nas je8e šta želimo, želimo mi i fudbal gledati na Koševu, al' nam ne daju. :kafa:
Jel ti znas koliko su puta Husrefa otjerali i sabotirali???
Ja njega i dalje želim. Samo rekoh da kažem momku da ja ne želim Hurtića ili Ješića... :D
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:50

uNbx je napisao/la: Džemo kad je čuo da će raji sa članskom bit jeftinija karta, doš'o u klub i izvadio na pokaz člansku Coloseuma, ni dan danas mu nije jasno što je mor'o platit 25 keka Zapad.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Gušim se
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 apr 2017, 23:50

Ja ću samo reći šta se sjećam iz zadnjeg mandata Husrefa. Nikada nije rekao poslije kiksa ja sam kriv ili preuzimam odgovornost za ovo danas.
SRETAN BROJ - 1725

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 23:52

Brate moj ako tebe neko 2 puta za.J**+, jednom ti namjesti zvrcku da ne ti ne ode 7 igraca da igra protiv Basela i buklavno ni krivog ni duznog ga smijene uz to ga isplate da bi sto prije otisao. Zatim zadnji put mu nastimaju da je bolestan kao sto vjerovatno i jest al ga otjeraju kao zadnjeg kera. Pa samo budala moze doci treci put da bude trener kluba koji ce ga opet popisati, a mislim da Hus nije tolika budala tj nadam se jer to nije zasluzio.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 apr 2017, 23:54

ado-hz je napisao/la:Brate moj ako tebe neko 2 puta za.****, jednom ti namjesti zvrcku da ne ti ne ode 7 igraca da igra protiv Basela i buklavno ni krivog ni duznog ga smijene uz to ga isplate da bi sto prije otisao. Zatim zadnji put mu nastimaju da je bolestan kao sto vjerovatno i jest al ga otjeraju kao zadnjeg kera. Pa samo budala moze doci treci put da bude trener kluba koji ce ga opet popisati, a mislim da Hus nije tolika budala tj nadam se jer to nije zasluzio.
Husref je teški bolesnik za klubom, ne možemo ni pojmit šta je njemu Saraj'vo u životu. Ako bude živ kad odu klošari i hijene iz kluba, doće on pjevajući na klupu opet.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:55

Ma to koga mi želimo i šta želimo vode ne pije, ako Ihtijarević doćeka ljeto u FKS ništa novo nećemo vidjeti... Vidjeti ćemo igrače tipa Lelić i Livak koji su donijeli očigledno prevagu FK Sarajevo. Eh takve ja očekujem "prinove" i na kraju sezone. A osim Saida i Dulje mislim da će teško ko biti "otjeran," osim ako neko sam ne ode negdje.
Samo Saraj'vo.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 23 apr 2017, 23:55

Uredu, nećemo bit prvi, da li je sada vrijeme da u ovo utakmica do kraja guramo mlade igrače, da se vidi na čemu smo što se tiče akademije. Danas krupa sa pola igrača mlađih od 21. Majku mu zar su njihova djeca bolja od naše.
Čali puna podrška, znalo se da će ekipa vremenom pasti sa ovim tempom. Sezonu završit sa kupom, dobijanjem barem 3 nova igrača iz akademije i za mene će sezona biti uspješna.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2017, 23:56

Nemamo poraza u ligi 6. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 apr 2017, 23:58

haris004 je napisao/la:Uredu, nećemo bit prvi, da li je sada vrijeme da u ovo utakmica do kraja guramo mlade igrače, da se vidi na čemu smo što se tiče akademije. Danas krupa sa pola igrača mlađih od 21. Majku mu zar su njihova djeca bolja od naše.
Čali puna podrška, znalo se da će ekipa vremenom pasti sa ovim tempom. Sezonu završit sa kupom, dobijanjem barem 3 nova igrača iz akademije i za mene će sezona biti uspješna.
Mislim da neće juniori ulaziti jer Čala i nije pretjerano radio sa istima tako da nemaju baš mnogo dodira sa ovom ekipom... Mada obzirom da je treće mjesto zacementirano na svim utakmicama osim možda derbija bih od prve barem jednog juniora stavio... Ali da se izađe i kaže "ne možemo do titule, okrećemo se slijedećoj sezoni i radu s mladićima."

