Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 14 avg 2010, 01:40

Sretan rodjendan Chielini
http://juvefans.info/vijesti.php?subact ... om=&ucat=1&

Ja i Chielini rodjeni na isti datum 14.08, nisam ni znao. Ali jos puka slucajnost on ekonomista a i ja :D :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 avg 2010, 01:49

znaci i tebi je rodjendan :P sretan rodjedan i sve najbolje ;)

a sto se tice tekme, gledao sam prvu protiv intera par minuta.. i samo da kazem, Pepe! majstor je lik i extra smo igraca doveli..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 avg 2010, 01:53

Italia je napisao/la:znaci i tebi je rodjendan :P sretan rodjedan i sve najbolje ;)

a sto se tice tekme, gledao sam prvu protiv intera par minuta.. i samo da kazem, Pepe! majstor je lik i extra smo igraca doveli..
hvala druze i tebi sve najbolje od mene ;) . A Pepe je odigrao veceras prvu utakmicu protiv Intera predobro, jos kad dodamo koliko se borio svaka mu cast. Drugu je odigrao malo slabije, ali pepe je strasan igrac.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 avg 2010, 02:01

Inter nas je sa pola snage dobio...protiv milana je bilo bolje al tanko je to...

LIJEVI BEK,KRILO,CENTRALNI VEZNI I NAPADAC(pokretniji)....ako to ne dovedemo a necemo, nemamo se cemu nadat..bar jos 3 igraca nam trebaju..kvalitetna....

pepe je pojacanje i motta koliko toliko,lanzafame ce jos napredovat i neka ga,diega ne smijemo prodat i ovakav je daleko najbolji igrac uz alexa naravno..napadaci... :| :| :( iaquinta ce sigurno bit daleko najbolji u ovoj konkurenciji....mislio sam da treze moze al ne moze...slabo se krece,amauri...nemam sta rec..konj..treba nam i napadac...na sredini jedan kreativac..nemamo ga...sve su to trkaci...

ma fali sve..ukratko :| :|

e moj juve... :cry: :cry:

cestitke bratu juventinu za rodjendan..i chielliniju naravno ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 avg 2010, 02:02

nisam gledao drugo polu.. ali sjecam se koliko je dobrih lopti primio, bacao se, uzimao lopte.. a i onaj prodor necu zaboraviti :mrgreen:

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 14 avg 2010, 10:25

Arogantni je napisao/la:Znaci u ovom trenutku je Juve dosta jaci od MilANA I MOGLO BI BITI NESTO OD NIIH ove sezone nisam gledo protiv Intera ali u duelu sa Milanom Juve je bio puno bolji...Sissoko ubjedljivo najjaci igrac Juveta a poslije njega velemajstor Diego ali samo kako je lucidno pokuso dodat ono nogom iza fdruge noge sjecam se da je igracima Siene prodo taj isti fazon vec jednom i ako njega prodaju mogu se komotno otpisat iz borbe za Scuadeto, mislio sam da je onaj Lanzafame najveca kanta ali BOGAMI nije kako lagano bez gledanja proturi unazad loptu za Diega koji je bolje reagirao nego li Amauri ili Jakinta kad bi bili u onoj situaaciji za Pepeta netreba trositi rijeci lik je jedno 3-4 puta samo primio loptu a jos plus fulo penal, Juve ce ove godine biti najjaci na sredini ali samo ako ostane Diego koji je prolazio Milaneze kao da ih nema, samo imam zelju da jednog dana vidim Ronaldinha u dreasu Juveta ali samo da igra zajedno u tandemu sa Diegom i ALEXOM vjerujem da bi imali ubjedljivo najjacu navalu s tim kad bi Diego igro poluspica....
8-) :lol:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 14 avg 2010, 10:27

sarajlija89 je napisao/la:Inter nas je sa pola snage dobio...protiv milana je bilo bolje al tanko je to...

