FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istina je što je većina vas već i rekla, ali je problem papanluk, odnosno što ljude ne interesuju institucije glavnog grada. Meni je najbolji jaran navijač plavog kluba, ali mi je drago kad nas dvojica pričamo o našoj ligi, derbiju, ali i kad jedan drugog zezamo. Volim popričati sa bilo kim, bez obzira da li navija za Sarajevo, Željezničar, pa čak znam i navijača Veleža.
Danas je raji draže potrošiti 5-10 KM u kladari ili nargilhani nego doći na stadion. Evo kad su komšije otvarale trEbinu bilo je 13 500, a već za 7 dana protiv Krupe 3 milje na grbavici. To vam dovoljno govori koliko je ljudima stalo do sarajevskih klubova.
Istina je da je bilo više raje 2014./2015. kad smo igrali ljepše, ali poslije prvog kiksa posjeta bi se smanjila za 3 ili 4 puta. Pa Sloboda dok se borila za titulu imala je mizernu posjetu, osim kad igra protiv sarajevskih klubova.
Danas je raji draže potrošiti 5-10 KM u kladari ili nargilhani nego doći na stadion. Evo kad su komšije otvarale trEbinu bilo je 13 500, a već za 7 dana protiv Krupe 3 milje na grbavici. To vam dovoljno govori koliko je ljudima stalo do sarajevskih klubova.
Istina je da je bilo više raje 2014./2015. kad smo igrali ljepše, ali poslije prvog kiksa posjeta bi se smanjila za 3 ili 4 puta. Pa Sloboda dok se borila za titulu imala je mizernu posjetu, osim kad igra protiv sarajevskih klubova.
SARAJEVO
Ma ono je sramota,mislim na posjetu protiv Krupe..
Nakon sto ti ekipa odigra relativno dobro protiv gradskog rivala na njihovom stadionu,mi satro u rasulu oni se zahuktali i opet bare bare..prodjes u finale Kupa..al opet suplja prica nmg ono da gledam,ili je najgore kad kaze "znao sam da ce onako biti",sta si ba znao,cuj on znao.

Isto kao i nas protiv Zrinjskog preko 9 milja,protiv Krupe daBogda 1 500.

Nakon sto ti ekipa odigra relativno dobro protiv gradskog rivala na njihovom stadionu,mi satro u rasulu oni se zahuktali i opet bare bare..prodjes u finale Kupa..al opet suplja prica nmg ono da gledam,ili je najgore kad kaze "znao sam da ce onako biti",sta si ba znao,cuj on znao.
Isto kao i nas protiv Zrinjskog preko 9 milja,protiv Krupe daBogda 1 500.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Obzirom na činjenicu kakvi igrači nose bordo dres, kakva je igra i rezultati, kakvo je stanje u i oko kluba, kakvi amateri vode klub, kakav je odnos uprave prema navijačima, kakvi su uslovi i KAKVI SU PLANOVI I AMBICIJE - posjeta protiv Krupe je i više nego dobra. Dobra s obzirom na stanje.
Da se naziru bolji dani, da se unaprijed znaju ambicije za sljedeću sezonu, da se polako počinje razmišljati o pojačanjima za evropu, da se ispravljaju ranije greške itd. - posjeta bi bila katastrofalna.
Dajte jasan plan, postavite najviše ambicije što se tiče lige i kupa, napravi ekipu od profesionalaca a ne manekena, otpustite neststrucne a postavite sposobne ljude da vode klub I IMAT ĆEŠ UBJEDLJIVO NAJVEĆI PROSJEK POSJETE U DRŽAVI.
Da se naziru bolji dani, da se unaprijed znaju ambicije za sljedeću sezonu, da se polako počinje razmišljati o pojačanjima za evropu, da se ispravljaju ranije greške itd. - posjeta bi bila katastrofalna.
