PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
samo razjebat kladionice i paralelne institucije.. 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bekic od ove sezone kao da se na heroin navukao. Kupio me tek kad je dosao izbacio Puzigacu iz ekipa, znaci orao terenom. Bekic tu i tamo, dolazi na dzumu tu u dzemat kod mene pa ga nisam htio puno kritikovati.tuzlak1987 je napisao/la:Vi ste njima digli cijenu, oni sada kontaju da su igracine i da ih ne zasluzujete. Morate ih poslati u neku vecu metropolu koja ima vise vanfudbalskih aktivnosti jer su Sarajevo prerasliSarajlijica1946 je napisao/la: Kad ce bus za Tuzlu da vam spakujem oba Bekica?

Ali potez poslije tekme sa Krupom, ako ostane U Sarajevu mene Kosevo nece vidjeti dok je on tu. A sad vidim Ivetica sto gotivite, jest da je ogranicen igrac ali ostavlja srce na terenu za razliku od mnogih i njemu se nema sta prigovoriti.

-
- Kontakt:
Sve zavisi od naseg raspolozenja. Ako nam se ne bude igralo, suspendovat cemo Slobodu. Ako nam se pak bude igralo, necemo ih suspendovati.fks74 je napisao/la:Nekako mi cudno da bas sada savez suspenduje Slobodu.Zasto to nisu uradili prije nego sto su odigrali sa Zrinjskim.Mada su mogli sacekati da odigraju sa Zeljescarom.Necu da mislim da ih savez gura evo nekoliko kola uzastopno.
Životni saputnik! 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema tu nista sumnjivo, nije covjek dobio 6 rata po 2 hiljade i odlucio da se zali, presudilo se 14 dana i onda kroz 14 dana je legla ova utakmica.fks74 je napisao/la:Nekako mi cudno da bas sada savez suspenduje Slobodu.Zasto to nisu uradili prije nego sto su odigrali sa Zrinjskim.Mada su mogli sacekati da odigraju sa Zeljescarom.Necu da mislim da ih savez gura evo nekoliko kola uzastopno.
Ovo je se desavalo u nasoj ligi 5-10 puta u zadnjih 10 godina da klub bude pred neigranjem utakmice i onda se u 9 od 10 slucajeva odigra jer se te pare uplate. Samo malo mjere qrac i to je to.
Suspendovani su oni od 1919Eisenbahner1921 je napisao/la:Sve zavisi od naseg raspolozenja. Ako nam se ne bude igralo, suspendovat cemo Slobodu. Ako nam se pak bude igralo, necemo ih suspendovati.fks74 je napisao/la:Nekako mi cudno da bas sada savez suspenduje Slobodu.Zasto to nisu uradili prije nego sto su odigrali sa Zrinjskim.Mada su mogli sacekati da odigraju sa Zeljescarom.Necu da mislim da ih savez gura evo nekoliko kola uzastopno.
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
-
- Kontakt:
U devet od deset slucajeva se odigra, bas tako. Samo je Sarajevo osvojilo tri boda na taj nacin, niko vise.tuzlak1987 je napisao/la:Nema tu nista sumnjivo, nije covjek dobio 6 rata po 2 hiljade i odlucio da se zali, presudilo se 14 dana i onda kroz 14 dana je legla ova utakmica.fks74 je napisao/la:Nekako mi cudno da bas sada savez suspenduje Slobodu.Zasto to nisu uradili prije nego sto su odigrali sa Zrinjskim.Mada su mogli sacekati da odigraju sa Zeljescarom.Necu da mislim da ih savez gura evo nekoliko kola uzastopno.
Ovo je se desavalo u nasoj ligi 5-10 puta u zadnjih 10 godina da klub bude pred neigranjem utakmice i onda se u 9 od 10 slucajeva odigra jer se te pare uplate. Samo malo mjere qrac i to je to.
Životni saputnik! 1921
to ujo prico traume iz djetinjstva jos od 45te? 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ode kamila. Provalio ga komsija da mu krade net i promijenio sifru.Beduin je napisao/la:Unistavas humor u sebi, odustani tako ti Bordo Arene.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rece kalaus koji nosi kamilu na avataru.Beduin je napisao/la: Blag si prema sebi. Umijes ti biti i veci pajser.![]()
Cekam da poludi humor u tebi, ova biljkica me totalno spustila, nemam se cemu smijati.![]()
Kad ce bus za Tuzlu da vam spakujem oba Bekica?

- PticaSelica1921
- Kontakt:
Opet cirkus sa manjim klubom Sehera.Eno ih sad prizivaju Jesica hahah 
E je.bem ti majku na sta spade kuca Petrovica
I jos imaju obraza nekome nesto reci c c c

E je.bem ti majku na sta spade kuca Petrovica

I jos imaju obraza nekome nesto reci c c c
U srcu nosim te ja ! 1921
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima izlaza za Pitare. Proljece je. Pravo vrijeme da vratite Jesica.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mrzim ovo godisnje doba, samo iz razloga sto moram poceti sjeci nokte na noznim prstimaProbisvjet je napisao/la: Proljece je.![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Ne moras sjeci jbg. Ne skidaj carape dok ih nokti ne probiju.TobeYarabi je napisao/la:mrzim ovo godisnje doba, samo iz razloga sto moram poceti sjeci nokte na noznim prstimaProbisvjet je napisao/la: Proljece je.![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TobeYarabi
- Kontakt:
onda cu morati 'vakoProbisvjet je napisao/la:Ne moras sjeci jbg. Ne skidaj carape dok ih nokti ne probiju.TobeYarabi je napisao/la:mrzim ovo godisnje doba, samo iz razloga sto moram poceti sjeci nokte na noznim prstimaProbisvjet je napisao/la: Proljece je.![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hej momci boje truhle visnje, imam losu vijest, niste i necete biti prvak cest.
Životni saputnik! 1921
Hej momci boje truhle visnje, imam losu vijest, ponovo ste naguzeni, cest.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ostaje Janjos kod kona do kraja bez obzira na rezultat u Bijeljinji, cisto sumnjam da ce dovesti drugog covjeka da ih vodi kroz finale kupa.
- Zeljeznicar -
Zenzo je napisao/la:Ostaje Janjos kod kona do kraja bez obzira na rezultat u Bijeljinji, cisto sumnjam da ce dovesti drugog covjeka da ih vodi kroz finale kupa.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
hoce li grbavica sutra biti otvorena za navijace?
- Neandertalac
- Kontakt:
Za koga će Prodani 1946 navijati sutra 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.