BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Uzima ovo Bedene.
Kakva se šansa otvara sa današnjom pobjedom.
Hajde Damire možeš ti to. 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Haso izgubi od Bedenea, sad se 1/2 finale namece kao imperativ ali poznavajuci Damira ne bi me cudilo vec danas da zijani...
Bedene je za malo vise od mjesec dana osvojio 3 celendzera (na dvije razlicite podloge) i zaredao pobjeda sto Damir nije ostvario za godinu dana. Slicnog su kvaliteta, samo sto je Aljaz u brutalnoj formi, tako da sigurno nista laske od Hasea nece biti
ZELJEZNICAR 1921!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije se otvorila nikakva šansa, Bedene je u strašnoj formi, bolje bi bilo da je Haase prošao, teško bi ga i 4. put zaredom dobio. Šanse su još uvijek iste, možda čak i teže nego prija. Bedene je dobar na šljaci, prošle godine na RG-u je Novaka mučio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije mi jasno kako su se sanse otvorile, napravise situaciju u najmanju ruku kao da je ispao Nadal od Polanskog pa ono eto sanse za polufinale, a Bedene igra strasan tenis, i jednako je tezak rival kao i Hasse, ali idemo mec po mec, prvo da se Ivo rijesi
Evo mozda pojedini nisu upoznati kakav april Bedene igra:

Sve sami sljakasi protiv kojih je potrebno kopati svaki poen, i lik ih je hladno sve rijesio i vezao 2 challengera, prosao kvale Budima i eto ga u cetvrtfinalu
Evo mozda pojedini nisu upoznati kakav april Bedene igra:

Sve sami sljakasi protiv kojih je potrebno kopati svaki poen, i lik ih je hladno sve rijesio i vezao 2 challengera, prosao kvale Budima i eto ga u cetvrtfinalu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je Bedene bolja sansa za prolaz, jer i taj njegov niz mora biti prekinut kad tad a Damir ga poznaje bolje nego sopstvenog brata. Haso je pun samopouzdanja protiv Damira a pri tome je i dosta bolji teniser od njega tako da bi ga opet otreso...
Ali, prvo da rijesimo diva sa Salate
Ali, prvo da rijesimo diva sa Salate
O mila majko, kako glupo igra. Ode prvi set 95%.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Katastrofalne greske Damira, zicere zapucava ili u mrezu ili u aut 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: BiH tenis
Majstore moze li se sta ubaciti u teren 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Sarajevo29
- Kontakt:
kakav igrac uskoro top20 , kome ivo pravi dupli break na zemlji

Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
-
hercegovina
- Kontakt:
ja sam se oduvijek pitao zasto slovenci i ostali misle da smo mi bosanci i hercegovci glupi. pa jbt istina je. vec satima raspravljate je li bolji taj beudin ili has. a ovamo lik ne moze da vrati servis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno, moraš biti veliki majstor pa od Ive izgubiti set 6-1.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Okrenut ce kao i protiv Darcisa.....Sad ko ima mogucnosti na live 4 kvota na Damira
Neće Džumhur dobiti 100%.
Ivo na sljaci izgleda kao riba na suhom, covjece s njim razmjene bi mogao drzati prosjecan rekreativac koji igra tenis sezonski 2 puta sedmicno na Stupu a Damir izgubi 6-1 set, sramota
Ako se trgne okrenut ce ga ne sumnjam ali..
Ako se trgne okrenut ce ga ne sumnjam ali..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tako je to kod nas, ložimo vatru za zeca, a zec u šumi.hercegovina je napisao/la:ja sam se oduvijek pitao zasto slovenci i ostali misle da smo mi bosanci i hercegovci glupi. pa jbt istina je. vec satima raspravljate je li bolji taj beudin ili has. a ovamo lik ne moze da vrati servis
Ja sam ga odigrao,ulozio cenera kao protiv darcisa,pa kako budeBROJ1 je napisao/la:Okrenut ce kao i protiv Darcisa.....Sad ko ima mogucnosti na live 4 kvota na Damira
- TupacShakur
- Kontakt:
Gdje gledate? Rusi mi ne rade, a koliko sam upratio ne prenosi neka televizija. Ako može link onda..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.