Ako je mana bh.rukometa struka(pretpostavljam da si mislio na trenere),ko napravi tolike dobre igrace:Haramandic,Jaskic,Sirco,Tahirovic,Grahovac,Buljugija i desetine drugih.Ali je cinjenica da ti treneri ne mogu dobiti veliku sansu,zbog sujete rukovodstava nekih klubova.Nije proslo davno kad je BiH ucila rukomet sve na prostoru ex-yu pa i sire.Trigger je napisao/la:Hvala i za ovaj info. Konačno 'krenule' informacije i o Željiglandorf je napisao/la:LK- LJUCA,MAKSIMOVIC,PANDZA, LB-CUPIC,LONCAR,HRBAT, SB-GOLIC,PASALIC-DOSAO IZ PIPO CAKOVEC,MIHAILOVIC, DB-SUDZUM,BRAJOVIC,DK-VUKOVIC,OMEROVIC, PIVOT-PESIC,VESELINOV,DEDAJIC,TERZA, GOL-STOJKOVIC,PERISIC,ASANIN,SUCIC,,,TRENER-NENAD KRALJEVSKI,POM.TRENER-SANJIN KOLAKOVIC,..EKIPA JE NA IGMANU DO NEDJELJE!KRAJEM IDUCE SEDMICE CE ODIGRATI NEKOLIKO JAKIH UTAKMICA,KAD TACNO JOS SE NE ZNA!![]()
Interesuje me da li je na lijevom krilu Maksimović (odakle je taj stigao!?) ili možda Milošević Mirko (ex-CZ)?
Zaista me čudi administracija RK Željezničara kluba s tradicijom, da tako slabo informiše, 'komunicira', s javnošću, a da ne spominjem web-site...![]()
Prema ovim navedenim sastavima, ma šta ko mislio, ovo će biti vrlo respektabilna ekipa - usuđujem se reći odmah iza Bosne (SA), pogotovo što imaju i dokazanog trenera, odličan srbijanski stručnjak (osvjio sa CZ prvenstvo i 4-5 igrača su igrali za CZ u njegovom periodu), a što je inace poprilična mana bh. rukometa (struka) nažalost.
Drago mi je zbog Želje, samo da izdrže finansijski, da sve ne bude kratkog daha - nadam se da će biti opet stari Željo
RK Zeljeznicar
Re: RK Zeljeznicar
LK MILOSEVIC MILOS,GRESKA MOJA,
Ma nema problema, hvala na ispravci.glandorf je napisao/la:LK MILOSEVIC MILOS,GRESKA MOJA,
Mene jedino muči 'pitanje' tog Miloša Miloševića! Ima dosta kontradiktornih podataka - prema jednim igra lijevo krilo a po drugim srednjeg beka!? Pogotovo što postoji i MIRKO MIlošević, lijevo krilo (ex-CZ)!
Sad, ako se radi o Milošu, starijem sinu nekad čuvenog "srednjaka" šampionske Metaloplastike Pere Miloševića (bio i selektor CG), onda je taj Miloš srednji bek i koliko znam potpisao je za "Budvansku rivijeru", ali možda postoje dva Miloša, dva igrača s istim imenom i prezimenom? Ništa neobično za ove prostore.
U svakom slučaju hvala za 'roster' a ovo s Miloševićem i nije toliko bitno

Bosno moja poharana....
Željezničar-INTER Sarajevo 56-17
ubjedljiva pobjeda zeljeznicara nad ekipom intera,u ekipi intera bolji od ostaka ekipe bili su ceklica i gusic admer....
Dobra utakmica, zeljo je fizicki jaci, a ekipa Intera pokazala borbenost, Bitno je pomenuti da se povrijedio jedan od najboljih igraca Intera prvi srednji bek Ajdinovic Adnan, i ekipa Intera je bila znatno oslabljena!
mislim da trener i nije toliko dokazan koliko trig tvrdi, cak suprotno... te je godine igrao nenad perunicic za crvenu zvezdu i to je bilo dovoljno za titulu. od igraca koji su dosli golic i pesic imaju dosta toga prevaljenog preko ledja dok su ovi ostali jos uvijek nedokazani... po mojoj procijeni 4 mjesto maximalno i to ako sve ne ode u pm zbog nedostatka para
ako je titula mjerilo i radja je ima
ako je titula mjerilo i radja je ima

imperator, prodavac magle
Ako je slutiti po ove dvije utakmice, smijesi se šampionska titula 

