Sir Oliver je napisao/la:Warriors' JaVale McGee on Blazers' Jusuf Nurkic returning tonight:
Rekoste glup taj jaVale, jel?

Sta veli Đevel?
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sir Oliver je napisao/la:Warriors' JaVale McGee on Blazers' Jusuf Nurkic returning tonight:
Imao je frajer glupih izjava i poteza ali ga je Shaq onim ofiranjem upropastio. Prva njegova pametnaSir Oliver je napisao/la:Warriors' JaVale McGee on Blazers' Jusuf Nurkic returning tonight:
Ik17 je napisao/la:http://bleacherreport.com/articles/2705 ... leg-injury
Očekivano, pametan potez Blazersa
Odlican intervju, puno zanimljivih stvari se moze saznati. Sta kaze za Juku, ako nije najsnazniji, onda je jedan od tri najsnaznija momka u nba.
ma srđan je čudo, joj što bih volio edina sa njim slušatikobe24 je napisao/la:Odlican intervju, puno zanimljivih stvari se moze saznati. Sta kaze za Juku, ako nije najsnazniji, onda je jedan od tri najsnaznija momka u nba.
3isamagicnumber je napisao/la:Exit interviews igraca, trenera i GM: http://www.blazersedge.com/2017/4/25/15 ... a-playoffs
Izmedju ostalog kaze Juka da ce "definitivno" introducirati tricu slijedece sezone. Dame kaze da ce gurati Juku cijelo ljeto jer vidi koji potencijal dou ima. Juka nece biti 100% za jos neki mjesec je priznao. Sada slusam Damea kaze da je pitao Kobea kako je mogao biti tako dominantan, kaze Kobe: " Bio sam non-stop u film-room gledajuci igrace, timove, akcije, sve zivo. Doslo je do poente da sam znao bolje protivnike nego sto su sami" Juka treba to da primjeni, posebno sada dok rehabilitira. Priznao je da je iskoristio znanje o kako Denver igra i na taj nacin njih izdominirao. Isto treba da vazi za sve ostale protivnike. Juka i Dame aBd mogo biti poseban duo koji vrati "1-2 punch" Centra i Playa na kartu prvi put od Kobe-Shaqa.
Prva postava za slijedecu sezonu treba da bude: Dame, CJ, SF-unknown, Noah, Juka. Moe je preslab i pasivan, mora out iz prve. Noah je jos uvjek projekat ali vjerujem da ima mnogo vise potencijala od Moa. Nekako dovesti pravog SFa ala Paul George ili ako ima nekog u Draftu. Rijesiti se igraca poput: Meyersa, Turnera, Crabbea. Minimum dvojica od ovih mora napustiti. Ako CJ i Juka ne stvore bolju hemiju u sljedecoj sezoni i CJ je out.
PS. Ako ne iskoristi ovu priliku koju ima sada ce ispasti teska budala. Zakljucati se u dvoranu cijelo ljetu, gledati filmove, raditi u teratani. Pametno iskoristiti vrijeme a ne hodati po nekim planinama ili bog zna sta, to moze raditi poslje duge karijere... Da me ne cuje jedan "Mr.10million$ per sesone za DNP..."
Respekt! Vidim da si upucen.bombaysaphire je napisao/la:3isamagicnumber je napisao/la:Exit interviews igraca, trenera i GM: http://www.blazersedge.com/2017/4/25/15 ... a-playoffs
Izmedju ostalog kaze Juka da ce "definitivno" introducirati tricu slijedece sezone. Dame kaze da ce gurati Juku cijelo ljeto jer vidi koji potencijal dou ima. Juka nece biti 100% za jos neki mjesec je priznao. Sada slusam Damea kaze da je pitao Kobea kako je mogao biti tako dominantan, kaze Kobe: " Bio sam non-stop u film-room gledajuci igrace, timove, akcije, sve zivo. Doslo je do poente da sam znao bolje protivnike nego sto su sami" Juka treba to da primjeni, posebno sada dok rehabilitira. Priznao je da je iskoristio znanje o kako Denver igra i na taj nacin njih izdominirao. Isto treba da vazi za sve ostale protivnike. Juka i Dame aBd mogo biti poseban duo koji vrati "1-2 punch" Centra i Playa na kartu prvi put od Kobe-Shaqa.
Prva postava za slijedecu sezonu treba da bude: Dame, CJ, SF-unknown, Noah, Juka. Moe je preslab i pasivan, mora out iz prve. Noah je jos uvjek projekat ali vjerujem da ima mnogo vise potencijala od Moa. Nekako dovesti pravog SFa ala Paul George ili ako ima nekog u Draftu. Rijesiti se igraca poput: Meyersa, Turnera, Crabbea. Minimum dvojica od ovih mora napustiti. Ako CJ i Juka ne stvore bolju hemiju u sljedecoj sezoni i CJ je out.
