MI SMO PLJUVAČI, ŽELJO JE KU*AC!TobeYarabi je napisao/la:vi ste pljuvaci
Željo Željo evo ti ga evo, pa sa njega gledaj Sarajevo...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MI SMO PLJUVAČI, ŽELJO JE KU*AC!TobeYarabi je napisao/la:vi ste pljuvaci
I Mitrevskog, nisam mog'o zamislit tekmu bez njega.MartinSco je napisao/la:Da nam bar hoce vratit Dalibora Pandzu i Nermina Haskica na ljeto.. I HarisA Handzica na klupu
Džaba kad je suspendovan.Besic je napisao/la:High je dobar igrač
Hoćeš da ti posudim zeleniPitarBordo je napisao/la:Ja nemam naradžasti marker, podijelio DF-ovcima. Može li ženinim karminom?
Hilmo sta kazes za tekmu. Usutio ti se.hilmo je napisao/la:Hoćeš da ti posudim zeleniPitarBordo je napisao/la:Ja nemam naradžasti marker, podijelio DF-ovcima. Može li ženinim karminom?![]()
Kako ostat' normalan kad voliš SarajevoPitarBordo je napisao/la:Puče nam i Alen...
Saaaaraj'voooo, za tebe živimoooooSarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo sta kazes za tekmu. Usutio ti se.hilmo je napisao/la:Hoćeš da ti posudim zeleniPitarBordo je napisao/la:Ja nemam naradžasti marker, podijelio DF-ovcima. Može li ženinim karminom?![]()
Brat si. Kakav diplomatski odgovor.hilmo je napisao/la:A šta da se kaže a da to nije rečeno. Situacija je takva kakva jeste, siva, vjerujemo da će se neke stvari promjeniti na bolje.
Ima se sta prigovoriti svima, ali neke treba i pohvaliti. Ne bih o imenima
Mozda je clan upraveSarajlijica1946 je napisao/la:Brat si. Kakav diplomatski odgovor.hilmo je napisao/la:A šta da se kaže a da to nije rečeno. Situacija je takva kakva jeste, siva, vjerujemo da će se neke stvari promjeniti na bolje.
Ima se sta prigovoriti svima, ali neke treba i pohvaliti. Ne bih o imenima![]()
Bolje da nisi nista pisao.
Ima spiku ako nista.TobeYarabi je napisao/la:Mozda je clan upraveSarajlijica1946 je napisao/la:Brat si. Kakav diplomatski odgovor.hilmo je napisao/la:A šta da se kaže a da to nije rečeno. Situacija je takva kakva jeste, siva, vjerujemo da će se neke stvari promjeniti na bolje.
Ima se sta prigovoriti svima, ali neke treba i pohvaliti. Ne bih o imenima![]()
Bolje da nisi nista pisao.
Ja vala polumiran evo 2 godine, ono u startu vidim koliko je sati pa onda ove utakmice me manje pogađaju kad znam šta da očekujem... Više me sljepi ljudi iznerviraju nakon loše tekme nego sama tekma.skoroalen je napisao/la:Kako ostat' normalan kad voliš SarajevoPitarBordo je napisao/la:Puče nam i Alen...To je naučna fantastika majke mi, divim se svakom ko hladnokrvno ode sa stadiona.
Znam i ja kako hoda. Ali ne mogu da ostanem miran da me Krupa suta na sred Haseta!PitarBordo je napisao/la:Ja vala polumiran evo 2 godine, ono u startu vidim koliko je sati pa onda ove utakmice me manje pogađaju kad znam šta da očekujem... Više me sljepi ljudi iznerviraju nakon loše tekme nego sama tekma.skoroalen je napisao/la:Kako ostat' normalan kad voliš SarajevoPitarBordo je napisao/la:Puče nam i Alen...To je naučna fantastika majke mi, divim se svakom ko hladnokrvno ode sa stadiona.
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, Pitaristok, soe i 29 gostiju.