Neka nam je sa srećom.Znam da ovdje nije mjesto za tako pitanje,ali moram pitati hoce li Manijaci ići organizovano na tekme RKŽ 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ima redovna linija do Vojkovica, nek nam je Bog na pomoći , idemo pa sta bude 

ako neko zna godine starosti ovih novaka
Perišić (1986), Stojković (1985), Sučić (1992) - M.Milošević (1985), Pešić (1982), Lončar (1987), Vuković (1983), N.Sudžum (1983), M.Pašalić (1984), S.Čupić (1985), Đ.Mihailović (1985), - Golić (1977), Veselinov (1982), Omerović (1991)...brzi je napisao/la:ako neko zna godine starosti ovih novaka
Ovo su podaci sa kojima ja raspolazem, iz nekih zvanicnih izvora, ali s obzirom na iskustvo sa "tačnošću podataka RS BiH", ne bi se iznenadio da i ovdje ima netačnosti, makar su od zvaničnih izvora - saveza, klubova...
Pozz
PS:
Perišić, Stojković, Pešić, Vuković i Pašalić su bili "A" reprezentativni kandidati svojih država, a neki su čak i zabilježili po neki nastup! O Goliću i Veselinovu - znate skoro sve.
Toliko o "nedokazanim igračima" koji su igrali u vrlo jakim komšijskim/susjednim klubovima, i nekim europskim....
Bosno moja poharana....
- bistrikboy
- Kontakt:
Negdje između 4-7.-mog mjesta bilo bi odlicno,mozda plasman u neki euro kup ili final 4 kupa BiH bilo bi odlicno,ali najvaznije je zadrzati status prvoligasa i kroz slijedece godine graditi sampionski tim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
U kupu se nemože među 4,jer u četvrtfinalu čeka Bosna,al možda iznenade
ii Jasmin Omerović je juniorski reprezentativac BiH ... dokazana kvaliteta , Luxemburgu "uvalio" 16 golova ... a prosle godine bio jedan od najboljih igrača RK Krivaja koja je uvijek davala veoma perspektivne rukometaše...Trigger je napisao/la:Perišić (1986), Stojković (1985), Sučić (1992) - M.Milošević (1985), Pešić (1982), Lončar (1987), Vuković (1983), N.Sudžum (1983), M.Pašalić (1984), S.Čupić (1985), Đ.Mihailović (1985), - Golić (1977), Veselinov (1982), Omerović (1991)...brzi je napisao/la:ako neko zna godine starosti ovih novaka
Ovo su podaci sa kojima ja raspolazem, iz nekih zvanicnih izvora, ali s obzirom na iskustvo sa "tačnošću podataka RS BiH", ne bi se iznenadio da i ovdje ima netačnosti, makar su od zvaničnih izvora - saveza, klubova...
Pozz
PS:
Perišić, Stojković, Pešić, Vuković i Pašalić su bili "A" reprezentativni kandidati svojih država, a neki su čak i zabilježili po neki nastup! O Goliću i Veselinovu - znate skoro sve.
Toliko o "nedokazanim igračima" koji su igrali u vrlo jakim komšijskim/susjednim klubovima, i nekim europskim....
Željo među prva 3 sigurno

-
- Kontakt:
Jasmin Omerovic dolazi vam iz Krivaje, tj. iz mog grada.. Znam ga licno, ide u Gimnaziju
.. Predobar igrac 

Moze li neko postaviti zeljin grb, al ne onaj na fb sto ima, nego malo bolji...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Kako to da se zna da nas čeka Bosna?brzi je napisao/la:U kupu se nemože među 4,jer u četvrtfinalu čeka Bosna,al možda iznenade
Zdrijeb je dirigiran,u četvrtfinalu je sedam prvoplasirani ekipa iz Premier lige a osma se dobije kroz kvalifikacije,te se sestaju 8-1,7-2,6-3,5-4,uzvrat je kod bolje plasiranih,ako Zeljo prođe kvalifikacije igra sa Bosnom,a ostali parovi su Gorazde-Borac,Bosna-Sloga,Konjuh-Izviđač
Sedmi je ipak bio Gradačac,pa je par Gradačac-Borac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.