Zar mu ne fali kvalitet da bi mogo dobit minutazu ponekad?
Posra se Zera momacki po svima danas ovom partijom, svaka cast dijete
mozda ti je najbolje da ti svojim putem, izgleda da ovdje nazalost neces dobit pravu sansu
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
O kojoj ti tituli pricas, kad te ekipa koja se bori u ligi za opstanak rastavi na proste faktore a za 10 dana ti dolazi Zrinjski...Neymar11 je napisao/la:Ma ljudi okrenut se Slobodi gdje nas ceka neugodno najteze gostovanje, zanadat se i podmaranje da se dobije utakmica gdje bi nam znacilo i osvajanje Titule.. Cestitke iskrene igracima i navijacima Sirokog na prolasku u Finale i neka je sasrecom da osvoje zasluzili su !
I DA GUBIS 10:0 s JUGA BI SE PJESMA CULA , MI TE VOLIMO MI TE VOLIMO !
Daj ba popustite s tim pricama kupio prodao, pogledat ljudima u oci i cestitat jer su nas razbili, kakve kupovin pizde materine. Izgubis odmah si prodao, pobjedia kupio si...Milkaodkokosa je napisao/la:Mene samo zanima koliko je Široki platio finale... Onaj glupavi janez bi imao bolju taktiku
Pod moranje je da se dobije utakmica u tuzli, na bilo koji nacin kako god, ja vjerujem u nju, danas smo imali los dan i Siroki nas je posteno nadigro i bolji bio i proso u Finale, samo pojedini igraci su se posrali na dres zelje neka im je na obraz i citiram te nakon tzSandokan87 je napisao/la:O kojoj ti tituli pricas, kad te ekipa koja se bori u ligi za opstanak rastavi na proste faktore a za 10 dana ti dolazi Zrinjski...Neymar11 je napisao/la:Ma ljudi okrenut se Slobodi gdje nas ceka neugodno najteze gostovanje, zanadat se i podmaranje da se dobije utakmica gdje bi nam znacilo i osvajanje Titule.. Cestitke iskrene igracima i navijacima Sirokog na prolasku u Finale i neka je sasrecom da osvoje zasluzili su !
I DA GUBIS 10:0 s JUGA BI SE PJESMA CULA , MI TE VOLIMO MI TE VOLIMO !
Nemas ti pojma, Slavki igraju ti igraci a ne nama, a sto se tice njegovog znanja i taktike on je smijesan trener.akisarajevo92 je napisao/la:Zasto odmah svi traze krivca u Slavku, zasto ne u igracimu ili u onome koji ih je dovodio?
Osoba koja nas je najvise kostala ovog ispadanja u polufinalu je Zakaric, to nije isti igrac kao prije 2 godine, tezi je za 15kg i nije cudno sto nije imao mjesta ni u prvih 18 Slaven Belupa.
Petrovic je dosad izvlacio maksimum iz ove ekipe, sumnjam da bi nas neki drugi trener doveo u situaciju da se borimo za 2 trofeja nakon onakvog pocetka sezone.
Prvi i glavni cilj ostaje uzeti titulu.
Ponavljao sam ja to k'o papagaj, pa me još napadoše.Qwerty90 je napisao/la:Žali Boze što ranije nismo ispali ili što se ovaj kup nije igrao sa drugom ekipom, al' šta je tu je ... Generalno mi je kup nebitno takmičenje, ali je ovako baš ružno ispasti, pogotovo što povrh svega izađeš sa prvom ekipom i ne odmoriš bitne igrače. Konačni sud na kraju sezone, titula pod moranje
agree 100%Virtu4l je napisao/la:Dakle ovo je ono što nam je ostalo da odigramo. Nema više srijeda/subota i to je jedino dobro u današnjoj katastrofi.
30.04. Sloboda - Željezničar
06.05. Željezničar - Zrinjski
13.05. Krupa - Željezničar
20.05. Sarajevo - Željezničar
27.05. Željezničar - Radnik
Sad se pojavio novi momenat, a to je da se utakmica Zrinjski - Sarajevo igra između dvije finalne utakmice kupa tako da će to Zrinjskom biti najlakša utakmica u ligi za prvaka i otpadaju nade za eventualni kiks mostaraca, a opet naš derbi je tri dana nakon finala kupa, što je opet donekle dobro po nas.
jBG brate nisam trebo pisat u ljutnji a nit pomislit na takvu glupost... Izvinjajem se, krivo mi je drama ljut sam bas bas, idemo se okrenut slobodi i pokusati pobjedit sto ce nas priblizit donekle tituli ... Jel to bila neka tuca na tekmi znal ko ?irfo je napisao/la:Joj neymar drug opasno si me poco nervirat, prvo pises da je ofiran prvi gol, da je politicki namjesteno, pa im sad cestitas na zasluzenom prolazu, u zadnje vrijeme svako malo mjenjas pricu, ja ne znam jel ista osoba pise na tom akauntu kao prije, ali stvarno ovo nema smisla brate kako okreces plocu svako malo
Daj Bozeirfo je napisao/la:Treba se ispuhat danas sa kritikama, pa od sutra do utakmice da furamo pozitivu, ne bil bog dao tri boda u tuzli
Trenutno korisnika/ca: klasik, Pact1921, ZeljeznicarUberAlles i 34 gosta.