sjever je napisao/la:Ako mnogi od nas misle kako je Čala uz igrače, jedan od najvećih krivaca loše sezone ili ne ispunjavanja najviših ciljeva, krize u igri i očiglednoj limitiranosti ekipe, kako onda realno očekivati da osvojimo Kup protiv bilo kojeg protivnika pa makar se on zvao i Krupa. Uredu je kritički gledati na sva dešavanja u vezi s tim ali evo da Čala osvoji Kup, što mu od srca želim jer ću biti najsretniji čovjek, kako ćemo onda razmišljati: očekivano je osvojio trofej jer je to uvijek cilj Sarajeva, igrači su u jačim utakmicama pokazivali da ipak nisu u podređenom položaju, stručni štab ih je uspio osposobiti i vratiti im pobjednički mentalitet usađivanjem "pitarluka" u njihov mentalni sklop, konačno su proigrali i kad je najpotrebnije pokazali da mogu...ima toga dosta. Meni je lično žao što se neki od nas "ljute" na čovjeka koji sa svim svojim trenerskim "krivicama i znanjem" ovu ekipu drži još uvijek u vrhu i gdje se mi još uvijek nešto pitamo u konačnici. Da je neki drugi trener kojim slučajem bio umjesto Čale pretpostavljam da bi već na pola ovog puta imao pokazan put prema izlazu. Iz raznoraznih razloga smo potrošili mnoga trenerska imena a to nam nije donosilo pozitivne rezultate i promjene u većini ali kad bi se nekad malo i strpili svi mi pa da vidimo i ovu drugu stranu priče. Neka gospodin Čala uzme Kup jer to je želja svih nas i trebamo to zajedno i pokazati a ako ne, vjerujem takođe da će se povući sa funkcije jer ga poštujem kao ličnost. Izvinjavam se svima koji misle da su upeglani ovim postom.
Slazem se s tobom da treba Cali dati podrsku i nakon ove sezone, mi boljeg trenera trenutno ne mozemo naci. Mada ukoliko mu ne dovedu igrace koje zahtjeva tesko da ce ostati, nece ni on vise da prlja svoj obraz da bi prekrio nekvalitet igraca i nesposobnost uprave da odrade dobar prelazni rok.