FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 24 apr 2017, 20:45

Mogu li kartu kupiti sutra posto ne pise na zvanicnoj koji dan pocinje prodaja,a SC napisao da sutra pocinje ? Taman imam nekog posla blizu stadiona oko 12 i bilo bi mi uz put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 24 apr 2017, 22:41

Da bacim svoj rezime jučerašnje utakmice :D

Utakmica prava prvenstvena, borbena sa obje strane. U našoj ekipi bih izdvojio M. Stevanovića, Stanića, Boccacinija i Kjosevskog. Desna strana je zadavala najviše problema odbrani Radnika preko rastrčanih Stanića i Stevanovića. Miro ubjedljivo najspremniji i definitivno najbolji igrač lige. Sa odbranom sam jako zadovoljan, Obradović odlično čuvan, i samo je jednu šansu imao kad je Kjosevski odločno odbranio njegov udarac. I u napadu sam više zadovoljniji Nikolićem kad je ušao, više je radio za ekipu od Lendrića.

U Radniku bih istakao dvojicu igrača koje bih volio vidjeti u našim redovima, a to su Šerbečić (odigrao odličnu utakmicu i sjajno čuvao Lendrića) i Beširević (prava radilica na sredini terena).

Da kažem samo da je meč posmatrao i Vlado Jagodić u društvu Vinka Marinovića.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 24 apr 2017, 23:04

Je li prodaja karti za Široki pocinje sutra ili u srijedu?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2017, 23:25

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2017, 23:35

Slomi me ova matematika, računam i računam, a na kraju uvijek skontam da bi nam pobjeda u Tuzli najviše odgovarala :mrgreen: šta kod da bude u Krupi i Bijeljini :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 apr 2017, 23:43

Definitivno bi tri boda iz Tuzle nama dala ogroman vjetar u leđa, Krupa ce dobro namuciti Zrinjski, Sarajevo nema sta traziti u Bjeljinji. Kad bi se taj scenario desio, protiv Zrinjskog na Grbavici bi mi mogli da zavrsimo pricu o tituli.

Ali da prvo prođemo u finale kupa. :mrgreen:
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2017, 00:26

Mi bi u narednim godinama definitivno trebali promijeniti oblik grba, za 3-4 godine ćemo morati staviti zlatnu zvijezdu iznad grba i nikako mi se ne uklapa u ovaj okrugli dizajn, evo, meni je baš bez veze

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 25 apr 2017, 00:28

Virtu4l je napisao/la:Mi bi u narednim godinama definitivno trebali promijeniti oblik grba, za 3-4 godine ćemo morati staviti zlatnu zvijezdu iznad grba i nikako mi se ne uklapa u ovaj okrugli dizajn, evo, meni je baš bez veze

slika
Kud nadje ovu sliku sa ovom ublehom Bevabom :rol: al zato zvijezda :tokralju: :tokralju:

Pitari ce 7 vlasnika promjenit da dodju do 10 titula :rol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2017, 00:30

ovo je bila jedina slika koja mi se uklapala u viziju koju vam želim dočarati :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 apr 2017, 08:05

odakle vam to sa zvijezdama, je li to negdje piše.

ako je to stvarno tako, računaju li se tu i SFRj titula i Zubandan titula koja je bila prije osnivanja premijer lige? ako se računaju onda je realistična procjena Virtu4la na mjestu :mrgreen:

amcibald

Post Postao/la amcibald » 25 apr 2017, 08:35

Ma nikako svetinju ne mjenjati radi petokrake, i Bayern ima okrugli grb pa nije mijenjao. Tako da nisam za.

Sent from mTalk

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 25 apr 2017, 08:39

Virtu4l je napisao/la:Mi bi u narednim godinama definitivno trebali promijeniti oblik grba, za 3-4 godine ćemo morati staviti zlatnu zvijezdu iznad grba i nikako mi se ne uklapa u ovaj okrugli dizajn, evo, meni je baš bez veze

slika
Pade mi odmah na pamet Bayern. On ima okrugli, i manja zvijezda, ove su ti malo velike u odnosu na grb, inače sve bi izgledalo :thumbup: no sikirki :zviz:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 apr 2017, 08:48

Jutro. Neke "nove" raje na temi, taman da malo i ja prestanem dosađivati. :lol:

Virtu, ova protiv Slobode nam je skoro za titulu. Dobro si to rekao i ja sam jutros na rekreaciji samo vrtio eventualne ishode i scenarije. Ima ih od bajnih do noćnih mora.

