Između Harisa i Sarića na zagrijavanju pred pretprošlu utakmicu.haris004 je napisao/la:Jel se može neko sjetiti zadnjeg duplog pasa naših galaktikosa ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da samo znas koliko i kakvih grimasa napravio kad sam ovo procitao. I na kraju se odvalio smijati.haris004 je napisao/la:Jel se može neko sjetiti zadnjeg duplog pasa naših galaktikosa ?
Za ove je i regularni pas u prostor misaona imenica.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako mnogi od nas misle kako je Čala uz igrače, jedan od najvećih krivaca loše sezone ili ne ispunjavanja najviših ciljeva, krize u igri i očiglednoj limitiranosti ekipe, kako onda realno očekivati da osvojimo Kup protiv bilo kojeg protivnika pa makar se on zvao i Krupa. Uredu je kritički gledati na sva dešavanja u vezi s tim ali evo da Čala osvoji Kup, što mu od srca želim jer ću biti najsretniji čovjek, kako ćemo onda razmišljati: očekivano je osvojio trofej jer je to uvijek cilj Sarajeva, igrači su u jačim utakmicama pokazivali da ipak nisu u podređenom položaju, stručni štab ih je uspio osposobiti i vratiti im pobjednički mentalitet usađivanjem "pitarluka" u njihov mentalni sklop, konačno su proigrali i kad je najpotrebnije pokazali da mogu...ima toga dosta. Meni je lično žao što se neki od nas "ljute" na čovjeka koji sa svim svojim trenerskim "krivicama i znanjem" ovu ekipu drži još uvijek u vrhu i gdje se mi još uvijek nešto pitamo u konačnici. Da je neki drugi trener kojim slučajem bio umjesto Čale pretpostavljam da bi već na pola ovog puta imao pokazan put prema izlazu. Iz raznoraznih razloga smo potrošili mnoga trenerska imena a to nam nije donosilo pozitivne rezultate i promjene u većini ali kad bi se nekad malo i strpili svi mi pa da vidimo i ovu drugu stranu priče. Neka gospodin Čala uzme Kup jer to je želja svih nas i trebamo to zajedno i pokazati a ako ne, vjerujem takođe da će se povući sa funkcije jer ga poštujem kao ličnost. Izvinjavam se svima koji misle da su upeglani ovim postom. 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
sjever je napisao/la:Ako mnogi od nas misle kako je Čala uz igrače, jedan od najvećih krivaca loše sezone ili ne ispunjavanja najviših ciljeva, krize u igri i očiglednoj limitiranosti ekipe, kako onda realno očekivati da osvojimo Kup protiv bilo kojeg protivnika pa makar se on zvao i Krupa. Uredu je kritički gledati na sva dešavanja u vezi s tim ali evo da Čala osvoji Kup, što mu od srca želim jer ću biti najsretniji čovjek, kako ćemo onda razmišljati: očekivano je osvojio trofej jer je to uvijek cilj Sarajeva, igrači su u jačim utakmicama pokazivali da ipak nisu u podređenom položaju, stručni štab ih je uspio osposobiti i vratiti im pobjednički mentalitet usađivanjem "pitarluka" u njihov mentalni sklop, konačno su proigrali i kad je najpotrebnije pokazali da mogu...ima toga dosta. Meni je lično žao što se neki od nas "ljute" na čovjeka koji sa svim svojim trenerskim "krivicama i znanjem" ovu ekipu drži još uvijek u vrhu i gdje se mi još uvijek nešto pitamo u konačnici. Da je neki drugi trener kojim slučajem bio umjesto Čale pretpostavljam da bi već na pola ovog puta imao pokazan put prema izlazu. Iz raznoraznih razloga smo potrošili mnoga trenerska imena a to nam nije donosilo pozitivne rezultate i promjene u većini ali kad bi se nekad malo i strpili svi mi pa da vidimo i ovu drugu stranu priče. Neka gospodin Čala uzme Kup jer to je želja svih nas i trebamo to zajedno i pokazati a ako ne, vjerujem takođe da će se povući sa funkcije jer ga poštujem kao ličnost. Izvinjavam se svima koji misle da su upeglani ovim postom.
