PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
pitaj baku!tripice je napisao/la:Nogomet više ne stanuje u tuzli. Amen

prioritet na iducoim opcim izborima vratit crvene na vlast, i raksucit ove sve institucije bivse tzv hzhb...
dosta su muzli sisu drzave koju ne vole i ne priznaju...
mislim muzcete vi i dalje ,al odsad belegiju.. duboki surduk...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj glavonja je besmrtan.tripice je napisao/la:Nogomet više ne stanuje u tuzli. Amen

- Beduin
- Kontakt:
Sergije organizuju Manijaci, mi smo tanki u tome. A kozojebi su u Afganistanu djakro, il mislis na one iz Kelna? Koji saban me citira, grob te ****.Sarajlijica1946 je napisao/la:Uhvati se sergije kozojebu, isplatite golmana ne brukajte se jos vise ziv bio.Beduin je napisao/la:Na cemu je ovaj hajvan iz Sarajeva sto klepa bajke Pitarima? Prelosa mu roba buraz.
Bordo arena, wahaha.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad vidim ko vam je predsjednik meni dosta.Beduin je napisao/la:Sergije organizuju Manijaci, mi smo tanki u tome. A kozojebi su u Afganistanu djakro, il mislis na one iz Kelna? Koji saban me citira, grob te ****.Sarajlijica1946 je napisao/la:Uhvati se sergije kozojebu, isplatite golmana ne brukajte se jos vise ziv bio.Beduin je napisao/la:Na cemu je ovaj hajvan iz Sarajeva sto klepa bajke Pitarima? Prelosa mu roba buraz.
Bordo arena, wahaha.

- TobeYarabi
- Kontakt:
Sisom ih, Hazmire
- MocMahale444
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zar ne vidis da sam milostiv.Beduin je napisao/la:E jesi mi sukno sabane.

- Neandertalac
- Kontakt:
Blaga prepirka Malezijskog sluge i Tuzlanskog sirotana. Obostrano u rukavicama uz samo jedan standardni pokušaj rektalnog uvlačenja od strane kmeta.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Neandertalko, ne moze to tako. Ja tebe branim a ti se polopovio.Neandertalac je napisao/la:Blaga prepirka Malezijskog sluge i Tuzlanskog sirotana. Obostrano u rukavicama uz samo jedan standardni pokušaj rektalnog uvlačenja od strane kmeta.

Sta mislis koliko ce ti moci bjezati debeli prije nego ga se docepas.

- Beduin
- Kontakt:
Blag si prema sebi. Umijes ti biti i veci pajser.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zar ne vidis da sam milostiv.Beduin je napisao/la:E jesi mi sukno sabane.

Cekam da poludi humor u tebi, ova biljkica me totalno spustila, nemam se cemu smijati.
075 ❤
075 ❤
- TobeYarabi
- Kontakt:
Ubice ga onaj krkan titamiSarajlijica1946 je napisao/la:Neandertalko, ne moze to tako. Ja tebe branim a ti se polopovio.Neandertalac je napisao/la:Blaga prepirka Malezijskog sluge i Tuzlanskog sirotana. Obostrano u rukavicama uz samo jedan standardni pokušaj rektalnog uvlačenja od strane kmeta.
![]()
Sta mislis koliko ce ti moci bjezati debeli prije nego ga se docepas.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rece kalaus koji nosi kamilu na avataru.Beduin je napisao/la:Blag si prema sebi. Umijes ti biti i veci pajser.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zar ne vidis da sam milostiv.Beduin je napisao/la:E jesi mi sukno sabane.![]()
Cekam da poludi humor u tebi, ova biljkica me totalno spustila, nemam se cemu smijati.

Kad ce bus za Tuzlu da vam spakujem oba Bekica?
božji robe,hocu rec konobar, meni dupli vlahov a kafani sta pije, leti..Neandertalac je napisao/la:Blaga prepirka Malezijskog sluge i Tuzlanskog sirotana. Obostrano u rukavicama uz samo jedan standardni pokušaj rektalnog uvlačenja od strane kmeta.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi ste njima digli cijenu, oni sada kontaju da su igracine i da ih ne zasluzujete. Morate ih poslati u neku vecu metropolu koja ima vise vanfudbalskih aktivnosti jer su Sarajevo prerasliSarajlijica1946 je napisao/la: Kad ce bus za Tuzlu da vam spakujem oba Bekica?

Šalji ih u slobodu, to je najbolja vanfudbalska aktivnosttuzlak1987 je napisao/la:Vi ste njima digli cijenu, oni sada kontaju da su igracine i da ih ne zasluzujete. Morate ih poslati u neku vecu metropolu koja ima vise vanfudbalskih aktivnosti jer su Sarajevo prerasliSarajlijica1946 je napisao/la: Kad ce bus za Tuzlu da vam spakujem oba Bekica?
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Nekako mi cudno da bas sada savez suspenduje Slobodu.Zasto to nisu uradili prije nego sto su odigrali sa Zrinjskim.Mada su mogli sacekati da odigraju sa Zeljescarom.Necu da mislim da ih savez gura evo nekoliko kola uzastopno. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakve aktivnosti imaju igraci Zrinskog kada ne treniraju, druzenje sa navijacima uz rostilj i crtanje usatih U po novim fasadama?tripice je napisao/la: Šalji ih u slobodu, to je najbolja vanfudbalska aktivnost

- Beduin
- Kontakt:
Unistavas humor u sebi, odustani tako ti Bordo Arene.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rece kalaus koji nosi kamilu na avataru.Beduin je napisao/la: Blag si prema sebi. Umijes ti biti i veci pajser.![]()
Cekam da poludi humor u tebi, ova biljkica me totalno spustila, nemam se cemu smijati.![]()
Kad ce bus za Tuzlu da vam spakujem oba Bekica?

075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.