Dajte jasan plan, postavite najviše ambicije što se tiče lige i kupa, napravi ekipu od profesionalaca a ne manekena, otpustite neststrucne a postavite sposobne ljude da vode klub I IMAT ĆEŠ UBJEDLJIVO NAJVEĆI PROSJEK POSJETE U DRŽAVI.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rijeka je pokazala kako se radi doveli su Keka koji je trener 5-6 godina tek sad ce naslov uzeti . prodaju i oni igrace bude kriza al znaju sta hoce i ne mjenjaju trenera svako malo . al uprava radi svoje kek napravi krizaljku igraca to mu se ispuni onda mozes traziti rezultate . kod nas Cala trazio Ordagica i Obradovica kao da je trazio igrace od 2 miliona nisu mu ispunili Cali ne moze niko rijec prebacit . ovaj Tan da ima prave ambicije Cali ugovor ili nekom drugom treneru uspostaviti sistem zadovoljiti zelje trenera i onda u borbu . 3 godine je Tan vlasnik ne vidim ja tu sistem i pomake posebno u sportskom djelu puno lutamo , mjenjamo trenere igrace ne znamo ni koje su nam ambicije ni sta nam je cilj .
Očekujem do kraja 3 pobjede, remi i poraz. Npr, uzmemo Krupu, Slobodu i kone, remi s Radnikom i izgubimo od Mađara. Zrinjski prvak, mi aBd kup a meni dres i sezonska 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Probajte shvatiti da naš vlasnik nije kao vlasnik Rijeke ili nekog drugog kluba.
Riješio nas je dugova ali očito ne planira značajnije ulagati u klub, prvi tim pogotovo, moramo se sami snalaziti. Počeli smo dobro a onda smo zagrizli malo više nego što možemo progutati pa se sad davimo.
Valjda ćemo sažvakati.
Riješio nas je dugova ali očito ne planira značajnije ulagati u klub, prvi tim pogotovo, moramo se sami snalaziti. Počeli smo dobro a onda smo zagrizli malo više nego što možemo progutati pa se sad davimo.
Valjda ćemo sažvakati.
- robertkosar
- Kontakt:
Sramota je kako ovi djuturumi igraju. Koliko muzike toliko nafake . Pa bolan ko ce doci da se nervira pored ovih 11 hadaljamma_hz je napisao/la:Ma ono je sramota,mislim na posjetu protiv Krupe..
Nakon sto ti ekipa odigra relativno dobro protiv gradskog rivala na njihovom stadionu,mi satro u rasulu oni se zahuktali i opet bare bare..prodjes u finale Kupa..al opet suplja prica nmg ono da gledam,ili je najgore kad kaze "znao sam da ce onako biti",sta si ba znao,cuj on znao.![]()
Isto kao i nas protiv Zrinjskog preko 9 milja,protiv Krupe daBogda 1 500.![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa razumijem ja i to al et ja sam neki **** sklop,dosao bih da igra 5 Radovaca i 6 Bekica.robertkosar je napisao/la:Sramota je kako ovi djuturumi igraju. Koliko muzike toliko nafake . Pa bolan ko ce doci da se nervira pored ovih 11 hadaljamma_hz je napisao/la:Ma ono je sramota,mislim na posjetu protiv Krupe..
Nakon sto ti ekipa odigra relativno dobro protiv gradskog rivala na njihovom stadionu,mi satro u rasulu oni se zahuktali i opet bare bare..prodjes u finale Kupa..al opet suplja prica nmg ono da gledam,ili je najgore kad kaze "znao sam da ce onako biti",sta si ba znao,cuj on znao.![]()
Isto kao i nas protiv Zrinjskog preko 9 milja,protiv Krupe daBogda 1 500.![]()
![]()
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj da je dodati i 11. trofej 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
uto apr 25, 2017 3:12 pm
MAJKL

MAJKL
Ono kad poslije loseg rezultata,mediji "cipelare" Sarajevo,izjavama i raznim naslovima raznih "igraca",kako je Sarajevo ispalo iz trke za titulu,kako Sarajevo nece dobiti ni centa od sljedeceg transfera Cimirota (ode na posudbu),Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Mislim mozda i jesmo ispali iz utrke,mada je jos 5 kola,ali ovo je stvarno za povratiti.A ti momak ako ti smeta sta pisem ili sl.zaobidji me i idi na onaj tamo forum i nek ti onaj kupi sal ili dres ,ali prvo dobro popljuj Sarajevo i reci da je Said jednonozac i da je Cala portir,i da pojma nemamo i da je Sabrina lezbejka i ulazis u nagradnu igru za dres i sal i jos na kraju recenice napisi MA HAJTE MOLIM VAS.
