Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
ovo je sramota,mozemo li ikako trenera otpustit sad na poluvremenu,.........**** ti makedonija nas razbija u kosarci,to je nevjerojatno
Znači tuga, jad i čemer...
Ne možeš vjerovat na kakve smo grane spali.
Nekad smo za Britaniju, Makedoniju, Mađarsku i Ukrajinu sila bili a sad, sad se tresemo od nekog Gečevskog, Antića i sličnih Pokemona

Ne možeš vjerovat na kakve smo grane spali.
Nekad smo za Britaniju, Makedoniju, Mađarsku i Ukrajinu sila bili a sad, sad se tresemo od nekog Gečevskog, Antića i sličnih Pokemona

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
šta li su oni radili na pripremama
tačno ako nešto hoćemo mora se dovesti trener autoritet ozbiljan neko ko može da spusti ove igrače na zemlju
tačno ako nešto hoćemo mora se dovesti trener autoritet ozbiljan neko ko može da spusti ove igrače na zemlju
Domerkant gubi loptu pri rezultatu 33:12 komentator na MK TV A1 kaze: "Jopet zagubena topka na Britancite!" 

DOSTA!!!
ovo moje oči više ne mogu gledati
ovo moje oči više ne mogu gledati

a ja sato mrljavo igraju boze dragi ..... pa ovo je zasad velika bruka i sramota 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
ako se nešto drastično ne promjeni slijedeće kvale ispadamokomax je napisao/la:"B" Divizijo, mi dolazimo...
u ovim sreća ne možemo košarka nam je u silaznoj putanji sve smo gori i gori...
hahahah bolje im je da neizlaze drugo poluvrijeme!
O moj boze. Kontam ja to i povrede i nemamo centra i sve, ali ovi nasi igraju ko zadnje pi*cke bez volje, mrsko hodat mrsko disat cccc.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- reds_forever
- Kontakt:
Bogami,kosarka na niske grane pade,katastrofa sta se desi od reprezentacije u zadnjih nekoliko godina 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
svaka cast momcima koji su otisli dole bodrit ove penzijonere!
Molio bih goste na forumu da se suzdrže komentara koji se ne tiču utakmice koja je u toku i dopuste navijačima BiH da komentarišu utakmicu.
hvala.
hvala.
I opet će na kraju biti komentari selektora : nije se Teletović odazvo, povrijedili se Đedović i Gordić, nije se moglo više.. cccccc ....
Zadnja izmjena: _BooS_, dana/u 14 avg 2010, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
na koje se goste to odnosi i ko je nešto rekao što nije istina
na tebe.ŽeljkoB je napisao/la:na koje se goste to odnosi i ko je nešto rekao što nije istina
pročitaj pravila foruma. http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=40&t=1087
pa to je bilo neizbježno.....samo je trebalo pričekat da se oni stariji igrači oproste od reprezentacije i da dođe vrijeme kad će bih sama morat stvarat igrače....za jaku reprezentaciju ipak treba imat neki sustav i rad koji traje godinama....ne znam dali je ikad neka bih reprezentacija( u-16,u-18 itd) igrala na nekom prvenstvu...budući da je bih neorganizirana nije čudno što oni igrači koji nešto obečavaju lete u druge državereds_forever je napisao/la:Bogami,kosarka na niske grane pade,katastrofa sta se desi od reprezentacije u zadnjih nekoliko godina
ne mogui vjerovat da smo pogodili samo dvije trice 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ovaj Bajramovic je stvarno zesva TRUBA! Ljudi se vratili u igru posle -24, lik udje i uprska u dve minute sve, ama bas sve, strasno!
sam na sutu i promasi, da je pogodio prisli bi na 1 ralike, al i ove sudije su katasrofacole-ch je napisao/la:Ovaj Bajramovic je stvarno zesva TRUBA! Ljudi se vratili u igru posle -24, lik udje i uprska u dve minute sve, ama bas sve, strasno!

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
-
- Kontakt:
Pa Edo što oba promaši .......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.