Pozdravi ga kad se viditetripice je napisao/la: Daleki smo rođaci. Simpatizer sam Viteza, Metalegea i Sloge SH. Novi sam ovdje

Pozdravi ga kad se viditetripice je napisao/la: Daleki smo rođaci. Simpatizer sam Viteza, Metalegea i Sloge SH. Novi sam ovdje
Vidit Ce ga ujutro... zorom.... Krece neki stan...Jedan valjkom, drugi cetkomRaonffa je napisao/la:Pozdravi ga kad se viditetripice je napisao/la: Daleki smo rođaci. Simpatizer sam Viteza, Metalegea i Sloge SH. Novi sam ovdje
dolazim u mirustaragarda je napisao/la:Vidit Ce ga ujutro... zorom.... Krece neki stan...Jedan valjkom, drugi cetkomRaonffa je napisao/la:Pozdravi ga kad se viditetripice je napisao/la: Daleki smo rođaci. Simpatizer sam Viteza, Metalegea i Sloge SH. Novi sam ovdje
Necemo mi isast a nista nije sramota i Newcastle je ispo al mi necemo ispast..Ja mislim Vitez ispada i mozda zavrsimo i ispred Jajca...A sto ti mrzis Celik ..Ok je mrzit al ti si nerealan ....CELIK JE VJECAN BOLAN A SVI SMO PROLAZNI ...Doce mo mi za par godina u vrh i borba za evropu al sad realno je samo opstanak i neka sredina ...tripice je napisao/la:Drug, svaka čast čeliku al mi vitez i metalege u ovom trenutku djeluju jače. Nije sramota ispasti u federalnu.BatistutA19 je napisao/la:ja bii sad potpiso 3 godine samo opstanak .Eto vama slazite u vitrine pehare i setajte po i evropi i naravno sretn svakom nasem klubu uvijek sam navijo za svaki nas klub il bio Sarajevo il Zeljo il Siroki il Zrinjski il Borac ,,,Doce i nase vrijeme samo mi moramo korak po korak daleko smo mi realno da bi se borili za evropu ..nama je zlatna sredina sad za sad uspijeh ..grbavicka je napisao/la:gledaj robije sto se osilila sto ce vjerovatno obezbjediti opstanak...
ne shvatite me pogresno... vi trebate premijer ligi, isto kao i borac i velez, medjutim obezbjediti opstanak ili boriti se za evropu ili titulu nije isti kalibar... budite malo realni... sljedece sezone cete se vjerovatno boriti za sredinu tabele...
jasta je napisao/la:Nešto gledam ove posjete na stadionima i fakat ima timova koji "bezveze" igraju ovu ligu. Navijam da u premier ligu uđu timovi koji imaju makar solidnu posjetu. Jer 200 , 300 pa i 500 ljudi je malo i za košarku a ne fudbal. Hipotetski me zanima kako bi izgledala idealna liga što se tiče posjete tj. koji timovi bi bili bolji u tom segmentu a nisu članovi premier lige. Iz rs-a je to sigurno Borac, od "HŠK"-ova, pitanje je da li ima iko. Iz federalne bi bilo tu kandidata sigurno...
Nemoj se sramotit [emoji6]Medikament je napisao/la:da se gleda posjeta široki bi treću ligu igro.
Medikament je napisao/la:da se gleda posjeta široki bi treću ligu igro.
Da nije i protiv Zelje bio prazan??Medikament je napisao/la:to su napumpani podaci. imamo oči i vidimo da je prazan stadion.
[emoji23] [emoji23]Medikament je napisao/la:napunili željini navijači to je evidentno
Ja ne znam kume na cemu si ti stvarno.Medikament je napisao/la:ovo je ozbiljna tema gdje baratamo zvaničnim podacima, dakle podacima koji imaju veze sa vidom i ostalim čulima koja dokazuju da široki brijeg ima lošu posjetu osim kad dođu gostujući navijači. dakle, to su fakti i protiv toga ne možete ništa kolega. sportski pozdrav.
A vidi ti si ozbiljan...nemam komentaraMedikament je napisao/la:ovo je ozbiljna tema gdje baratamo zvaničnim podacima, dakle podacima koji imaju veze sa vidom i ostalim čulima koja dokazuju da široki brijeg ima lošu posjetu osim kad dođu gostujući navijači. dakle, to su fakti i protiv toga ne možete ništa kolega. sportski pozdrav.
Tko god da se bori za opstanak imat ce losu posjetu, pogotovo klubovi iz manjih mjesta. Liga jednostavno nema kvalitet. Da se tu sastanu samo Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Velez, Borac, Celik i Sloboda koji su klubovi iz vecih mjesta i mogu privuci vise publike, opet ce se netko od njih boriti za opstanak i imat ce losiju posjetu.jasta je napisao/la:Nešto gledam ove posjete na stadionima i fakat ima timova koji "bezveze" igraju ovu ligu. Navijam da u premier ligu uđu timovi koji imaju makar solidnu posjetu. Jer 200 , 300 pa i 500 ljudi je malo i za košarku a ne fudbal. Hipotetski me zanima kako bi izgledala idealna liga što se tiče posjete tj. koji timovi bi bili bolji u tom segmentu a nisu članovi premier lige. Iz rs-a je to sigurno Borac, od "HŠK"-ova, pitanje je da li ima iko. Iz federalne bi bilo tu kandidata sigurno...
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hrammm1921 i 20 gostiju.