Vidjeti ćemo protiv Radnika da li se okrenuo. Ja se iskreno nadam da će još ove sedmice priključiti treniranju s prvim timom najbolje pojedince iz juniora.zlo87 je napisao/la:Izjavio je Ćala da se treba okrenuti finalu, što i podržavam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Ako ste jučer gledali reprizu Metaleghe - Mladost, izvodi igrač Metaleghea aut i dere se Amidžaaa
u Metalegeu ima igrač kojeg suigrači zovu amidža 
SRETAN BROJ - 1725
Kuca se pravi od temelja, a ja mislim da su nama temelji opasno poljuljani. Prvenstveno mislim da se pod hitno treba pozabaviti akademijom jer ako to propadne propali smo onda ko kauc. Tamo je izgleda ove stalo od gradnje do svega ostalog. Nista se ne desava, niti idu na neke turnire, niti se sta pise, ama bas nista. Igraci nam odlaze na probe, posudbe, uzimaju ispisnice kako hoce. Tu meni nesto opasno smrdi. A sto je najgore mladog igraca ni nba vidiku prvog tima, kao ima ih spominju se al.....Gledam sad tabelu kadeta i juniora, kone prve i tamo i vamo, a mi se busamo akademijom. Daj boze da izadje na dobro ovo sve.
Ma kakve nade ba, vala ako neko još uvijek gaji nadu za titulu, treba ga u Fojnicu poslat dvije godine na rehabilitaciju.MortemHz je napisao/la:Nece se odstupiti od stava ''sve dok ima nade'' mada bi mozda i ja povukao rucnu, treba utakmice prije finala odmoriti najbolje, sumnjam da ce Cala to uciniti.uNbx je napisao/la:Ako sad nije vrijeme za đecu da dobiju priliku, ali ne u sudijskoj nadoknadi, mada bi i to bio iskorak s obzirom koliko sad (ne) igraju, ja ne znam kad će bit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Halalosum!Mokes je napisao/la:Kad i gdje ?joker90 je napisao/la:MILAN STEPANOV!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Kuca se pravi od temelja, a ja mislim da su nama temelji opasno poljuljani. Prvenstveno mislim da se pod hitno treba pozabaviti akademijom jer ako to propadne propali smo onda ko kauc. Tamo je izgleda ove stalo od gradnje do svega ostalog. Nista se ne desava, niti idu na neke turnire, niti se sta pise, ama bas nista. Igraci nam odlaze na probe, posudbe, uzimaju ispisnice kako hoce. Tu meni nesto opasno smrdi. A sto je najgore mladog igraca ni nba vidiku prvog tima, kao ima ih spominju se al.....Gledam sad tabelu kadeta i juniora, kone prve i tamo i vamo, a mi se busamo akademijom. Daj boze da izadje na dobro ovo sve.
Samo Saraj'vo.
Nejoker90 je napisao/la:Halalosum!Mokes je napisao/la:Kad i gdje ?joker90 je napisao/la:MILAN STEPANOV!!
Dobio si opkladu, mora se to ispostovati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja bih volio Rastodera, ali on je na posudbi, nije gori od Bekica.PitarBordo je napisao/la:Vidjeti ćemo protiv Radnika da li se okrenuo. Ja se iskreno nadam da će još ove sedmice priključiti treniranju s prvim timom najbolje pojedince iz juniora.zlo87 je napisao/la:Izjavio je Ćala da se treba okrenuti finalu, što i podržavam.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma probati izgurati ovaj Kup, dati im još malo prostora da se svi saberu jer vremena je malo preostalo a onda podvući crtu i vidjeti šta i kako. Rezultat je taj koji se traži i od kojeg zavisi svačije prisustvo u klubu i prema tome se odrediti bez obzira na simpatije. Manje više sve unazad rečeno a ja hoću u kupu dvije "pogibljene utakmice", krv i znoj i muda do poda da se mogu bar malo nadati. 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Časti šejha kad se vrati iz Banovića i ja ću smatrati da je opklada ispoštovana.Mokes je napisao/la: Ne![]()
Dobio si opkladu, mora se to ispostovati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
treba biti strpljiv, i dati momcima malo vremena da se uigraju. 
- PitarBordo
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:treba biti strpljiv, i dati momcima malo vremena da se uigraju.
Samo Saraj'vo.
Al sad se smijem kako smo mi cudna sorta i kako nemamo sto je najvaznije strpljenja. Evo nekoliko primjera, Adis Jahovic je kod nas grijao klupu vecinom, a kad je i nekad ulazio ili pocinjao od pocetka da igra bio je kloc. Sad igra u Turskoj i vrijedi 1milion i povremeni je reprezentativac Makedonije.
Nemanja Mijuskovic, kod nas nikad nije dobio neku priliku, igrao za Vardar sad igra u Kazastanu, isto tako reprezentativac CG, odlican stoper.
Damir Kojasevic, vecina ce reci dobar al ima i onih koji su mu hebali mater i mozda jedna cekali da ide i vide mu ledja jer je toboze puno peglao loptu i bio skrt. Danas standardni reprezentativac CG.
Asmir Suljic, isto vazi kao za Kojasevica, danas standardan u Videotonu, i mozda moguci buduci reprezentativac Madjarske.
