FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo Rova imao dvije 100% prilike.... U drugom poluvremenu ulazi visca i to ce da bude kraj za Travnik 
- samir_tm87
- Kontakt:
penal!!
Jao evo i Rovcanin izgleda promasio dvije 100% sanse. Pa ako mislimo pobjedivat i na strani moraju se vako sanse davat! :S
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Penal
tooooooooooooooooo
tooooooooooooooooo
Zadnja izmjena: blueman-TM87, dana/u 14 avg 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
penaaaaaaaal za nas, jos jedan zuti za njih, Lazar oboren !
2-1 Zeba!
2-1 Zeba!
Zadnja izmjena: defender, dana/u 14 avg 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ga aBd 2-1 Zajko Zeba 
p.s. 2-1
p.s. 2-1
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 14 avg 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
-
Artur Rembo
- Kontakt:
ne seri! penaldrop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0![]()
Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
ZEBA!!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ZAJKOOOOOOOOOO ZEBAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- fanatic1991
- Kontakt:
ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tooooooooooooooo 2 1
nista nije gotovo

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zeeeeeeeba (kako kaze komentator)... 2-1... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Drugi način
- Kontakt:
Ideeemooooooooooooooo
ma odbij...ovo se treba razbiti u prvom poluvremenu sa 3-0 da smo kakva jaka ekipa, a ne stizati ko zadnji davljenik **** Travnika...dosta više tog pristupa.Artur Rembo je napisao/la:ne seri! penaldrop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0![]()
Dakle, halali Huso materi...a jesmo se prokurcili ,te sigurna 3 boda qurci palci i slicne price...mi beton,ovo-ono.
Jbt Travnika ne mogu pobjediti i vazda ista ofirna prica i vadiona: kmeee papci,siledžije ,tukli nas ko žene,a mi jadnici nismo takvi i necemo da uzvratimo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ZEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
idemo preokrenuti rezultat
idemo preokrenuti rezultat
Aj sto nemogu ovih kvazinavijača, kad je dobro tu smo, kad je loše opali drvlje, kamenje ...
1996
drop je napisao/la:Ništa od bodova danas izgleda, umjesto da pokušamo izjednaciti mi još dublje tonemo i gubimo 2-0![]()
mozete li malo lakse sa ovako glupim postovima....
sad slavite lazu sto je penal izborio...
Por que ? Por que somos los mejores...
- blueman-TM87
- Kontakt:
make je napisao/la:Željovac je napisao/la:Mi izgleda samo želimo da imamo ekstra ekipu. Ovo je jadno.
ajd sad ti pocni laprdati, ne znas dvije recenice kako treba sastaviti...
samo postove nabijas![]()
![]()
![]()
dobro te vise
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 14 avg 2010, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.