Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Dobar dan Realovci. Jel malo bolje danas ? Mislim nije neka katastrofa, polufinale Lige prvaka je tu, prvi ste jos u Primeri. Ne vidim zasto tolika kolicina depresije od sinoc poslije utakmice na vasem pdf-u.
- anonymousHD
- Kontakt:
Uradio prije nego je bilo cool.

Danas više puta naletio na snimak tekme na SK i ne mogu ni sekundu da pogledam. Loše mi bude čim vidim.

-
batigol777
- Kontakt:
Kontam nesto i(ako ni ja nebi svirao onaj penal, ali je cist kao suza )sta da je bilo obrnuto da se barci nije svirao penal i da su izgubili nebi mogo disat danas od siline kradje Reala i kako se favorizuje Real a danas ni slova o tome.
Zizu nije dorastao Realu ima neke glupe poteze do bola valjda skonta jos nista nije kasno ima Celtu da s3 vrati na 1 mjesto.
Jos jedna stvar imao si sinoc sansu da rijesis sve dileme samo da vidis sta je Juve radio i nista vise konjina celava.
Zizu nije dorastao Realu ima neke glupe poteze do bola valjda skonta jos nista nije kasno ima Celtu da s3 vrati na 1 mjesto.
Jos jedna stvar imao si sinoc sansu da rijesis sve dileme samo da vidis sta je Juve radio i nista vise konjina celava.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Ma kontam jbt nije ni do trenera evo vec treci koji forsira BBC, svaki naredni koji bi dosao isto bi bilo
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Nekad je taj bbc i blistao, a to odavno nije slučaj.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nema Zidane damu ostaviti igrača od 100 mil na klupi pa makar ovaj samo hodao po terenu.
Čuj onoga gore Real za dvije klase bolji od Barcelone i da izbace Ronalda prodisali bi, ne znam koja je nebuloza veća prva il' pak ova zadnja.
Čuj onoga gore Real za dvije klase bolji od Barcelone i da izbace Ronalda prodisali bi, ne znam koja je nebuloza veća prva il' pak ova zadnja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zidane je usrao sinoc sve, od pocetne postave, do zadnje minute u nadoknadi kad je ekipa izgledala kao raspustena banda, to je prva utakmica u njegovoj karijeri do sad da je pogazio sve svoje principe trenerske koje je do sad prezentirao u velikim utakmicama. Prije svega cvrsta, vecinom zonska odbrana, koja je u Realu uvijek dobro funkcionisala. Sinoc je sve bilo izmedju, izmedju loseg presinga i nepostojece zone i prepustilo se Mesiju citav teren od centra do sesnaesterca da igra 1 na 1 sa Casemirom.
Real je postavio Barcelonu u perfektnu situaciju sinoc, nit se branio zonski niti vrsio jak presing i bilo je tona prostora u sredini za Mesija i Iniestu, pa Iniesta je sinoc izgledao kao fudbaler.
Real je postavio Barcelonu u perfektnu situaciju sinoc, nit se branio zonski niti vrsio jak presing i bilo je tona prostora u sredini za Mesija i Iniestu, pa Iniesta je sinoc izgledao kao fudbaler.
Čudno kako Iniesta protiv Madrida, Modrića i Kroosa uvijek izgleda kao fubaler.
Neki nikad naučit neće.
Neki nikad naučit neće.
Raspali Rakitic je izgledao kao dobar fudbaler, cak i Paco Alcacer je meni izgledao sasvim solidno. Zidane je omogucio Barceloni da izgledao kao fantasticna ekipa, a u stvarnosti dodje Juve i ovi kruze 9 dana bez ikakve sanse, jbg kad ljudi imaju sistem.
Kažem ti, bilo kako da se Madrid postavi, Iniesta dođe i zapiša. To će raditi i sa 35. Madrid je njegova zvečka, bila i ostala.Mozambik je napisao/la:Raspali Rakitic je izgledao kao dobar fudbaler, cak i Paco Alcacer je meni izgledao sasvim solidno. Zidane je omogucio Barceloni da izgledao kao fantasticna ekipa, a u stvarnosti dodje Juve i ovi kruze 9 dana bez ikakve sanse, jbg kad ljudi imaju sistem.
Ali hvala Zidanu svakako na izostavljanju Isca.
Isco produzio do 2022
Da se slozim s ovim.Rajaz je napisao/la:Kažem ti, bilo kako da se Madrid postavi, Iniesta dođe i zapiša. To će raditi i sa 35. Madrid je njegova zvečka, bila i ostala.Mozambik je napisao/la:Raspali Rakitic je izgledao kao dobar fudbaler, cak i Paco Alcacer je meni izgledao sasvim solidno. Zidane je omogucio Barceloni da izgledao kao fantasticna ekipa, a u stvarnosti dodje Juve i ovi kruze 9 dana bez ikakve sanse, jbg kad ljudi imaju sistem.
Ali hvala Zidanu svakako na izostavljanju Isca.
Izostavljanje Alarcona ce nadam stalno rezultirati pusinzima ,nabijem vise forsiranje nekih na ****..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Invalid u prvoj utakmica sa Bayernom forsirao. Kakvo tele od igrača, IQ u minusu.
Izgleda veceras bez tri ojebine u napadu 
ako celo ne stavi slucajno Asensio-Benz-VaskezEpidaurus je napisao/la:Izgleda veceras bez tri ojebine u napadu
budel tako ja preskacem utakmicu
Cisto sumnjam da ce i veceras ostavit Moratu na klupi. Desil se to i jos kiksaju, pojest ce ga novinari definitivno.
Nadam se nekoj 4-4-1-1 formaciji sa Kovom i Lukom na sredini, Asensio i Lucas/James po stranama, Isco kao neka desetka i Morata spic.
Nadam se nekoj 4-4-1-1 formaciji sa Kovom i Lukom na sredini, Asensio i Lucas/James po stranama, Isco kao neka desetka i Morata spic.
- anonymousHD
- Kontakt:
Keylor, Danilo, Varane, Nacho, Marcelo, James, Casemiro, Isco, Vasquez, Morata, Asensio.
Morata
Mogu misliti kako bi Veliki reagirao u onoj situaciji
Mogu misliti kako bi Veliki reagirao u onoj situaciji
Valjda ce sad zidane skontat ko je bolji u napadu
14 min rezervni tim 2 gola 2 stative 2 zicera

14 min rezervni tim 2 gola 2 stative 2 zicera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.