FK Slavija

Ultras_Slavija
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Ultras_Slavija » 14 avg 2010, 21:01

2:1 " $ ? ... & $ се " & ....% ' се " $...

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 21:01

Ultras_Slavija je napisao/la:2:1 " $ ? ... & $ се " & ....% ' се " $...
Koliko je u Sarajevu jbg ne pratim na radiu pokvarila se zvucna u kompu.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 avg 2010, 21:02

Prvi gol Salcinovica za novi tim :) 2:1.
Support Velez, It's logical! ★

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 14 avg 2010, 21:04

Urban Batalion je napisao/la:
Сарајево-$ ? ја $ 0:0

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 21:04

Ultras_Slavija je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
Сарајево-$ ? ја $ 0:0
aaa dobro je ti si izgleda najtacniji ovdje 8-)

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 14 avg 2010, 21:07

aaa dobro je ti si izgleda najtacniji ovdje 8-)[/quote]
% ' неварају ... А " " " ? & ' $ " & " % ' & " $ .... :)

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 14 avg 2010, 21:09

Kakav kretenski prenos ...Boze saczvaj koji kreteni ...
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 21:09

Ultras_Slavija je napisao/la:aaa dobro je ti si izgleda najtacniji ovdje 8-)
% ' неварају ... А " " " ? & ' $ " & " % ' & " $ .... :)[/quote]

EVO SAD ZNAM GUBIMO 1-0.Jeboga zemlja. :evil:

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 14 avg 2010, 21:11

Evo taman da ti napišem da gubite .....

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 14 avg 2010, 21:33

MOGU MISLITI KAKO NAS JE SUDIJA NATEG'O . . .
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 14 avg 2010, 21:36

3:1 natego je on **** moj ... ja sam se bas bio iznenadio kad smo poveli jer sam veliki optimista ...a ldobro svakako svaka cast nasim momcima okrecemo se ako bog da na utakmicu Slavija - Buducnost....

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 14 avg 2010, 21:41

Ultras_Slavija je napisao/la:3:1 natego je on **** moj ... ja sam se bas bio iznenadio kad smo poveli jer sam veliki optimista ...a ldobro svakako svaka cast nasim momcima okrecemo se ako bog da na utakmicu Slavija - Buducnost....
4:1 JA TI KAŽEM DA NAS JE NATEG'O TAKO DA PADNU ...

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 22 avg 2010, 18:59

Eh eto,Sretno vam bilo u nastavku,hvala na bodovima.Regoja reče želi povratak začiniti pobjedom,ali eto

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2010, 20:10

MNOGO SMO JAKI...ma brate prejaki...heehhe..samo se ne treba uzdignuti posle ove pobjede...polako :D
1947!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 20:20

Joj komedije od tekme,ja ono u zivotu nisam gledao. :lol: Kakvo je ono valjanje po terene i trazenje nekakvih penala,koji nebi ni njihova keva svirala.
No krenimo redom,Slavija do gola Buducnosti odlicna,ali nakon toga neshvatljiv pad.Prvo mislim Radovanovic ima onu priliku da izleti 1 vs 1 ali se on zalece negde u stranu i pogadja stativu,iako je to bila 100% sansa.Zatim Nestorovic iz slobodnjaka lepo suta ali zamalo pored gola.Bilo je tu jos nekih napada koji su mirisali na pogodak ali nedostatak zadnjeg pasa je ucinio svoje,da ima neki igrac sa zadnjim pasom ovde bi Buducnost bila potopljena.
Ali onda smesno primljen gol aut za Buducnost i lopta preskace Dujkovica i na gol liniji jedan igrac Buducnosti pogadja za 1:0,zatim skolski kontranapad Buducnosti i to je 0:2.Tek tada se Slavija kao malo budi nakon jednog suta nisam video od koga lopta se odbija do Radovanovica koji pogadja za 1:2,i tada kolosalna prilika kakva se nevidja na terenima sirom sveta da se ono fula,4 igraca Slavije idu u sesnaesterac na golmana,iz pozadine pristizu dva stopera buducnosti ali Todorovic se zavlaci negde i ide na centarsut umesto da je krenuo da suta i golman hvata loptu,i onda jos jedan u nizu kontranapada Banovcana i to je 1:3,kasnije svira penal sudija po meni i moze i ne mora da se svira,lopta pogodila u ruku jednog njihovog i Rega pogadja.
Iskreno Buducnost je zasluzila ovu pobedu jer imaju ubitacan kontranapad i mislim da su mogli dati jos koji pogodak.Mislim da je jedan od krivaca za ovaj poraz i Bjelica jer se stvarno videlo da je ekipa katastrofalno postavljena na terenu.
Slaviji zelim puno srece u nastavku jer mislim da vise necu imati prilike da je gledam ove sezone i verujem da opstanak nece doci u pitanje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

majankod
Kontakt:

Post Postao/la majankod » 22 avg 2010, 22:53

Kriv ti je Bjelica ??? Pa molim te koju si ti utakmicu gledao ,pa iz avina se vidi da Slavija nije imala sekunde discipline u igri ,to je jedna raspustena vojska koja igra kako hoce ,posebno kapiten Regoja .Je li on trener )???Bas me interesuje da li je kaznjen za onu glupost protiv Sarajeva .E sad je piranje da li to Bjelica moze uraditi ,koliko znam sa dosta igraca je igrao a to je vec problem .Ovako neodgovorno ne igraju igraci u sestoj ligi Rekao sam vec ljudi moje ne mogu klub voditi laici .Kazes Buducnost odlicna ....pa moja bi baba dala danas bar pet sest komada .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 23:00

majankod je napisao/la:Kriv ti je Bjelica ??? Pa molim te koju si ti utakmicu gledao ,pa iz avina se vidi da Slavija nije imala sekunde discipline u igri ,to je jedna raspustena vojska koja igra kako hoce ,posebno kapiten Regoja .Je li on trener )???Bas me interesuje da li je kaznjen za onu glupost protiv Sarajeva .E sad je piranje da li to Bjelica moze uraditi ,koliko znam sa dosta igraca je igrao a to je vec problem .Ovako neodgovorno ne igraju igraci u sestoj ligi Rekao sam vec ljudi moje ne mogu klub voditi laici .Kazes Buducnost odlicna ....pa moja bi baba dala danas bar pet sest komada .
Eto ti odmah odgovor na tvoje pitanje.A ko treba da pravi disciplinu u ekipi?Igraci,trener direktor ili neko deseti.Trener treba upravo i da napravi tu diciplinu u igri.Mislis da bi mnogi svetski klubovi igrali dobro sa nekim prznicama u ekipi da nema trenera koji to moze lepo posloziti i uvesti neku disciplinu u igri.I sada on ne bi bio trener.Pa ako ne moze napraviti disciplinu zasto uopste radi kao trener.
Ajde reci da Buducnost nije bila odlicna.Ne pratim ligu BH koliko bi trebao jer nema prenosa ali sa nekim pregledima i ono malo sto pogledam gosti se uglavnom brane.Nije li tako?A Buducnost je danas uvek imala 5-6 igraca u zavrsnici akcija,Buducnost je imala nekoliko opasnih kontranapada koji samo pukom srecom nisu zavrsavali u golu.
Ako si citao moje postove ne znam da li sam to spomenuo i u predhodnom postu,napisao sam da je i Buducnost zasluzeno ali i sretno pobedila,ali to sretno iskljucivo zbog (ne)znanja Slavijinih igraca.Kakav kreten trebas biti da fulis kontru prakticno 4vs2.Strasno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.