FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 apr 2017, 11:04

fibonacci je napisao/la:Zna li neko koliko možemo europskih utakmica odigrati na Grbavici? Format LP i EL bi se od ove sezone trebao mijenjati? Da li naša kategorija stadiona dozvoljava da se min. tri europske utakmice odigraju?
format se mijenja od sezone 2018/2019 kada su prvaku drzave osigurne najmanje 4 utakamice.
ove godine vozimo po starom. s obzirom da nismo nosioci nisam pretjerano optimistican kada je Evropa u pitanju.
medju nosiocima iz drugog pretkola postoje tri ekipe od kojih smo bolji ili barem ravnopravni dok su svi ostali, daleko daleko jaci.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 apr 2017, 11:05

Seniori,juniori i kadeti prvi na tabelama.slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 apr 2017, 11:10

arelinho je napisao/la:Tabela sa utakmicama pod vodstvom Slave Petrovića:
slika

:tokralju: :tokralju:
Ovo kup i liga?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 apr 2017, 11:11

Neandertalac je napisao/la:
slika

Ovo kup i liga?
Ja mislim da je samo liga. Kostić je dobio otkaz 7.kolo, a ovdje 20 utakmica. 99% sam siguran da je liga u pitanju samo.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 apr 2017, 11:14

Jeste, samo liga je
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 apr 2017, 11:14

arelinho je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
slika

Ovo kup i liga?
Ja mislim da je samo liga. Kostić je dobio otkaz 7.kolo, a ovdje 20 utakmica. 99% sam siguran da je liga u pitanju samo.
Jeste u pravu si, ja polupo lončiće. Skoro savršen skor a svakako vrijedan poštovanja.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 apr 2017, 11:27

Znaci bez stane protiv sirokog i bez sinise protiv slobode?
Mogo bi musa pocet obje :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 24 apr 2017, 11:31

za_zivot_cijeli je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Zna li neko koliko možemo europskih utakmica odigrati na Grbavici? Format LP i EL bi se od ove sezone trebao mijenjati? Da li naša kategorija stadiona dozvoljava da se min. tri europske utakmice odigraju?
format se mijenja od sezone 2018/2019 kada su prvaku drzave osigurne najmanje 4 utakamice.
ove godine vozimo po starom. s obzirom da nismo nosioci nisam pretjerano optimistican kada je Evropa u pitanju.
medju nosiocima iz drugog pretkola postoje tri ekipe od kojih smo bolji ili barem ravnopravni dok su svi ostali, daleko daleko jaci.

Hvala
"Truth begins in lies."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 apr 2017, 11:33

Evo jedan post sa početka proljetnog dijela sezone. Posebno boldirano.
Neandertalac je napisao/la:Što se ankete tiče ja sam glasao za opciju; titula.

Iako imamo šest bodova manjka nekako kao blesav vjerujem u trofej i prvo mjesto na kraju sezone. Ove utakmice na pripremama su pokazale kako imamo itekako kompaktan tim, dobro fizički pripremljen i sa nekim od najboljih pojedinaca u ligi.

Pozitivni momentum našeg kluba i veliki navijački impuls daje jedan dodatni dio slagalice i bit ćemo svjedoci nezapamćene posjećenosti Željinoj utakmica. Naboj i pritisak će biti ogromni a upravo taj pozitivno naboj će prevagnuti na našu stranu gdje podrška niti jednog trenutka neće izostati. Uvjeren sam da će Grbavica ponovo postati Baza bez Poraza a na svakoj gostujućoj se možemo nadati pozitivnom ishodu. Jednostavno, imamo tim da svakoga pobijedio i niko protiv nas ne može računati na bodove bez obzira gdje se bude igralo.

Opet se vraćam na onih šest bodova manjka. Nije nedostižan. Jeste solidan ali vrlo lako može biti već manji čak i do lige šest. Mislim kako će Zrinjski požaliti zbog trenerske smjene. Jednostavno, dominirali su sa starim trenerom i neće im biti lako opet uhvatiti taj nivo.
Sarajevo ima uigran tim bez skoro ikakvih promjena i to im je najveća prednost. Ipak ne vidim potreban kvalitet kod njih i oni neće izdržati utrku.

Sve ovo naravno ako zanemarimo sudije i ostale "nesportski" faktore. U fer borbi imamo dobre šanse. Nekih 30% po meni. Kako prvenstvo bude odmicalo taj procenat bi trebao rasti. Uz podršku navijača sve je moguće.