LIJEVI BEK,KRILO,CENTRALNI VEZNI I NAPADAC(pokretniji)....ako to ne dovedemo a necemo, nemamo se cemu nadat..bar jos 3 igraca nam trebaju..kvalitetna....

pepe je pojacanje i motta koliko toliko,lanzafame ce jos napredovat i neka ga,diega ne smijemo prodat i ovakav je daleko najbolji igrac uz alexa naravno..napadaci... :| :| :( iaquinta ce sigurno bit daleko najbolji u ovoj konkurenciji....mislio sam da treze moze al ne moze...slabo se krece,amauri...nemam sta rec..konj..treba nam i napadac...na sredini jedan kreativac..nemamo ga...sve su to trkaci...

ma fali sve..ukratko :| :|

e moj juve... :cry: :cry:

cestitke bratu juventinu za rodjendan..i chielliniju naravno ;)
Da ste kupili Dzeku, mogli bi cak konkurisati i za titulu, ali sa ovim balvanima u napadu, mislim da ce titula bit nemoguca :|
Valjda ce biti sta bolje od Juveta ove sezone, da se malo vrate na vrh Italijanskog fudbala, gdje i pripadaju :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 avg 2010, 10:30

hebo vas Džeko, ne može Džeko pokrit i napad i sredinu i odbranu. Džeko jest dobar al nije Maradona, Pele ili Sušić :D
Shvatite da Džeku ovog ljeta je samo 2 kluba tražila, max.ove naše novine pišu da ga je i Željo tražio nazad, prenapuhavanje.

Što se tiče Juve-a, stvarno loša transfer politika, ja stvarno ne znam, šta oni u upravi hoče, titulu i borbu za LP ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 14 avg 2010, 10:36

GunnerS je napisao/la:hebo vas Džeko, ne može Džeko pokrit i napad i sredinu i odbranu. Džeko jest dobar al nije Maradona, Pele ili Sušić :D
Shvatite da Džeku ovog ljeta je samo 2 kluba tražila, max.ove naše novine pišu da ga je i Željo tražio nazad, prenapuhavanje.

Što se tiče Juve-a, stvarno loša transfer politika, ja stvarno ne znam, šta oni u upravi hoče, titulu i borbu za LP ?!
Dobro ne moze Dzeko sve, ali, sto je najbitnije moze pogoditi kad je potrebno i iz 1-1 situacija. Koliko-toliko Juve ima solidan vezni red, te bi, uz Dzeku, bio potreban jos jedan defanzivac, jer kad sam gledo Zebinu protiv Intera, isto kao da sam gledo izbezumljenu budalu :roll: :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 avg 2010, 10:42

E o tome ti govorim, nisam ja ni rekao da on nije dobar, al ne može sve stić, napad, sredinu i odbranu. Juveu treba čvršća odbrana sa pametnijim veznim redom. U napadu nemaju tolike kloceve nego jbg kad nemaju puno lopti za iskoristi.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 avg 2010, 11:43

Del Neri."zelim da Diego ostane",a mozda lik samo nako laze da smiri strasti ;)

Del Neri: 'Diego could go, but...'

Reports insist Juventus will sell Diego to Wolfsburg, but Gigi Del Neri warns “he gives us the quality we are otherwise lacking.”

There was a bidding war in the Bundesliga for the Brazilian, but Schalke 04 appear to have pulled out, leaving a potential deal with Wolfsburg for €16m.

“Is Diego on his way out? We never considered him like that,” said the Coach after last night’s double Trofeo TIM defeat.

“He is at the centre of a transfer situation that can evolve positively or negatively. But he knows that we have great faith in him and the important thing is that he proves he deserves to stay and wants to stay.

“Certainly, if he continues playing like this then he is someone who gives us the quality we are otherwise lacking.”
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 avg 2010, 13:02

imamo mi sad dobru vezu, jer u odnosu na proslu godinu sad imamo prava krila.. Pepe i Lanzafame.. Lanza je mlad, moze napredovati.. a i nas je momak, iz Juventusa.. u vezi Marchisio - Sissoko/Melo.. ali odbrana.. imamo odlicna dva stopera Bonucci i Cihellini.. Motta nije los kao bek mada meni nije drag nikako.. ali sta je sa lijevom stranom i zamjenama? znaci opet cemo gledati De Cegliea, Zdenka, Grossa i Zebinu.. zar nije lakse bilo dati 12 miliona i otkupiti onu zivotinju od Caceresa?

