FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
kao ' $ :mrgreen:
Hahahahahahahahahaha da znas da se nisam ovako nasmijo veoma.dugo hahahahah joj ceg se sjeti hahaha MMRP87!Chinaglia je napisao/la:kao ' $
Ukopa nas carsija !
- Probisvjet
- Kontakt:
A jbt.JustSayin je napisao/la:Hahahahahahahahahaha da znas da se nisam ovako nasmijo veoma.dugo hahahahah joj ceg se sjeti hahaha MMRP87!Chinaglia je napisao/la:kao ' $
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
tu je to, realno, samo sto ovi odu i u Mostar :kafa:Probisvjet je napisao/la:A jbt. :lol: :lol: :rol: :rol:JustSayin je napisao/la:Hahahahahahahahahaha da znas da se nisam ovako nasmijo veoma.dugo hahahahah joj ceg se sjeti hahaha MMRP87!Chinaglia je napisao/la:kao ' $ :mrgreen:

Sefik Sarajic trazi 84 000 km,kad ovo procitas i vidis ko sve trazi novac,jasno je koliki je javasluk vladao u klubu
Otvori se zemljo!
Otvori se zemljo!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
tinaslafkr
- Kontakt:
A poziva se kao veliki Slobodas mrtve mu hebem da mu hoce bajpas onaj otkazat pa niko ga ne voli za lijekova mu trebalo...harry_90 je napisao/la:Sefik Sarajic trazi 84 000 km,kad ovo procitas i vidis ko sve trazi novac,jasno je koliki je javasluk vladao u klubu![]()
Otvori se zemljo!
Mozemo se mi nervirati koliko hocemo,on ce ove pare dobiti prije ili kasnije,a Sloboda kratka za taj novac.. sta je njegov posao bio,pa zahtjeva toliki novac?tinaslafkr je napisao/la:
A poziva se kao veliki Slobodas mrtve mu hebem da mu hoce bajpas onaj otkazat pa niko ga ne voli za lijekova mu trebalo...harry_90 je napisao/la:Sefik Sarajic trazi 84 000 km,kad ovo procitas i vidis ko sve trazi novac,jasno je koliki je javasluk vladao u klubu![]()
Otvori se zemljo!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Sunderland
- Kontakt:
Jedne godine idemo u Gradacac i kod Fike bile pare za bus . On ti je bio kao neki "vodja" puta kod nas. I zavaj ujutro bus igraci, ovo ono svi spremni pred Tusnjem. Dolazi Fiko treba dati pare to jutro odmah , kada Fiko govori nema para. Kako Fiko nema para, kaze jbga sinoc se zapio u kafani nadoknadicemo
Cuj Fiko trazi pare majko mila, kakvi su hostapleri hodali klubom
Cuj Fiko trazi pare majko mila, kakvi su hostapleri hodali klubom
Sloboda je moja nacija
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Evo ga i sad pije ovdje u tusnju svaki dan po citav dan J*** mu kosti stare i hoda sav uzdignut govori ja sam slobodas sloboda je moj klubharry_90 je napisao/la:Mozemo se mi nervirati koliko hocemo,on ce ove pare dobiti prije ili kasnije,a Sloboda kratka za taj novac.. sta je njegov posao bio,pa zahtjeva toliki novac?tinaslafkr je napisao/la:
Otvori se zemljo!
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Glavas demantovao info kaze da se njemu nista ne duguje da je isplaceno sve
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
FK Sloboda smatra da joj pojedini bivši članovi Upravnog odbora, treneri i igrači odmažu u procesu dobivanja licence za narednu sezonu, a među 'prozvanima' na zvaničnoj stranici je i Miljan Govedarica, bivši prvotimac tima s Tušnja. Bivši igrač Slobode, kako se navodi na zvaničnoj stranici tuzlanskog kluba, traži 12.400,00 KM plus neizmirene obaveze po osnovu poreza i doprinosa na platu. U Slobodi tvrde da je igrač samovoljno napustio klub prije isteka ugovora, te da je preko advokata 6. januara tekuće godine uputio dopis u kojem traži isplatu neizmirenih obaveza i predlaže sporazumni raskid ugovora koji će definirati iznos i rokove plaćanja. "Predsjednik Senad Mujkanović mi je rekao da tužim klub i da neću dobiti niti novac, a ni papire. Nisam imao drugog izbora osim da tužim klub i ovo ništa nije čudno. Niko nije neprijatelj Slobode, samo tražimo ono što smo zaradili", rekao je Govedarica za SportSport.ba, pa je dodao: "Dodao bih također da sam se pojavio na prozivci 10. januara i da nisam samovoljno napustio klub nego da me je Vlado Jagodić oslobodio treninga dok se ne dogovorimo oko raskida. Previše okreću priče i pričaju kako su svi protiv njih, a sami su sebi najveći neprijatelji. Neka Sud odluči ko je u pravu, a ko ne". I njemu, kao i drugim bivšim igračima Slobode, ostaje nada da će biti isplaćeno ono što je zarađeno, ali očigledno da u ovoj državi neke stvari idu okolnim putevima.
Jos ce nas na kraju i Faraon tuzit za nesto
Jos ce nas na kraju i Faraon tuzit za nesto
Prema Govedarici se jesu mućki ponijeli i otjerali ga faktički, njega mi je žao, na stranu što nije ništa pokazao dok je bio ovdje.
Ali dobro je rekao da sami sebi ispadaju u klubu najveći neprijatelji.
Ali dobro je rekao da sami sebi ispadaju u klubu najveći neprijatelji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nek ti precjednik izracuna, on je odavleHitman22 je napisao/la:Skver nece sigurno jer njega zaboli da je pet miliona,on nije odavle !
Pa ovaj precjednik sto navija za Zelju mu je rekao da nas tuzi.....JustSayin je napisao/la:Kako hocete al govedarica ima svako pravo da nas tuzi...
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislio macak da ce se njega neko prepasti pa posao na bahatost.Skver je napisao/la:Pa ovaj precjednik sto navija za Zelju mu je rekao da nas tuzi.....JustSayin je napisao/la:Kako hocete al govedarica ima svako pravo da nas tuzi...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Samo ga u mraku moze prepast.Probisvjet je napisao/la:Mislio macak da ce se njega neko prepasti pa posao na bahatost.Skver je napisao/la:Pa ovaj precjednik sto navija za Zelju mu je rekao da nas tuzi.....JustSayin je napisao/la:Kako hocete al govedarica ima svako pravo da nas tuzi...
Iz kluba kažu, a i prikazali su na izvještaju da duguju Glavašu 14k.
Glavaš kaže da mu Sloboda ne duguje ništa.
KAKO ti se može potkrast 14k viška-manjka. Odmah je i ostatak izvještaja upitan.
Glavaš kaže da mu Sloboda ne duguje ništa.
KAKO ti se može potkrast 14k viška-manjka. Odmah je i ostatak izvještaja upitan.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dal su lazirali izvjestaj da bi se predstavili kao zrtve i spasioci Slobode :shifty:
Samo nek je ulaz trica, kospe i polovka na tribini i **** matere sudiji, **** sve ove dugove i igrace
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.