I tako bi se moglo nabrajati do sutra...hocu da kazem da se nekad mora istrpiti neko ako se vidi da je talenat a ne tjerati ga nakon par losih tekmi. Kad kazem tjerati to mislim i na nas navijace da trebamo imati strpljenja sa njih a jos vise se to odnosi na struku na ko god bio danas sutra trener.
Nemanja Mijuskovic, kod nas nikad nije dobio neku priliku, igrao za Vardar sad igra u Kazastanu, isto tako reprezentativac CG, odlican stoper.
Damir Kojasevic, vecina ce reci dobar al ima i onih koji su mu hebali mater i mozda jedna cekali da ide i vide mu ledja jer je toboze puno peglao loptu i bio skrt. Danas standardni reprezentativac CG.
Asmir Suljic, isto vazi kao za Kojasevica, danas standardan u Videotonu, i mozda moguci buduci reprezentativac Madjarske.
I tako bi se moglo nabrajati do sutra...hocu da kazem da se nekad mora istrpiti neko ako se vidi da je talenat a ne tjerati ga nakon par losih tekmi. Kad kazem tjerati to mislim i na nas navijace da trebamo imati strpljenja sa njih a jos vise se to odnosi na struku na ko god bio danas sutra trener.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 apr 2017, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
ispo je celikMortemHz je napisao/la:
- PitarBordo
- Kontakt:
Naš problem je što smo kao klub na istom nivou tamo gdje smo bili te 2014. kad je došao Tan. Znači mi ostali isti, isti princip rada, isto sve, a drugi su napredovali. Prije 7-8 godina se znalo da su u vrhu Sarajevo, Željo, Zrinjski i Široki. Radnik je bio klub koji je 5 na Koševu primao. Danas to nije to, Krupa je primjer pravog kluba, tu je Radnik, tu je Mladost... klubovi sa zdravim upravama i planom da idu naprijed. Mi ostali na istom mjestu, i ako se ne maknemo, prešišat će nas ovi "mali" klubovi.
Ja lično trenera ne bih mijenjao. Ne zato što je Čala neki trenerski mag jer realno nije, nego zato što nakon Čale nećemo dobit' ni Husrefa ni Kodru ni Ljupka, nego Jovića, Starčevića, Musu, Kur.čubića itd. Najviše mi je od svih žao one propuštene šanse sa Ljupkom, zbog neke montirane slike otjeraš prvaka Evrope (a i da nije montirana, ko se 90-tih u Srbiji smio okrenut protiv Arkana? Trener se slikao s vođom navijača, uz to i velikim mafijašem. Ništa novo). Ono što je istina je, da nama neće valjat' nijedan od tih trenera kad kiksa par utakmica, i to je realnost, nek' priča ko šta hoće. Čala svakako ima svojih grešaka kao i svako, i prvi bih mu se zahvalio za ovu sezonu i uručio mu otkaz kad bih znao da dolazi stručnjak tipa Husrefa, Hadžibegića, Prosinečkog, Ljupka Petrovića... a znam da od tih imena nema ništa. Jedino se Husrefu možemo nadat mada su i za to šanse vrlo male. A ako ću gledat Dragana "marker" Jovića, "čičkovo ulje-kosica" Varešanovića, i slične kvazistručnjake, bolje ostavit Janjoša al' dovest prave igrače. Kapitalce a ne ublehe kao Almira Bekića.
P.S. Volio bih da Janjoš u narednoj utakmici uvede Liivaka i pusti ga 90 minuta. Dozivam ga cijeli meč s istoka jbt, sve se nadam da ćemo i tog momka vidjet. Barem da znamo na čemu smo s njim, možda momak zna lopte, iz ovih 100njak minuta nismo mogli vidjet ništa.
Ja lično trenera ne bih mijenjao. Ne zato što je Čala neki trenerski mag jer realno nije, nego zato što nakon Čale nećemo dobit' ni Husrefa ni Kodru ni Ljupka, nego Jovića, Starčevića, Musu, Kur.čubića itd. Najviše mi je od svih žao one propuštene šanse sa Ljupkom, zbog neke montirane slike otjeraš prvaka Evrope (a i da nije montirana, ko se 90-tih u Srbiji smio okrenut protiv Arkana? Trener se slikao s vođom navijača, uz to i velikim mafijašem. Ništa novo). Ono što je istina je, da nama neće valjat' nijedan od tih trenera kad kiksa par utakmica, i to je realnost, nek' priča ko šta hoće. Čala svakako ima svojih grešaka kao i svako, i prvi bih mu se zahvalio za ovu sezonu i uručio mu otkaz kad bih znao da dolazi stručnjak tipa Husrefa, Hadžibegića, Prosinečkog, Ljupka Petrovića... a znam da od tih imena nema ništa. Jedino se Husrefu možemo nadat mada su i za to šanse vrlo male. A ako ću gledat Dragana "marker" Jovića, "čičkovo ulje-kosica" Varešanovića, i slične kvazistručnjake, bolje ostavit Janjoša al' dovest prave igrače. Kapitalce a ne ublehe kao Almira Bekića.
P.S. Volio bih da Janjoš u narednoj utakmici uvede Liivaka i pusti ga 90 minuta. Dozivam ga cijeli meč s istoka jbt, sve se nadam da ćemo i tog momka vidjet. Barem da znamo na čemu smo s njim, možda momak zna lopte, iz ovih 100njak minuta nismo mogli vidjet ništa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: alacious, laznokrilo, napoleon72, OzmoodPinglewood, soe, zagorski i 39 gostiju.