Što se tiče utakmice sutra, idemo na prolaz i finale. Valjalo bi nam, pogotovu zbog atmosfere koja bi donijela pozitivni impuls pred odlučujuće utakmice u ligi.
U slučaju negativnog ishoda apsolutno neću biti razočaran niti jednog trenutka jer kako sam više puta naglasio, kup nije prioritet, bar za mene. I ne bi niko trebao biti, znači idemo opušteno i nadam se do pozitivnog ishoda.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 apr 2017, 09:04

naravno, ali mi smo toliko bolji od širokog da bi bilo sramota ne ući u finale. mada iskreno, meni je od derbija muka, uopšte nisam siguran šta bi mi bilo draže. pretprošli put nam potrgaše pola stadiona, prošli put nisu ni došli ... to bi moglo biti mučno

jeb.ote kad se sjetim zlatnih dana, pa to je bio najbolji derbi na svijetu, nigdje nije bila tako cool atmosfera prije derbija, u sedamdesetim i osamdesetim je to bio festival, sada je to postalo ono "samo da prođe"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 apr 2017, 09:11

jestamaji je napisao/la:naravno, ali mi smo toliko bolji od širokog da bi bilo sramota ne ući u finale. mada iskreno, meni je od derbija muka, uopšte nisam siguran šta bi mi bilo draže. pretprošli put nam potrgaše pola stadiona, prošli put nisu ni došli ... to bi moglo biti mučno

jeb.ote kad se sjetim zlatnih dana, pa to je bio najbolji derbi na svijetu, nigdje nije bila tako cool atmosfera prije derbija, u sedamdesetim i osamdesetim je to bio festival, sada je to postalo ono "samo da prođe"
Ne znam tačno kako je u finalu, ko organizuje tu utakmicu ili utakmice. Jesu li dvije ili jedna za trofej. Uostalom, nebitno. Za naše ciljeve to su trivijalne stvari, imamo pametniji stvari za razmišljanje a kako sam naveo, fakat nemam razloga da budem nešto posebno razočaran ako ne izborimo Finale ma koliko to čudno nekima od vas zvučalo. Da me ne shvatiš pogrešno, daj Bože da ga osvojimo, samo lud čovjek to ne bi želio.

Edit. Ne zaboravite da imamo negativan rezultat i to jako neugodan, bez gola u gostima.

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 25 apr 2017, 09:19

joj kad na ljeto legne novi teren :kafa: :kafa: :kafa:
1921

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 25 apr 2017, 09:25

Ima istine vezano za derbi, došlje i iskompleksirani likovi su napravili netrpeljivost i naelektrisane odnose i atmosferu izmedju dva kluba, atmosferu koja bi trebala biti prijateljska i rivalska a ne neprijateljska, kakav šmek danas ima.
Derbi osim najveće utakmice, atmosfere i iščekivanja, klubovima donosi i keša u kasu zbog popunjenih tribina, a ispade danas samo teret. Nidje veze majke mi! Pod hitno mijenjati to u glavama ljudi.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2017, 09:26

jestamaji je napisao/la:odakle vam to sa zvijezdama, je li to negdje piše.

ako je to stvarno tako, računaju li se tu i SFRj titula i Zubandan titula koja je bila prije osnivanja premijer lige? ako se računaju onda je realistična procjena Virtu4la na mjestu :mrgreen:
Ma nemam pojma, ja ovo malo za goste ove teme, da se ljepše osjećaju kad vide koliki smo giganti :mrgreen:

EDIT: finale kupa organizuje savez
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 apr 2017, 09:29

Ako organizuje savez onda nema bojkota, 5% i tih gluposti. Nebitno trenutno.

Dajte, ko može igrati sutra da malo kombinujemo. 'Ta će Slavko znamo mi bolje :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 25 apr 2017, 09:35

Kjosevski
Musa Kerla Bogicevic Sinisa
Jovan Markovic
Zeba
Miro Zakaric
Nikolic

Siniša i markovic neka ostave kosti na terenu jer pauziraju protiv Slobode.
Yebo nas je Stana pravo sa ovim crvenim, i po meni bio je poprilično loš na desnom beku tokom cijele utakmice, nekako cudno zvuči ali bolje igra na lijevom beku, prem da generalno osim sto mi je izuzetno drag decko i znam da ostavi zivot na terenu nekako želim da se sto prije rijesimo neki duhova proslosti (Bekirc, Bogicevic, Kerla, Stanic) vrijeme je za jedan veliki upgrade i svježu krv.
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.