Slazem se s tobom da treba Cali dati podrsku i nakon ove sezone, mi boljeg trenera trenutno ne mozemo naci. Mada ukoliko mu ne dovedu igrace koje zahtjeva tesko da ce ostati, nece ni on vise da prlja svoj obraz da bi prekrio nekvalitet igraca i nesposobnost uprave da odrade dobar prelazni rok.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Bruku utakmica prošlo do sada u ligi, sami finiš, u istoj toj ligi si igrao sa raspalim ekipama kao što je bio Olimpik, Čelik, zatim igraš sa Jajcem, Krupom, Vitezom, sa Mladosti kod Kaknja.. na prste jedne ruke ne možeš nabrojati utakmice gdje si glat pobjedio i rahat priveo utakmicu kraju, na prste jedne ruke, a pogledaj s kim igraš i kakva je konkurencija. Napredak od vremena viršli, nema šta.
Nije problem kiksat protiv Krupe, Jajca na Koševu, ali problem je što se to sve češće dešava. Prije nakon kikseva protiv sličnih ekipa odmah vanredan sastanak da se vidi šta, kako, a sada ove ljude u klubu boli briga sve učestalijih kikseva protiv tek formiranih ekipa i to na Koševu.
Da je rečeno odmah iz kluba da nakon katastrofalne sezone i nakon katastrofalnog vođenja kluba, sljedeca tj. ova sezona ce sluziti da se stane na noge pa cemo step by step ispravljati greske i polako se dizati... ali ono sto me najvise brine je to sto od tog vjerovatno nema nista, da cemo se vrtiti oko ovakvog stanja u i oko kluba i da ce ovaj trenutni kvalitet ekipe preovladavati i narednih godina, a sa ovim kvalitetom nismo konkurentni za ambicije kojim trebamo težiti.
Plana nema nikakvog, o odgovornosti da ne pricam. Klub je sve dalje i dalje od navijaca. Sve vise stranaca a domaci su tipa Ihtijarevića. Sposobnih ljudi nema.
Akademiju vode nepismeni i nestručni ljudi. Rezultat tome je to da smo trenutno i u kadetima i juniorima daleko od prvog mjesta. Sumnjam da se vise dovode talenti, trening kamp davno stao sa gradnjom...
Što se tiče pojačanja, nerealno je ali bi valjalo:
Umjesto Saida kvalitetan veznjak za prvih 11.
Umjesto Radovca kvalitetan veznjak za prvih 11.
Umjesto Herića neki iskusni, konkurentniji igrac.
Umjesto Almira Bekića kvalitetniji lijevi bek za prvih 11.
Umjesto Anđušića kvalitetno krilo za prvih 11.
Umjesto Amera Bekića kvalitetniji napadač.
Umjesto Adilovića bolja rezerva Pavloviću.
Lelić, Liivak - posudba.
Produžit sa Duljevićem.
Nerealno je, ali to bi nas jedino izvuklo.
Nije problem kiksat protiv Krupe, Jajca na Koševu, ali problem je što se to sve češće dešava. Prije nakon kikseva protiv sličnih ekipa odmah vanredan sastanak da se vidi šta, kako, a sada ove ljude u klubu boli briga sve učestalijih kikseva protiv tek formiranih ekipa i to na Koševu.
Da je rečeno odmah iz kluba da nakon katastrofalne sezone i nakon katastrofalnog vođenja kluba, sljedeca tj. ova sezona ce sluziti da se stane na noge pa cemo step by step ispravljati greske i polako se dizati... ali ono sto me najvise brine je to sto od tog vjerovatno nema nista, da cemo se vrtiti oko ovakvog stanja u i oko kluba i da ce ovaj trenutni kvalitet ekipe preovladavati i narednih godina, a sa ovim kvalitetom nismo konkurentni za ambicije kojim trebamo težiti.
Plana nema nikakvog, o odgovornosti da ne pricam. Klub je sve dalje i dalje od navijaca. Sve vise stranaca a domaci su tipa Ihtijarevića. Sposobnih ljudi nema.
Akademiju vode nepismeni i nestručni ljudi. Rezultat tome je to da smo trenutno i u kadetima i juniorima daleko od prvog mjesta. Sumnjam da se vise dovode talenti, trening kamp davno stao sa gradnjom...
Što se tiče pojačanja, nerealno je ali bi valjalo:
Umjesto Saida kvalitetan veznjak za prvih 11.
Umjesto Radovca kvalitetan veznjak za prvih 11.
