FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nista preseliti se na Otoku nema nam druge. Kuci smo sve bodove prosuli!
- escobarpablo
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:treba biti strpljiv, i dati momcima malo vremena da se uigraju.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Ma vala ove slabije utakmice mozemo komotno dole igrati,ako nista bolja ce atmosfera biti,.,Sarajlijica1946 je napisao/la:Nista preseliti se na Otoku nema nam druge. Kuci smo sve bodove prosuli!
Kad sam jucer vidjeo ono sablasno Kosevo,da ima 10 milja prazno izgleda a kamoli jucerasnja 1500 mozda.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
nukleusmember
- Kontakt:
možda da zamolimo rahmetulaha da se skine?da bude makar od neke koristi,prihvatio bi ga objeručke majke mi moje,spremniji je od sise sigurno
VVVBK
VVVBK
Ovo, ovo i samo ovo. Takozvani "treneri" u akademiji ne znaju stvoriti igraca za prvi tim, fizikalije i tehnike.fico je napisao/la:Ok je 3. mjesto i finale Kupa, ali u kakvoj konkurenciji? Šta će biti ako se sljedeće sezone Radnik i Mladost pojačaju? Šta će biti ako se Željezničar i Zrinjski pojačaju? Ko će nas pojačati? Nije problem što se nemaju milioni kao 2014., problem je što nam Faruk Ker Ihtijarević dovodi igrače. I da imamo pare njemu bi uvalio neko Cezara ili Kramara. Evo sad su mu uvalili Lelića. Problem je što treneri u Akademiji ne mogu napraviti igrača za prvog tima. Problem je što nam u Akademiji rade neznalice. Problem je što nam kojekakvi menađeri odvode djecu. Da li je istina da Čataković ne igra u Trencinu i zašto nije stavljena klauzula da posuđeni igrač mora igrati minimalno 45. minuta? Ko je za to kriv?
Problem je što nema nikakvog sistema. Najodgovorniji za sportski segmenat je Ihtijarević i on mora snositi odgovornost.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema se gdje loza ispruziti.mma_hz je napisao/la:Ma vala ove slabije utakmice mozemo komotno dole igrati,ako nista bolja ce atmosfera biti,.,Sarajlijica1946 je napisao/la:Nista preseliti se na Otoku nema nam druge. Kuci smo sve bodove prosuli!
Kad sam jucer vidjeo ono sablasno Kosevo,da ima 10 milja prazno izgleda a kamoli jucerasnja 1500 mozda.
Ne mozes kriviti ljude sto nisu dosli ono da gledaju al nikako.
Ma ko je znao da ce ono biti,mada je drugo poluvrijeme bilo na momente izuzetno gledljivo Bgm.
FK SARAJEVO.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bilo je zanimljivo kad leze Krupini i citava tribina ustane.. to si u pravu. Niko da spomene da se nije moglo pet minuta igrati da neko njihov ne prelezi bar minutu.mma_hz je napisao/la:Ma ko je znao da ce ono biti,mada je drugo poluvrijeme bilo na momente izuzetno gledljivo Bgm.
Cuj kako su mogli znati. Pa od Viteza prve tekme ti je isto sve.
- muhamedhulk
- Kontakt:
O odnosu kluba prema igracima govori podatak da je Catak sam placao sve obaveze oko lijecenja povrede. Logicno onda da djeca hoce ici odavde, negdje drugo ce ih cijeniti, dati im priliku..a kod nas nije tako ocigledno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Crnkić je dobar igrač
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel tako nesto uopste moguce!muhamedhulk je napisao/la:O odnosu kluba prema igracima govori podatak da je Catak sam placao sve obaveze oko lijecenja povrede. Logicno onda da djeca hoce ici odavde, negdje drugo ce ih cijeniti, dati im priliku..a kod nas nije tako ocigledno.
Pa Mihojević spada više u mlade nego iskusne igrače.belosevic28 je napisao/la:Mi trebamo dovesti Krupu. Tj. Njihovog ili nekog slicnog trenera koji ima damu dati sansu mladim igracima, zatim Jasaravica, Redzica, i jos par mladih igraca. Vukotic je Jap Stam za naseg izvikanog MIhojevica, ali mi je haman pa pogan, nesto tersa, ku.rci se...nek ide u KazahstanDati sansu mladim igracima itd itd itd.
Dobro neko rece, jedva cekam narednu sezonu, pa da citam i slusam ''Od naredne sezone potpuni remont'' !
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako Bekic bude slijedecu na klupi a ne Hadzic, ja cu se zapitati sta se desava sa Calom!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
On voli Sarajvo pravi je hordas, denis comor jedan je od nas. Steta sto se povrijedi, mogli smo i dobit. Brz oporavak legendo, juce vise uradio za nas, nego mnogi nasi igraci

1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba nam jos jedan Denise.ThrillerHz je napisao/la:On voli Sarajvo pravi je hordas, denis comor jedan je od nas. Steta sto se povrijedi, mogli smo i dobit. Brz oporavak legendo, juce vise uradio za nas, nego mnogi nasi igraci![]()
Ne moze brat Istocne tribine ni nacrtane, bjezao je sa desne strane u veznu liniju.
Ovo fkt tacno!?muhamedhulk je napisao/la:O odnosu kluba prema igracima govori podatak da je Catak sam placao sve obaveze oko lijecenja povrede. Logicno onda da djeca hoce ici odavde, negdje drugo ce ih cijeniti, dati im priliku..a kod nas nije tako ocigledno.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Juce prvi put u karijeri Comor dozivio da mu istok skandiraSarajlijica1946 je napisao/la:Treba nam jos jedan Denise.ThrillerHz je napisao/la:On voli Sarajvo pravi je hordas, denis comor jedan je od nas. Steta sto se povrijedi, mogli smo i dobit. Brz oporavak legendo, juce vise uradio za nas, nego mnogi nasi igraci![]()
![]()
Ne moze brat Istocne tribine ni nacrtane, bjezao je sa desne strane u veznu liniju.
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:

I ovi ne znaju da če treneri više para zaraditi ako su tu i roditelji. Uopće nemaju nos za biznis. Trebamo im poslati nekog iz Akademije da ih nauči kako se to radi.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To je prava stvar, sve posutati i roditelje i menadere kakva su to bagra!PitarBordo je napisao/la:
I ovi ne znaju da če treneri više para zaraditi ako su tu i roditelji. Uopće nemaju nos za biznis. Trebamo im poslati nekog iz Akademije da ih nauči kako se to radi.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, muhamedhulk, rimljanin90 i 40 gostiju.