ebem ti glupu upravu!! uz Chiellinija najbolji nam bio defanzivaca.. jos mlad, jos moze igrat na svakoj poziciji.. pa Secco je Moggi za ovog Marottu.. :evil:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 avg 2010, 18:18

u staroj dami vuku nevjerovatne poteze kupe Diega za 24 mil nakon sezone prodaju ga za 16 mil uz izgovor kako se nije uklopio ili pak nije pokazao nesto..drzi te se vi Del Piera u 45 g zivota i ostalih starakelja..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 14 avg 2010, 21:40

Saurman je napisao/la:u staroj dami vuku nevjerovatne poteze kupe Diega za 24 mil nakon sezone prodaju ga za 16 mil uz izgovor kako se nije uklopio ili pak nije pokazao nesto..drzi te se vi Del Piera u 45 g zivota i ostalih starakelja..
Pa ne znam sta fali legendama poput njega, Malidini-a, Zanetti-a, Totti-a. Ljudi su svoj zivot podredili svojim klubovima, i nemas nikakvo pravo pricati na njih :!:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 avg 2010, 00:26

JuveSissoko je napisao/la:Del Neri."zelim da Diego ostane",a mozda lik samo nako laze da smiri strasti ;)

Del Neri: 'Diego could go, but...'

Reports insist Juventus will sell Diego to Wolfsburg, but Gigi Del Neri warns “he gives us the quality we are otherwise lacking.”

There was a bidding war in the Bundesliga for the Brazilian, but Schalke 04 appear to have pulled out, leaving a potential deal with Wolfsburg for €16m.

“Is Diego on his way out? We never considered him like that,” said the Coach after last night’s double Trofeo TIM defeat.

“He is at the centre of a transfer situation that can evolve positively or negatively. But he knows that we have great faith in him and the important thing is that he proves he deserves to stay and wants to stay.

“Certainly, if he continues playing like this then he is someone who gives us the quality we are otherwise lacking.”
Stvarno se nadam da ce ostati, sve drugo bi bilo ravno samoubistvu. Pa lik je nas JEDINI kreativac. Ako bi otisao ja onda ne znam odakle bi nam dolazila ta kreativnost. Lik je prosle sezone pokazao da zeli da igra za klub i ima potencijala da bude jedan od najvecih u Serie A.

Jednostavno ne znam zasto Uprava ne izadje u javnost i kaze da nije na prodaju. Ocigledno da igraci kao sto su Chiellini i Marcishio nisu na prodaju. Razumijem za Chiello, ali Marcishio, sta je to pokazao, da bi mogao dobiti mjesto u prvih 11, i da se na njemu gradi igra??, Nemam nista protiv njega, ali mislim da je previse napuhan...Zasto`???...Jedino sto je italijan i to sto je nas igrac. Drugo ne vidim zasto bi bio.
Poenta svega ovoga je da je Diego vazniji i da je neophodan za klub, i kad bi Uprava izasla u javnost i dala do znanja da nije za prodaju, sigurno da bi to diglo samopouzdanje i samom Diegu, i lik bi pruzao jos bolje partije. To je sigurno, a ne ovako seljakaju ga svai dan negdje, ko da je fliper kuglica. Laiku je jasno da smo bez njega osudjeni na propast. Ne gine nam srednje mjesto na tabeli.

Marotta posle meca: "Diego? We are taking note of the interest shown by other clubs but there are no concrete reasons for Diego to leave"

Stvarno se nadam da je vidio da je Juventus bez Diega, jednako Juvenuts bez LP jos jednu seoznu.

Nesto drugo mi je velika zagonetka, kad je Del Neri dolazio pricalo se da ce osloniti na mlade igrace, super ideja, ali poslije toga se prodaju Gio, Yago, i sad evo Ekdal :roll: :roll: :?: :?: :?: .... "Sve je laz, samo pusta laz", pravo bi islo uz ove izjave :lol:...

Sorry braco, al' morao samo malo da se ispusem.