Ali ne u nas se o sl. sezoni razmišlja u avgustu.
Samo Saraj'vo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 apr 2017, 23:59

Znam ja brate ko je Hus, znam ga licno. Evo da malo spustimo tenzije oko kluba da ispricam jednu anegdotu. Igrali smo prijateljsku utakmicu protiv Kiseljaka u Kiseljaku. Vise ni ne sjecam koja bi to mogla biti godina al evo mozda se neko sjeti. To je bilo kad se Dzemica vratio iz Levekrusena ili Osnabrucka na posudbu kod nas, ono nesto par mjeseci. I poslije utakmice na tribinama sam ostao da sjedim sa Husrefom i tadasnjim trenerom Kiseljaka Amirom Japaurom. Nesto se njih dvojica zezaju i kaze njemu Amir, sta ces Husrefe sad za subotu, hoces li pustiti Jedinstvo da ostane u ligi. Znas da je to drzavni interes. Znaci od rijeci do rijeci ovo pisem kako je bilo, a na to ce Husref :
Ustade, uhvati se za onu stvar rukom i rece : Boli me qurac za drzavni interes Amire mi cemo da ih pobijedimo :D :D :D :D :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 00:00

ado-hz je napisao/la:Znam ja brate ko je Hus, znam ga licno. Evo da malo spustimo tenzije oko kluba da ispricam jednu anegdotu. Igrali smo prijateljsku utakmicu protiv Kiseljaka u Kiseljaku. Vise ni ne sjecam koja bi to mogla biti godina al evo mozda se neko sjeti. To je bilo kad se Dzemica vratio iz Levekrusena ili Osnabrucka na posudbu kod nas, ono nesto par mjeseci. I poslije utakmice na tribinama sam ostao da sjedim sa Husrefom i tadasnjim trenerom Kiseljaka Amirom Japaurom. Nesto se njih dvojica zezaju i kaze njemu Amir, sta ces Husrefe sad za subotu, hoces li pustiti Jedinstvo da ostane u ligi. Znas da je to drzavni interes. Znaci od rijeci do rijeci ovo pisem kako je bilo, a na to ce Husref :
Ustade, uhvati se za onu stvar rukom i rece : Boli me qurac za drzavni interes Amire mi cemo da ih pobijedimo :D :D :D :D :D
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2017, 00:00

Ako sad nije vrijeme za đecu da dobiju priliku, ali ne u sudijskoj nadoknadi, mada bi i to bio iskorak s obzirom koliko sad (ne) igraju, ja ne znam kad će bit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2017, 00:03

uNbx je napisao/la:Ako sad nije vrijeme za đecu da dobiju priliku, ali ne u sudijskoj nadoknadi, mada bi i to bio iskorak s obzirom koliko sad (ne) igraju, ja ne znam kad će bit.
Nece se odstupiti od stava ''sve dok ima nade'' mada bi mozda i ja povukao rucnu, treba utakmice prije finala odmoriti najbolje, sumnjam da ce Cala to uciniti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 apr 2017, 00:03

Čala je ovo sve do sada izvadio. Ako se vrate neki tipa Hurtić biti ćemo sretni i što ćemo igrati ligu za opstanak. Uz Čalu nam barem ne pjevaju po Koševu, Tiki tiki tambu.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 00:04

MortemHz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Ako sad nije vrijeme za đecu da dobiju priliku, ali ne u sudijskoj nadoknadi, mada bi i to bio iskorak s obzirom koliko sad (ne) igraju, ja ne znam kad će bit.
Nece se odstupiti od stava ''sve dok ima nade'' mada bi mozda i ja povukao rucnu, treba utakmice prije finala odmoriti najbolje, sumnjam da ce Cala to uciniti.
Taj stav je Slobodu prošle sezone koštao oba trofeja na kraju. Nije bila direktno ista situacija, ali to ciljanje na dva fronta "sve dok ima nade."

Što kaže uNbx ako sad nije ne znam kad će biti.
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 apr 2017, 00:07

Čali je vrijeme da počne štediti ekipu za kup i da se sva snaga baci na osvajanje kupa. Mi na dva fronta ne možemo izdržati, to svi vide.
SRETAN BROJ - 1725

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 apr 2017, 00:07

Izjavio je Ćala da se treba okrenuti finalu, što i podržavam.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 apr 2017, 00:07

joker90 je napisao/la:MILAN STEPANOV!!
Odavno niko nije ovo napisao, nek ide sve u picku materinu! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kad i gdje ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Vanja8 i 41 gost.