Ma samo bahatoirfo je napisao/la:ako osvojimo duplu treba nastavit po ovom receptuVirtu4l je napisao/la:Nije ok, ali je ok shvatiti greške.Neandertalac je napisao/la:Na kraju će ispasti da je ok ovako raditi transfer politiku ako osvojimo ligu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Cuj MUP nam napisao kaznu od 4.000 KM zbog nepostovanja propisa za derbi koji su dali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čak 6 igrača je igralo ove sezone poziciju lijevog beka: Husić, Bevab, Stojanović, Siniša (u pojedinim utakmicama), Beširević i Stana.
6 štoperskih tandema ove sezone je igralo: Bocca-Kosorić, Bocca-Jahić, Bocca-Bogičević, Jahić-Kosorić, Kosorić-Bogičević, Bogičević-Kerla
8 igrača igralo na poziciji lijevog krila ove sezone: Beganović (u Tuzli kad smo zjanili 2:0), Halvadžić (ušao umjesto Dženisa u Tuzli), Lazić, Crnov, Zakarić, Musa, Blagojević (kad smo dobili Olimpika 2:0 na Otoci, Bevab (protiv Čelika u Zenici)
Jest mi dosadno
6 štoperskih tandema ove sezone je igralo: Bocca-Kosorić, Bocca-Jahić, Bocca-Bogičević, Jahić-Kosorić, Kosorić-Bogičević, Bogičević-Kerla
8 igrača igralo na poziciji lijevog krila ove sezone: Beganović (u Tuzli kad smo zjanili 2:0), Halvadžić (ušao umjesto Dženisa u Tuzli), Lazić, Crnov, Zakarić, Musa, Blagojević (kad smo dobili Olimpika 2:0 na Otoci, Bevab (protiv Čelika u Zenici)
Jest mi dosadno
Lazić okomit.braco je napisao/la:Čak 6 igrača je igralo ove sezone poziciju lijevog beka: Husić, Bevab, Stojanović, Siniša (u pojedinim utakmicama), Beširević i Stana.
Jest mi dosadno
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Igrao je i Miroslav na lijevom krilu, par puta. Mada mi nekad djeluje da igra sve pozicije osim golmana.braco je napisao/la:8 igrača igralo na poziciji lijevog krila ove sezone: Beganović (u Tuzli kad smo zjanili 2:0), Halvadžić (ušao umjesto Dženisa u Tuzli), Lazić, Crnov, Zakarić, Musa, Blagojević (kad smo dobili Olimpika 2:0 na Otoci, Bevab (protiv Čelika u Zenici)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj nisu bili planirani prilazi stadionu sa juzne longitudionale
ko smislja te projekte boze sacuvaj
sreca pa su iz kluba reagovali na vrijeme
ko smislja te projekte boze sacuvaj
sreca pa su iz kluba reagovali na vrijeme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Po nekoj logici moramo osvojiti titulu jer nam je igralo najviše igrača. Jel' tako
Šalu na stranu, ja se živ pojedoh kako će taj naš "najmlađi" tim pod Slavkinom palicom izgledati
Hoće li Osmanković i Žerić dobiti šansu, ili čak i Beširević
Šalu na stranu, ja se živ pojedoh kako će taj naš "najmlađi" tim pod Slavkinom palicom izgledati
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dobro si i Miroslava sam zaboravio. Ma nema ko nije igro jarane, nismo vidjeli još samo Pekića, onog što prodaje košpe i konobara iz Palme kako igraju.Virtu4l je napisao/la:Igrao je i Miroslav na lijevom krilu, par puta. Mada mi nekad djeluje da igra sve pozicije osim golmana.braco je napisao/la:8 igrača igralo na poziciji lijevog krila ove sezone: Beganović (u Tuzli kad smo zjanili 2:0), Halvadžić (ušao umjesto Dženisa u Tuzli), Lazić, Crnov, Zakarić, Musa, Blagojević (kad smo dobili Olimpika 2:0 na Otoci, Bevab (protiv Čelika u Zenici)
Nece ni jedan od nabrojanihNeandertalac je napisao/la:Po nekoj logici moramo osvojiti titulu jer nam je igralo najviše igrača. Jel' tako![]()
Šalu na stranu, ja se živ pojedoh kako će taj naš "najmlađi" tim pod Slavkinom palicom izgledati![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kakva nam se sabanijada na istoku sprema zbog 30 hiljada 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Koliko sam ja shvatio ide reklama bh tel ..ono ljudi sjede vjerovatno u narandzastim majcama..ili ???Merhaba je napisao/la:Kakva nam se sabanijada na istoku sprema zbog 30 hiljada
Jer si JEDAN JEDINI...........
Jedva cekam sutra da vidim kakav sastav je Slavko pripremio. Sa puno rizika ulazimo sutra,ali samo napadati dok se ne dodje do 2:0 i onda na scenu stupa nas odlicni Veca i taktika svi u odbranu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- grbavicka1921
- Kontakt:
ma k'o ono na Allianz areni kad sjede u bojama T-com-aedinedin je napisao/la:Koliko sam ja shvatio ide reklama bh tel ..ono ljudi sjede vjerovatno u narandzastim majcama..ili ???Merhaba je napisao/la:Kakva nam se sabanijada na istoku sprema zbog 30 hiljada
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ma valjda bih trebalo tako nesto biti , ali to je realno kic pravi i to narednih deset godina po smjesnoj cijeni 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Merhaba je napisao/la:Ma valjda bih trebalo tako nesto biti , ali to je realno kic pravi i to narednih deset godina po smjesnoj cijeni
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nama bas nista ne valja. Ljudi daju 30 000 km i opet ima onih koji nisu zadovoljni.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Pa uvijek ima opcija da ako se nekome ne sviđa da odnese u klub 30 000 KM i da spriječi ovo. Ove pare će klubu mnogo značiti za buduće radove.
Znal ko prvih 11 sutra protiv Sirokog ako je neko pratio zadnji trening? Hvala 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
ako su dali 30 hiljada za 10 god reklamiranja pa to je malo,na zvanicnoj nista nepise o tome koliko vremena,to je malo i za godinu dana....
Kakvih 10 godina reklamiranja, dozovite se.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, Orvel i 51 gost.