Do daha vise Junuze, pa dokle vise :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 avg 2010, 00:49

zasto je toliko Marchisio nahvaljen?

evo ti par stvari.. prije svega on je dijete Juventusa, a posle toga odma stavi da je uvijek Capitano bio i da ce 90% biti Capitano za koju godinu.. on i Chiellini, to ce biti do trenera da odluci.. govorite da nema kvaliteta.. ok, nije se dokazao kao Xavi, Iniesta i ostali vrhunski veznjaci, ali ljudi on je za defanzivnog veznog jos uvijek u normalnim godinama 24.. i kako nije pokazao? pokazao je dosta toga, nije bilo od njega golova, prelijepih poteza, ali bilo je odlicno cuvanje kad je igrao na dcm, odlicne lopte, startovi, par golova.. 24 godine.. ali da je Marchisio los onda ga ni Deschamps, Ranieri, Ferara, Zac, Lippi i sad Del Neri ne bi stavljali u prvi plan.. ne bi 100%.. a igrat ce i kod Prandellija..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 avg 2010, 17:36

Ledesma bi definitivno bio pojacanje..treba nam jedan kreativniji vezni igrac ;)

FORZA JUVE 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 avg 2010, 18:48

nama regista treba mozda vec 5 godina,al et tek sad skontali "strucnjaci" u upravi,mozda je i Del Neri "progledao" :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 avg 2010, 22:12

Italia je napisao/la:zasto je toliko Marchisio nahvaljen?

evo ti par stvari.. prije svega on je dijete Juventusa, a posle toga odma stavi da je uvijek Capitano bio i da ce 90% biti Capitano za koju godinu.. on i Chiellini, to ce biti do trenera da odluci.. govorite da nema kvaliteta.. ok, nije se dokazao kao Xavi, Iniesta i ostali vrhunski veznjaci, ali ljudi on je za defanzivnog veznog jos uvijek u normalnim godinama 24.. i kako nije pokazao? pokazao je dosta toga, nije bilo od njega golova, prelijepih poteza, ali bilo je odlicno cuvanje kad je igrao na dcm, odlicne lopte, startovi, par golova.. 24 godine.. ali da je Marchisio los onda ga ni Deschamps, Ranieri, Ferara, Zac, Lippi i sad Del Neri ne bi stavljali u prvi plan.. ne bi 100%.. a igrat ce i kod Prandellija..

Ja u klin, ti u plocu. Diego je nas NAJVAZNIJI igrac,a ovakav pristup klub ima prema njemu o tome se radi. Procitaj gore fino poentu. Da je pametan da sve fino mrsne u tri fine materine, pa bi vidjeli ko bi nas vadio.

I molim te pusti mi to dijete Juventusa, ovdje se prvenstveno sad radi kako klub sto bolje postavit' da nesto bude od nas. Sve drugo dolazi u drugi red. Niti je prvo, niti poslijednje dijete Juventusa.

Ode li Diego, mi smo pusiona i to velika. To je ono sto ja znam. Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 avg 2010, 22:18

Evo i nas igracki kadar i do kad koji igrac ima ugovor:

GOLMANI

Storari 2013
Buffon 2013
Manninger 2012

ODBRANA

Motta 2011
Bonucci 2015
Chiellini 2013
De Ceglie 2013
Grosso 2012
Grygera 2012
Legrottaglie 2011
Zebina 201

SREDINA

Martinez 2014
Lanzafame 2011
Pepe 2011
Tiago 2012
Camoranesi 2011
Diego 2014
Felipe Melo 2014
Marchisio 2014
Salihamidzic 2011
Sissoko 2013

NAPAD

Amauri 2012
Del Piero 2011
Iaquinta 2013
Paolucci 2013
Trezeguet 2011

Previse polovnih igraca...bez prave zvijezde izuzev diega i del piera pa i buffona :roll: :roll:

Moramo jos 3 igraca dovesti najmanje u svakoj liniji a navodno moguca zamjena grosso-kaladze sa milanom ili cak camoranesi... :roll: :roll:

pa dajte lijevog beka i krilo...sezona je pred vratima..sta vise cekaju :|

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.