Umjesto Herića neki iskusni, konkurentniji igrac.
Umjesto Almira Bekića kvalitetniji lijevi bek za prvih 11.
Umjesto Anđušića kvalitetno krilo za prvih 11.
Umjesto Amera Bekića kvalitetniji napadač.
Umjesto Adilovića bolja rezerva Pavloviću.
Lelić, Liivak - posudba.
Produžit sa Duljevićem.
Nerealno je, ali to bi nas jedino izvuklo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oj cetvrtog gola Chelsea. Ono kad vidim na Hasetu mogu i umrijeti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Da samo znas koliko i kakvih grimasa napravio kad sam ovo procitao. I na kraju se odvalio smijati.haris004 je napisao/la:Jel se može neko sjetiti zadnjeg duplog pasa naših galaktikosa ?![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nešta slično su naši odradili u kupu protiv Slavije prošle sezone, u stočnom SarajevuSarajlijica1946 je napisao/la:Oj cetvrtog gola Chelsea. Ono kad vidim na Hasetu mogu i umrijeti
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjeca li se neko precke Advana sa jedno tridesetak metara?skoroalen je napisao/la:Nešta slično su naši odradili u kupu protiv Slavije prošle sezone, u stočnom SarajevuSarajlijica1946 je napisao/la:Oj cetvrtog gola Chelsea. Ono kad vidim na Hasetu mogu i umrijeti
Na 0:43, najljepša akcija koju sam vidio na ovim našim pašnjacima.
@MortemHz prečka se i sad trese
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj je bolji, ovdje se vidim.skoroalen je napisao/la:
@MortemHz prečka se i sad treseA u uzvratu zabili Osmanović, Herić i 16-OGODIŠNJI VELADŽIĆ! E moj Ješiću, što si u svemu ostalom bio kloc?
Jes' vala, bolji pogled i na terenMortemHz je napisao/la:Ovaj je bolji, ovdje se vidim.skoroalen je napisao/la:
@MortemHz prečka se i sad treseA u uzvratu zabili Osmanović, Herić i 16-OGODIŠNJI VELADŽIĆ! E moj Ješiću, što si u svemu ostalom bio kloc?
Kako se lako i mirno odrekose titule meni je muka,nije mi dobro sad xu tabletu popit. Pa poslije nerijesenog zadnju tekmu valjda su svjesni bili da su sve nade izgubili,niko do igracani trenera da izadje i da kaze ovo je debakl,4 nerijesena i definitivno gubimonu utrci za titulu sto je za nas veliki neuspjeh,oni mrtvi hladni kazu idemo dalje ja patuljaka moralnih,umjesto da umru od muke oni nikom nista mrs svi iz klubaMortemHz je napisao/la:Gdje mi nece biti krivo, rasut cu nekoga u komadeuNbx je napisao/la:Ovo je srž frustracija ove sezone. Mene ne boli ni što nismo uspjeli ostat u realnoj trci za titulu, neće mi aman zaman krivo bit ni ako Kup ne uzmemo, ali to da se na Koševu više niko ne osjeća inferiornim, to je najveći poraz koji je ovaj klub doživio u svojoj historiji.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu nam nikako uzimati sa Haseta bodove Jajce i Krupa! Al nikako! A vi to pakujte kako hocete!
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel sutra uzvratna protiv krupe? 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koga ti prizeljkujes u finalu od ovih športskih?TobeYarabi je napisao/la:jel sutra uzvratna protiv krupe?
Ko god sutra ispadne biti će mi drago.MortemHz je napisao/la:Koga ti prizeljkujes u finalu od ovih športskih?TobeYarabi je napisao/la:jel sutra uzvratna protiv krupe?
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
hrvateMortemHz je napisao/la:Koga ti prizeljkujes u finalu od ovih športskih?TobeYarabi je napisao/la:jel sutra uzvratna protiv krupe?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ove sto su osnovani kao takvi ili ove sada?TobeYarabi je napisao/la:hrvateMortemHz je napisao/la:Koga ti prizeljkujes u finalu od ovih športskih?TobeYarabi je napisao/la:jel sutra uzvratna protiv krupe?
- TobeYarabi
- Kontakt:
volio bi one sto su igrom slucaja osnovani u nasem graduMortemHz je napisao/la:
Ove sto su osnovani kao takvi ili ove sada?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.