FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 19:31

Mislim da su se zasitili trofeja, pa nema zelje :lol:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 19:32

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:jesili gledo utakmicu
Pratio na radiu, ali je dovoljno cuti da Travnik ima igraca manje i da ima terensku inicijativu. :roll:

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave[/quote]

Imati igraca vise na terenu protiv Travnika a biti sampion drzave sa najjacom ekipom a ne uzeti bod.Mislim da to dovoljno govori o igri na terenu.[/quote]
HAJ MRS SA TEME !!![/quote]

NECU STA JE !!!

Krivo ti je.Prihvati istinu.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 14 avg 2010, 19:34

Ma idemo dalje, jedan poraz ko nijedan...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 avg 2010, 19:40

Urban Batalion je napisao/la:
Pratio na radiu, ali je dovoljno cuti da Travnik ima igraca manje i da ima terensku inicijativu. :roll:

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave
Imati igraca vise na terenu protiv Travnika a biti sampion drzave sa najjacom ekipom a ne uzeti bod.Mislim da to dovoljno govori o igri na terenu.[/quote]

NECU STA JE !!!

Krivo ti je.Prihvati istinu.[/quote]
Krivo vi mi je sto takve "osobe" kao ti dolaze zasmradati temu kluba koji ima u prve 3 utakmice ima 2 pobjede, i davati neke ocjene utakmice koju okom nisi vidio.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 14 avg 2010, 19:50

I vi da opet uzmete titulu phhhhhhhhhhhh
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 14 avg 2010, 19:50

da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio , čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer :roll:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 avg 2010, 19:51

Možete makar naučiti kvotati prije nego se počnete prepucavati. I zapravo, ako pišete jedan iza drugog zašto uopšte citirate, očito je da se jedan drugom obraćate?!

Ako imaš viška godišnju slobodno je pokloni, uvijek ima ljudi koji će vrlo rado ići gledati Želju.

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 14 avg 2010, 19:51

Mirko Vucinic je napisao/la:I vi da opet uzmete titulu phhhhhhhhhhhh
Nećemo, mi ćemo biti 2., a Slavija koja je ove godine dovela brdo pojačanja će uzet titulu :roll:

drug

Post Postao/la drug » 14 avg 2010, 19:53

vatreni navijač koji pokazuje bezuvjetnu ljubav prema klubu. Uvijek je tu, i kad se dobija ali i kad se gubi. To nam treba.
Ako ce vas jedan poraz bacati u očaj i tjerati od Želje, nemojte ni dolaziti na tekme.

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 14 avg 2010, 19:54

Jesam ša'e je napisao/la:
Mirko Vucinic je napisao/la:I vi da opet uzmete titulu phhhhhhhhhhhh
Nećemo, mi ćemo biti 2., a Slavija koja je ove godine dovela brdo pojačanja će uzet titulu :roll:
Vrlo je moguće :D :D :D Pratite sada malo ;)
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 14 avg 2010, 19:55

Urban Batalion je napisao/la:

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave

NECU STA JE !!!

ti si jedno veeeliko djete, balavac... zacepi gubicu i gledaj sampiona kako se opet dize iz pepela ;) ;)

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 14 avg 2010, 20:01

Necu nesto puno pametovat, ali eto ja sam prvi bio taj koji najvljivo ovjde pobjEdu i pravo mi je krivo sto smo izgubili, ali mali travnik je ovu tekmo MORAO pobjediti jer im vec polako pocelo gorit pod nogama.
ZELJO je danas dobio sevapa sto puSti travniku da uzme bodove jer oni ce se ove godine sigurno boriti za opstanak....cao liga.... :D

glavu gore

FORZAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOO !!!
BAS SVE TI DAJEMO.....

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 avg 2010, 20:07

Idemo dalje ! VOLIM TE ŽELJO 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 20:14

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave[/quote]

NECU STA JE !!!

ti si jedno veeeliko djete, balavac... zacepi gubicu i gledaj sampiona kako se opet dize iz pepela ;) ;)[/quote]

Ma mozete vrijedati koliko hocete.Ja sam samo reko istinu neznam u cemu je problem.Cak cestitao na dobrom navijanju.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 avg 2010, 20:15

Blagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer :roll:
NIJE TE STID TO NAPISATI :!: :!: :!: :evil:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 20:17

Blagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer :roll:
I onda ja spamam i zajebajem se po ovoj temi.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 avg 2010, 20:18

Ja samo ne znam kako se mozete palit na ove likove :lol: :lol:

Oni navikli da mi stalno pobjeđujemo pa moraju iskoristiti ove prilike da se "naslađuju" :lol: :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 14 avg 2010, 20:22

drug je napisao/la:
vatreni navijač koji pokazuje bezuvjetnu ljubav prema klubu. Uvijek je tu, i kad se dobija ali i kad se gubi. To nam treba.
Ako ce vas jedan poraz bacati u očaj i tjerati od Želje, nemojte ni dolaziti na tekme.
Halo ba,ne pričaj gluposti,izgubiti od travnika sa 10 igrača pa mora da su igrali onako muški ko protiv hapoela.Sramota :oops: :oops: :oops: :oops:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 avg 2010, 20:23

ZA ŽELjU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI :!: :!: :!: To bi neke DASINE trebale znati,puuu jadovi znači kada pobjeđujemo mi smo Manijaci,mi smo Željovci,ali kada gubimo onda vas je sramota.GADITE MI SE :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 14 avg 2010, 20:26

Hamo je napisao/la:ZA ŽELjU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI :!: :!: :!: To bi neke DASINE trebale znati,puuu jadovi znači kada pobjeđujemo mi smo Manijaci,mi smo Željovci,ali kada gubimo onda vas je sramota.GADITE MI SE :!:
SRAMOTA JE IZGUBITI OD TRAVNIKA SA 10 IGRAČA!!!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []