bianconeros je napisao/la:Stizu nam pare s sviju strana..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
bianconeros je napisao/la:Stizu nam pare s sviju strana..
Kad je zrijeb, skim bayern igra u CL?Karlo je napisao/la:bianconeros je napisao/la:Stizu nam pare s sviju strana..,znam razgranali biznis ,kokain ,heronin,tgovina belim robljem ,oruzijem ,reket i tako ,mora da cvjeta posao
![]()
neka i mi malo da odmorimo dosta je 5 godina uzastopnih polufinala ,l+malo da odmorimo pa sledece sezone po 6 kantu ladnoJuventinoVero je napisao/la:Kad je zrijeb, skim bayern igra u CL?Karlo je napisao/la:bianconeros je napisao/la:Stizu nam pare s sviju strana..,znam razgranali biznis ,kokain ,heronin,tgovina belim robljem ,oruzijem ,reket i tako ,mora da cvjeta posao
![]()
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Jeste se to prepali juventusa u polufinalu pa namjerno fulali penale i dobijali crvene da ne naletite na nas..Karlo je napisao/la:neka i mi malo da odmorimo dosta je 5 godina uzastopnih polufinala ,l+malo da odmorimo pa sledece sezone po 6 kantu ladnoJuventinoVero je napisao/la:Kad je zrijeb, skim bayern igra u CL?Karlo je napisao/la:,znam razgranali biznis ,kokain ,heronin,tgovina belim robljem ,oruzijem ,reket i tako ,mora da cvjeta posao
![]()
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Ma to je vec gotovo i ako ga ne odkupe sigurno da mozemo nekom u engleskoj uvaliti..Mig_Mig je napisao/la:Bayern jos nije objavio sluzbeno da ce otkupiti Comana. Par dana preostalo.bianconeros je napisao/la:Stizu nam pare s sviju strana..
U da, poslije Mainza, bice borbedinoo je napisao/la:Igraju derbi s lajpcigom za prvaka za 2 kola,trenutno su fokusirani na to.
nismo budale bolje platiti 17 i prodati ga kasnije za 40 i kusur onim petro levatima kozojebimabianconeros je napisao/la:Ma to je vec gotovo i ako ga ne odkupe sigurno da mozemo nekom u engleskoj uvaliti..Mig_Mig je napisao/la:Bayern jos nije objavio sluzbeno da ce otkupiti Comana. Par dana preostalo.bianconeros je napisao/la:Stizu nam pare s sviju strana..
Hm.. kao djecak je ostao bez oca, ova prva tetovaza je posvecena njemu, vjerujem da i ova sto je ti nazivas najgorom ima neku simboliku oko njegove smrti.Lillard je napisao/la:Al ovo na ruci je vjerojatno najgora tetovaža ikad.
Predstavlja gubitak voljene osobe. Nije to Dybala izmislio, pun qrac ljudi ima istu tetovazu.Lillard je napisao/la:Al ovo na ruci je vjerojatno najgora tetovaža ikad.
Ako ima simboliku ne znači da nije ružna. Ime bi bilo puno ljepše, manje i tako te neke stvari.Gefufna je napisao/la:Predstavlja gubitak voljene osobe. Nije to Dybala izmislio, pun qrac ljudi ima istu tetovazu.Lillard je napisao/la:Al ovo na ruci je vjerojatno najgora tetovaža ikad.
Crna traka, i dan danas se koristi kao simbol zalosti za nekime. Poznato?
Gefufna je napisao/la:Ima i Pogba, ali se ne vidi.
Gefufna je napisao/la:Uvazavam tvoje misljenje. #VelaHavle
ok #filip13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.