FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Inače ovo nam je peti crveni ove sezone:
- Senad Husić protiv Sarajeva
- Adnan Šećerović protiv Zrinjskog
- Jovan Blagojević protiv Viteza (3 utakmice suspenzije)
- Semir Kerla protiv Sarajeva
- Srđan Stanić protiv Radnika
- Senad Husić protiv Sarajeva
- Adnan Šećerović protiv Zrinjskog
- Jovan Blagojević protiv Viteza (3 utakmice suspenzije)
- Semir Kerla protiv Sarajeva
- Srđan Stanić protiv Radnika
Evo tekme na BHT ko je propustio 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ali sta bi Stanicu danas da ono uradi. Dva puta zaredom ostajemo sa igracem manje u 70 minuti i protivnici nam ne mogu nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad smo kod krupe Svaka cast im na bodu sa malenim, Cak su po zavrsetku psovali Vukoticu on im uzvratio pesnicom prema gore...Vrjedna pobjeda znaci ce nam puno, e sad igramo kup, Nema prostora za kalkukacije idemo izbacit Siroki i u Finale mlatnut Malezijce s Koseva... VECA MIROOMerhaba je napisao/la:Ponudit masne premije igracima i strucnom stabu Krupe
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Vukotic je masina samo takva.
-
risingforce
- Kontakt:
Vukotica moramo dovesti pod svaku cijenu, momak je prava masina a ima tek 21 godinu...
Kad sam vidio da dulja-bulja psuje Vukoticu , tako mi je bilo drago...prvo jer sam znao da ce proradit inat te da ga nece zabiti , drugo jer ce to Vuku biti jos veci motiv da dodje u sarajevski Zeljeznicar i isprska malene prvom prilikom...
Evo prijedloga , neka ponude Krupi 50 hiljada maraka da zapnu protiv Zrinjskog i jos 50 hiljada maraka na kraju sezone za Vukotica uz 20posto od narednog transfera
Evo prijedloga , neka ponude Krupi 50 hiljada maraka da zapnu protiv Zrinjskog i jos 50 hiljada maraka na kraju sezone za Vukotica uz 20posto od narednog transfera
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Cuj psovali Vukoticu [emoji38] [emoji38]
Ma papak dulja-bulja, baja na domacem terenu hahahaha
Debilizam od strane dulje i navijaca sa istoka kad je vukota ulazio u tunel vredjali ga on na to pesnicu pokazo i cao..LjoZee je napisao/la:Cuj psovali Vukoticu [emoji38] [emoji38]
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Što se tiče Vukotićevog transfera, Draško Ilić i burazer mu Dragomir se sigurno neće zajebati kad su pare u pitanju. To su maheri za pare samo takvi (mada su doooosta mutni, pogotovo u kontekstu jakih političkih veza u RS). Vjerujem da će postavit takvu cijenu za njega za koju nijedan ozbiljniji tim iz lige (tu ubrajam nas, pitare i Zrinjski) nije spreman da rizikuje.
Decembar prošle godine:
Decembar prošle godine:
SportSport.ba je kontaktirao i glavnog "krivca" za nevjerovatni uspon Krupe, prvog čovjeka ovog kluba Dragomira Ilića koji je istakao: "Drago nam je što se naši igrači povezuju sa takvim klubom kao što je Željezničar, no u ovom trenutku je Vukotićev odlazak u Želju ili neki drugi bh. klub nemoguća misija. Profesionalnim ugovorom je vezan za Krupu do ljeta 2019., a njegove igre u inostranstvu nisu prošle nezapažene i ako bi napuštao klub onda će vjerovatno karijeru nastaviti van granica Bosne i Hercegovine. Nikakvih službenih ponuda od Želje nije bilo".
Vukotić je dosta nerealna opcija, Šerbečić puno realnija.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
A najbolja opcija naš Moke 
Re: RE: Re: FK Željezničar
To svakako, od iduce godine pod moranjebraco je napisao/la:A najbolja opcija naš Moke
Poceo Vukotic brat da lajka Zeljine slike po instagramu.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 apr 2017, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Još par koraka i na ciljnoj smo ravnini, vrpca čeka. Još samo malo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne vidjeh da neko napisa da smo i matematicki osigurali evropu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Idemo ludo, idemo jako... 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Zna li neko koliko možemo europskih utakmica odigrati na Grbavici? Format LP i EL bi se od ove sezone trebao mijenjati? Da li naša kategorija stadiona dozvoljava da se min. tri europske utakmice odigraju?
"Truth begins in lies."
Tabela sa utakmicama pod vodstvom Slave Petrovića:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.