PS. Ako ne iskoristi ovu priliku koju ima sada ce ispasti teska budala. Zakljucati se u dvoranu cijelo ljetu, gledati filmove, raditi u teratani. Pametno iskoristiti vrijeme a ne hodati po nekim planinama ili bog zna sta, to moze raditi poslje duge karijere... Da me ne cuje jedan "Mr.10million$ per sesone za DNP..."
Slažem se sa većinom , ali... Zašto im treba neko poput Georgea? Još jedan carinik , superstar koji orilo gorilo mora opaliti svojih 20 lopti....Pored Dame 15-20 lopti , CJ isto tako , i Juka će sljedeće sezone trošiti izmedju 10-15 lopti, gdje da se uklopi pravi SF?
Meyersa se treba rješiti definitivno , Turner i Crrabe mogu biti odlični sa klupe , pogotovo Crrabe...Zaboravljaš da je donjeo ključnu pobjedu za play-off uz šut za tri poena osam od deset , takav šuter mora ostati....Na kakvu hemiju misliš izmedju CJ i Juke? CJ je klasični poenter , čovjek kojem je zadatak da postiže koševe kako zna i umije , ali i on odlično zna asistirati Juki.... Druga je hemija izmedju Dame i Juke , jer je Dame play kojem je zadatak i koš i asistencija , a on isistira na picku sa Jukom jer im se otvara puno opcija za lagane poene...
Njima treba pojačanja svakako , ali pažljivo birana... U Juki imaju treći dio slagalice za klasiku NBA , veliki trio koji će voditi ekipu....Po meni trebaju jednog jakog odbrambenog igrača tipa Tony Allen , onaj ne-mogu-bacanje-nikako-pogoditi Roberson da budu specijalci za protivničke superstarove... I centar da mijenja Juku , mada vidjeti ćemo kakav je Davis kad se oporavi....
Njima najvise treba defanzivni SF. U napadu su u redu, sljedece sezone imaju tri konstantne opcije u napadu.3isamagicnumber je napisao/la: Respekt! Vidim da si upucen.
Iskreno ne znam sam zasto sam lupio PG, mislio sam vise na SF njegovog kalibra jer Moe jednostavno nije taj a ne moze i on i Noah u prvoj postavi, radije onda Noah koji je mladzi i ima veci potencijal nego Moe. Ne hvala PGu iskreno, pre skup je i pokazalo se da je velika diva. Jbga nisam ni razmisljao o Robersonu, on je idealan po meni u toj postavi. Dame, CJ, Roberson, Noah, Juka =![]()
Slazem se skoro svim, mislim da sam majoritet toga obuhvatio u textu.Pirke je napisao/la:Njima najvise treba defanzivni SF. U napadu su u redu, sljedece sezone imaju tri konstantne opcije u napadu.3isamagicnumber je napisao/la: Respekt! Vidim da si upucen.
Iskreno ne znam sam zasto sam lupio PG, mislio sam vise na SF njegovog kalibra jer Moe jednostavno nije taj a ne moze i on i Noah u prvoj postavi, radije onda Noah koji je mladzi i ima veci potencijal nego Moe. Ne hvala PGu iskreno, pre skup je i pokazalo se da je velika diva. Jbga nisam ni razmisljao o Robersonu, on je idealan po meni u toj postavi. Dame, CJ, Roberson, Noah, Juka =![]()
Ako nadju nekog defanzivnog SFa koji moze da brani 1-3, i da tako sakriju Lillarda u odbrani, bice odlicni.
Turner i Crabbe sa klupe su odlicni 6-7 covjek.
Treba im i drugi centar ako se Festus ne vrati kako treba. Mozda ga i nadju u draftu.
3isamagicnumber je napisao/la:Slazem se skoro svim, mislim da sam majoritet toga obuhvatio u textu.Pirke je napisao/la:Njima najvise treba defanzivni SF. U napadu su u redu, sljedece sezone imaju tri konstantne opcije u napadu.3isamagicnumber je napisao/la: Respekt! Vidim da si upucen.
Ako nadju nekog defanzivnog SFa koji moze da brani 1-3, i da tako sakriju Lillarda u odbrani, bice odlicni.
Turner i Crabbe sa klupe su odlicni 6-7 covjek.
Treba im i drugi centar ako se Festus ne vrati kako treba. Mozda ga i nadju u draftu.
Ne moze ti 6 i 7 opcija zajedno biti placena 35miljona, to nigdje nema.
Pelo je napisao/la:Koliko bi samo Juka trpao da igra sa Bradom, strašan tandem bi bili
Sent from my HTC One using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.