Drugim rijecima, nas vlasnik nije dobar vlasnik?hilmo je napisao/la:Probajte shvatiti da naš vlasnik nije kao vlasnik Rijeke ili nekog drugog kluba.
Valjda ćemo sažvakati.
Mi trebamo biti zadovoljno sto nam je vlasnik takav kakav jeste?
Bez Sarića i Rustemovića u subotu. Ko bi mogao igrati s Pericom? Said i Radovac čisto sumnjam. Znači Kovačević ili Marko, prije Kovačević.
Ostalo sve isto.
Ostalo sve isto.
Koji ce nam **** uopste! Ovaj nivo na kome smo sada je isti,ako ne i gori,od onog na kome smo bili prije njegovog dolaska. Nemojte mi samo sada sponinjati kako nas je rijesio duga. Svi drugi u ovoj ligi imaju dugove pa su opet mnogi otisli ispred nas i rezultatski i organizacijski i finansijski. Bolje i da imamo dug,ali da imamo svoj klub koji se nece brukati protiv nekakvih sela i zaseoka!Evander je napisao/la:Drugim rijecima, nas vlasnik nije dobar vlasnik?hilmo je napisao/la:Probajte shvatiti da naš vlasnik nije kao vlasnik Rijeke ili nekog drugog kluba.
Valjda ćemo sažvakati.
Mi trebamo biti zadovoljno sto nam je vlasnik takav kakav jeste?
Možda čak i Lija, igrao je nekada i u veznom redu, kada bi igrao Kovačević to bi bila formacija sa dva defanzivna vezna igračaSepterra je napisao/la:Bez Sarića i Rustemovića u subotu. Ko bi mogao igrati s Pericom? Said i Radovac čisto sumnjam. Znači Kovačević ili Marko, prije Kovačević.
Ostalo sve isto.
trebaće nam punac protiv radnika.
ima li neko onaj iphone što automatski bilježi datum i vrijeme da ga kontaktira ?
ima li neko onaj iphone što automatski bilježi datum i vrijeme da ga kontaktira ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma kakav punac, oni se svi bacaju na glavu da izblokiraju nase udarce.Ovim tamo gotovo da pustaju da daju gol.Mada su nasi krivi, ono sto prodje oni profulaju tako da prospemo bodove.Testo je napisao/la:trebaće nam punac protiv radnika.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kakva je situacija na gostovanju u Bijeljini? Ima li nesto cega se treba paziti ili su korektni domacini? Nisam dole isao na tekmu, a planiram otic sad.
1946~
- Orangina85
- Kontakt:
Jel ides sa navijacima ili onako. Bio sam ja vise puta na tribini medju njima i sve korektno, cak su i skontali da sam iz Sarajeva.ThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija na gostovanju u Bijeljini? Ima li nesto cega se treba paziti ili su korektni domacini? Nisam dole isao na tekmu, a planiram otic sad.
prije će te murija handrit nego mještani, nemoj se olešit i nemoj provocirat, normala...Orangina85 je napisao/la:Jel ides sa navijacima ili onako. Bio sam ja vise puta na tribini medju njima i sve korektno, cak su i skontali da sam iz Sarajeva.ThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija na gostovanju u Bijeljini? Ima li nesto cega se treba paziti ili su korektni domacini? Nisam dole isao na tekmu, a planiram otic sad.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.