Kup. Sumnjam da smo još uvijek toliko jaki pa da možemo na dva fronta pružati odlične partije
U ovom takmičenju ja bih forsirao naše mlade pa ako naprave neki rezultat benifiti će biti višestruki. Na taj način možemo neke igrače odmoriti kako bi bili za najveće zahtjeve u ligi i pregršt derbija koje ćemo odigrati. Na ovo bi se trebala obratiti pažnja.

Ako bude samo europa nije da ću biti nezadovoljan ali neću biti ni pretjerano sretan.

UPRAVA NAPOLJE!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 apr 2017, 12:23

:opaopa: :kralj:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 apr 2017, 12:26

Vukotić: Volio bih doći u Želju, sve je na čelnicima klubova

U Mostaru i na Grbavici najteže je bilo igrati, a najkvalitetnija u ligi je ekipa Željezničara i zbog toga su mi glavni kandidati za titulu – dodao je Vukotić, kojeg mnogi povezuju sa Plavima, a iako igra u Krupi stekao je i simpatije navijača tima sa Grbavice. Na pitanje o eventualnom dolasku na Grbavicu, Vukotić kaže.

– Izuzetno prija kada čujem da se najveći klub u državi interesuje za mene. Što se mene lično tiče volio bih igrati u Željezničaru, ali ostaje da se Uprave klubova dogovore oko mene vezano za neke druge stvari –

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 24 apr 2017, 12:30

Pojedinci su toliko toga napisali da sta god da se desi oni imaju post u rukavu. Od dobrog do lošeg, Al hajd vidim ja da je nekima lični ego važniji od uspjeha našeg Želje.

Gazi Željo sve do pobjede!!!!

Kao sto sam i rekao ova utakmica je prekratnica i sad definitivno sve imamo u svojim nogama. Moramo sad biti svi ko jedan i izgurati do krajnjeg cilja a to je TITULA!!!! Mišljenja sam da nije nemoguce i do finala kupa, ali za to nam treba krcata Grbavica u srijedu!!!
1921

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 24 apr 2017, 12:30

irfo je napisao/la:Vukotić: Volio bih doći u Želju, sve je na čelnicima klubova

U Mostaru i na Grbavici najteže je bilo igrati, a najkvalitetnija u ligi je ekipa Željezničara i zbog toga su mi glavni kandidati za titulu – dodao je Vukotić, kojeg mnogi povezuju sa Plavima, a iako igra u Krupi stekao je i simpatije navijača tima sa Grbavice. Na pitanje o eventualnom dolasku na Grbavicu, Vukotić kaže.

– Izuzetno prija kada čujem da se najveći klub u državi interesuje za mene. Što se mene lično tiče volio bih igrati u Željezničaru, ali ostaje da se Uprave klubova dogovore oko mene vezano za neke druge stvari –
Sinanov proljev :rol:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 24 apr 2017, 12:40

Zeljoooo to je zivot nas !!
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2017, 12:41

Vukotića niko nije kontaktirao, a to što Sinan piše je smeće kao i obično, forum mu je i dalje glavni izvor informacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 apr 2017, 12:43

Virtu4l je napisao/la:Vukotića niko nije kontaktirao, a to što Sinan piše je smeće kao i obično, forum mu je i dalje glavni izvor informacija.
Ne bi valjda izmislili intervju sa vukoticem?

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 apr 2017, 12:48

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2017, 12:49

irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vukotića niko nije kontaktirao, a to što Sinan piše je smeće kao i obično, forum mu je i dalje glavni izvor informacija.
Ne bi valjda izmislili intervju sa vukoticem?
Nisu oni ništa konkretno napisali, ovu rečenicu možeš protumačiti kako god hoćeš, samo ispada kao da smo u nekim pregovorima, a nismo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 apr 2017, 13:02

Hajde što me pitari mrze, ali pojedini dupelizci iz naših redova bi me rastrgali da mogu.
Idemoplavi je napisao/la:Pojedinci su toliko toga napisali da sta god da se desi oni imaju post u rukavu. Od dobrog do lošeg, Al hajd vidim ja da je nekima lični ego važniji od uspjeha našeg Želje.
Prozivaš za ego i sujetu a prozivke stavljaš ispred Želje.
Baš si prava kujica :lol:
Kao sto sam i rekao ova utakmica je prekratnica i sad definitivno sve imamo u svojim nogama. Moramo sad biti svi ko jedan i izgurati do krajnjeg cilja a to je TITULA!!!! Mišljenja sam da nije nemoguce i do finala kupa, ali za to nam treba krcata Grbavica u srijedu!!!

UPRAVA NAPOLJE!

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 24 apr 2017, 13:03

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi, MrkiMedo, Tramvaji29877 i 70 gostiju.